Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 21:07:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко,което ни интересува за бебето и детето - 2 част  (Прочетена 158680 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 29, 2010, 08:50:06 »

Аз не съм обръщала внимание дали има знак за центруфуга, но всичко си пера в пералнята и то с центруфугиране. Ако пералнята ти позволява, можеш да я нагласиш на по-ниски обороти или ние имаме и програми с леко центруфугиране, каквото и да означава това.  pardon
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #391 -: март 29, 2010, 08:51:25 »

Да,може да намаля оборотите,ама няма да я изключвам напълно!То няма да има съхнене! pardon
Активен
Рубин

« Отговор #392 -: март 29, 2010, 08:52:59 »

А някой знае ли каква е разликата между два Сано Максима???
Аз взех този

* max_sen333b.jpg (33.51 KB, 249x150 - видяно 2440 пъти.)
Активен
Рубин

« Отговор #393 -: март 29, 2010, 08:54:47 »

А сега забелязах че има и такъв??? crazy
Знам че е израелски и моя е такъв,да не би този другия да е от др народност?

* tnsano.jpg (12.21 KB, 120x152 - видяно 2368 пъти.)
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: март 29, 2010, 08:57:04 »

Аз използвам втория, но мисля че са едни и същи, просто втория има надписи и на английски! Може би е произвеждан другъде или имат различни за износ и за вътрешна търговия, а са внесли тук и от двата варианта.  pardon
Активен
Рубин

« Отговор #395 -: март 29, 2010, 08:58:50 »

Да и аз си мислех че ще са еднакви.
А по колко грама слагаш на едно пране-една пълна пералня?На моето пише около 3 супени лъжици!А в някъде бях видяла по около 35-40 гр?БИл мн концентриран!
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 29, 2010, 09:16:34 »

Наистина е доста концентриран праха в сравнение с другите, които ползваме. Честно казано на първия ми пакет пишеше май 5 с.л. или се падаше около половината от мерителната лъжичка, която е вътре (предполагам, че и ти имаш такава в опаковката). Аз си слагах по половинка или до първта чертичка. На втория пакет, обаче пишеше, че се слага по една мерителна лъжица, която е абсолютно същата като първата  crazy и сега си слагам по цяла.  pardon Имам чувството, че на всяка партида слагат различни надписи. Как може да има такива разлики, незнам!  crazy Всъщност като разделиш 1,250 на 35 пранета, за колкото пранета е посочено на опаковката, се получава по 35 г на пералня, но незнам колко точно са 35 гр, в смисъл как ще ги премериш.  pardon
Активен
Рубин

« Отговор #397 -: март 29, 2010, 09:20:06 »

Аз знам че трябва да има мерителна лъжичка,ама сега като го отворих и нямаше???Може да е някъде надолу в праха,не знам!Ама наистина го дават за 35 пранета,а и като се замислиш в зависимост от замърсеността на дрешките ще си преценяваме по колко да слагаме!Ама мисля че максимум 50 гр!Наистина е мн концентриран!
Активен
Рубин

« Отговор #398 -: март 29, 2010, 15:16:23 »

Мами,пак съм аз! blush
Искам да ви попитам вие ползвате ли спалнен плик?В смисъл дали ми е нужен плик за бебо или е по добре да се завива само с пелена?Питам защото сега ще си поръчвам чаршавчета и се чудя дали ще ми е нужен плик?
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 30, 2010, 08:58:10 »

Рубин, аз моята госпожица я завивах само с пелена-лятно бебе. А имаш ли олекотена? То по принцип за нея ще е този плик  good
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 30, 2010, 09:03:55 »

Rubinche, аз бих те посъветвала да си вземеш плик, за да си имаш в комплект не се знае след време какво ще използваш за завивка, през зимата и есента..
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 30, 2010, 09:07:03 »

Мами,пак съм аз! blush
Искам да ви попитам вие ползвате ли спалнен плик?В смисъл дали ми е нужен плик за бебо или е по добре да се завива само с пелена?Питам защото сега ще си поръчвам чаршавчета и се чудя дали ще ми е нужен плик?
Аз през лятото съм завивала Жорко и само с плика от комплекта чаршафчета, а иначе го ползвам и за олекотеното. Според мен не е излишен, особено ако се случи така, че детето да повърне или се напишка върху пелената да имаш резервни варианти за завиване!  good
Активен
Рубин

« Отговор #402 -: март 30, 2010, 09:31:56 »

Благодаря ви момичета!Много сте мили! give_rose give_rose give_rose
Аз поръчах вчера и плика!Ще го ползвам лятото!а олекотено-имам да,но за него маи няма да ползвам плик защото то е направено така че горната страна е от хасе,а тази долната която е в контакт с детето е по мекичка(не знам каква материя се води,една пухкава).
А работата е такава-купихме си ние спално комплектче с обиколниици,чаршав(също не е хасе,а някакъ много нежен),калъфка с възглавница и олекотено!
Но нали легълцето,като се вдигне в началото подматрачната на горно ниво и остава растояние и се вижда,а и ще се праши долу чекмеджето и нешата в него!Та в началото мислех да търся някакъв плат,ама вчера в един онлайн магазин за детско спално бельо видях че има чаршавчета абсолютно същия десен като нашия комплект и то по 4 лв!Веднага озчислих колко ще ми трябва и поръчах тях и също така и чаршавчето към комплекта!Така поне долу завеската ще е в същия десен като обиколниците!
Активен
Рубин

« Отговор #403 -: април 01, 2010, 15:22:12 »

Мацки,понеже утре ще сглобиме и легълцето и се чудя да си сложа ли обиколниците? *crazy*Чаршавчетата нема да ги постилам още,за да не се прашат,ама дали ще се опрашят обиколниците?
А катп се замисля тези обиколници няма да се перат всяка седмица,все пак нямат пряк контакт с беба!
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: април 04, 2010, 09:51:52 »

Здравейте,
Кристиян тази седмица става на 5 месеца и искам да попитам мога ли вече да сложа летния кош с наклон 45  градуса или е още рано,защото просто вече не иска в коша за новородено постоянно си вдига главичката и иска да гледа и като пробва няколко пъти и не стане и се разплаква! cray
Четох разни статии,в които пише,че няма проблем след 3-ти месец good,но все пак да попитам и мами минали през това! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: