Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:53:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко,което ни интересува за бебето и детето - 2 част  (Прочетена 158704 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #105 -: декември 13, 2009, 20:42:27 »

Герганче, при нас ръкавички няма. Аз такова чудо за първи пър тука във форума видях.
Да, много хубавао си го казала, ноктичките им се късат. Така препоръчват при нас, но то е защото, ако започнта да се режат, зтават твърди и риска да се издраскат е по-голям.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #106 -: декември 13, 2009, 21:59:37 »

KlaraFina, благодаря за отговора за дрешките при излизане.

Да се включа и за ноктенцата. Също съм чела, че може да се късат, но на мен ми се видя по-страшно, тъй като не мога да контролирам линията на късането и ме беше страх да не стане твърде дълбоко. А при посещението на лекар вкъщи, ме посъветваха да ги отрежа. Наистина, ако ще се режат, трябва да е под права линия. Ръкавичките са полезни, но не се задържат на ръцете през цялото време и си е играчка да се нанизват отново, особено по време на кърмене.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 14, 2009, 12:26:53 »

Относно ноктетата  на мен ортопедът при който ходихме също ми каза че не трябва  да се правят извивки като се режат а да се режат направо, а относно късането още в болницат ами казаха категорично не трябва си рязане smile
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #108 -: декември 17, 2009, 12:23:53 »

Мами, вие четете ли приказки на децата си? И кога започнахте да го правите?

Offtopic Чудя се дали не може да има и една тема "Всичко което ни интересува за децата", защото моя въпрос хич не е за новородено, но не знам къде да го задам  crazy
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 17, 2009, 13:04:05 »

КлараФина според мен тука си му е мястото на въпроса ти  good То по скоро темата е всичко което ни интересува за детето ми, като гледам и старите неща които са писани съвсем не са само за новородени  good

Като казах новородени само да се похваля че днес повивах новородени и сега ми е едно такова хубаво...  give_rose
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 17, 2009, 13:25:43 »

KlaraFina аз на Дея и ги разказвам,по- рядко ги четем,ами разказвам и от до лугоре като беше навършила 40дни,а по-късно вече гледа картинките в книжките и е по-интересно(не че разбира за какво става на въпрос в приказката  blum)
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 17, 2009, 13:28:29 »

И аз скоро мислех над това,но при нас засега е мисията невъзможна...изобщо немога да и задържа вниманието повече от 2мин.  girl_impossible

:offtopic:Смених заглавието на темата,дано не ме бият сега
Активен
pikpik
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #112 -: декември 17, 2009, 19:26:26 »

И мен ме интересува този въпрос с книжките.Аз съм му купила две книжки с животни
и се чудех кога е подходящо да му ги чета и показвам.   pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 24, 2009, 10:33:15 »

Незнам тук ли да питам, ама момичетата които са секцио колко време след това шофирахте, защото в болницата ми казаха след 1 месец мога да си правя много леко коремни, а след 2 месеца вече каквото реша, но аз бях толкова ошашавена че забравих да питам за шофирането..Защото таткото като тръгне на работа ще ми се наложи на консултация на това онова и незнам...
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 24, 2009, 16:21:07 »

аз не виждам причина да не шофираш и сега,поне аз не забелязвам по-някакъв начин да се наторва тялото pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: януари 01, 2010, 10:11:58 »

Искам да питам вие какви капки давахте на вашите бебета за колики, че нашата докторка ни предписа БиоГайя но аз още не съм и дала , че тя по принцип е на АМ и малко по трудно ходи до тоалетна и като чета вътре в указанието ми се струва че имат леко запичащ ефект, дали някой има някакви наблюдения.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #116 -: януари 01, 2010, 18:50:20 »

Ние около месец давахме Колийф, но пък и тя нямаша много колики. Също много хвалят Лефакс, не знам тук дали се продават. На мен ми донесоха от Германия, но така и не стигнахме до тях.
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: януари 01, 2010, 18:59:57 »

Ние сме на Инфакол, ходи си нормално до тоалетна, незнам колко помагат, но сме само с напъни от време на време:) Пуснали са ги вече и в България и то на прилична цена!!!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: януари 09, 2010, 13:16:18 »

Не знам има ли тема за традицийте около появата на едно бебче, всъщност търсих такава тема но не намерих  crazy
Моя много близка приятелка роди преди няколко дни и видях че в къщи са я посрещнали с питка с мед и сол? Има ли всъщност такава традиция?
И другото което ме интересува е какво се прави на пануда на бебче? Утре сме канени на това същото бебче и не знам въобще какво да очаквам?  crazy
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #119 -: януари 09, 2010, 13:47:13 »

Моя много близка приятелка роди преди няколко дни и видях че в къщи са я посрещнали с питка с мед и сол? Има ли всъщност такава традиция?
Еееех, че хубаво  good ! Жалко че мен никой така няма да ме посрещне  pardon
Gerganche, какво е пануда?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: