Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 04:42:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Видин??????
Страници: [
1
]
2
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Видин?????? (Прочетена 13236 пъти)
Poli_85
Ентусиаст
Публикации: 61
Има ли булки от Видин??????
«
-:
август 05, 2009, 09:06:53 »
Здравеите! Аз планирам сватба през май 2010
, но понеже не сам от Видин, а моя годеник, решик да потарся "помощ от приател".Знаете мажете как са в това отношение
.Тарся булки от там да помогнат по някои въпроси.Ще се радвам да споделя мнения
Активен
katia.85
Регистриран
Публикации: 3
Отг: Има ли булки от Видин??????
«
Отговор #1 -:
август 05, 2009, 11:22:34 »
Аз пък ще се омъжвам октомври и съм много притеснена.Помагайте със съвети.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #2 -:
август 05, 2009, 13:43:39 »
Здравей.Един човек от видин да разбера че ще се омъжва. :bravo:Какво те интересува ако мога ще ти помогна?Аз малко имам разногласия с ресторантите там- Бонония или Зодиак
Какво е твоето мнение?А вашата сватба каде ще е?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171
«
Отговор #3 -:
септември 13, 2009, 12:54:01 »
Здравейте! Аз на 09.09.09. бях на сватба във Видин и мога да питам младоженците за някой съвет, ако имате нужда. За съжаление във Видин нямате много избор за каквото и да е, но с малко повече находчивост, нещата се получават
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #4 -:
септември 15, 2009, 08:18:33 »
Здравей.Най-после да ми отговори някой
Ми аз попринцип ще съм снаха там и нищо не ми е ясно.Мъжът ми също от доста години не живее там, та те първа търся сватбена агенция, по ефтин хотел в града за да настаня повечето гости там, добри сладкарници да тортата и др. дреболии.Ако все пак можеш да ми споделиш някаква информация ще ти бъда благодарна.
Активен
BUBETO_82
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #5 -:
октомври 27, 2009, 15:27:51 »
Здравейте и от мен. Бихте ли ми дали повече информация относно сватбените куверти в Бонония и Зодияка. Благодаря ви предварително.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #6 -:
ноември 11, 2009, 15:10:39 »
Здравей.Аз вече запазих Бонония защото от всяка страна всеки може да те вижда.Лошото в Зодиак е че е разчупе но пък изглежда по дабре.Честно казано с добра украса Бонония става страхотен.Искат в Бонония куверт 24 лв.минимум само за ядене, а пиенето си го вкарваш.Подробности питай зада ти кажа
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #7 -:
ноември 11, 2009, 21:16:24 »
Момичета помагайте ! Как се казва ресторанта който още като влизаш във Видин е от дясно ? Има бензиностанция като комплекс е . Имаше много завъртяно име или по скоро странно .
Активен
BUBETO_82
Новак
«
Отговор #8 -:
ноември 13, 2009, 13:50:59 »
Поли някакво сватбено меню предложиха ли ти? Все пак трябва да имаме някаква представа какво включват тези 24 лева. И за украсата да те попитам вие ли ще си украсите ресторанта или ще се възползвате от услугите на сватбена агенция.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #9 -:
ноември 16, 2009, 14:44:10 »
Nina restorantat v na4aloto na Vidin se kazva Fantige.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
ноември 16, 2009, 14:51:58 »
Ами да ти кажа за менюто нищо не знам.Управителя каза че еда седмица преди сватбата трябва да отидем и да си изберем меню и да нагласим масите.Защо те притеснявя менюто? мисля че за 24 лв.ще успеем да направим добра вечеря и може разбира се ако искаме да надвишим тия 24 вл.
За украса - беше голям проблем.Обиколих почти всички агентки.Да ще си наемем агенция защо наистина обстановката на този ресторонт не ми харисва много и затова искам да го украся добре
макар да имат облечки за столове....все пак ....
А ти кам кой ресторрант се насочи? Ние мислим да подпишем в крепостта. Вие до къде сте стигнали с организацията?
Активен
a_iordanova
Професор
«
Отговор #11 -:
ноември 16, 2009, 17:43:52 »
Здравейте момичета,
аз бях булка миналата година във Видин. Моята сватба беше в Бонония, да със украса на ресторанта става, обаче калъфите за столчетата от ресторанта, поне на моята сватба бяха ужасно мръсни, така че моят съвет е да се ползват такива от агенция или си изискайте да ви ги изперат. Просто мен ме хвана срам от тях, въпреки че хората не са го заболязали поне с тези които съм по-близка и успях да споделя... Менюто и при нас беше уточнено една седмица преди сватбата. Мога да кажа определено, че ресторанта се опитва да направи куверт с "леко изнудване", т.е получи се така, че по-голяма част от храната беше предостатъчна, но в края на крайщата по-добре да има отколкото да не стигне.
Иначе за украсата използвах агенция Лара, мисля че така се казваше, намира се до/срещу ДЕКАВЕ или Корнера. Момичето работи добре и е много мила. Доколкото знам има и други агенции вече.
Активен
BUBETO_82
Новак
«
Отговор #12 -:
ноември 17, 2009, 17:43:18 »
Поли не ме притесняват парите просто исках да знам дали имат готово меню или ние си го избираме. Относно организацията до никъде не сме стигнали, но за ресторант все още се колебаем между Бонония и Зодияк.
Активен
Poli_85
Ентусиаст
«
Отговор #13 -:
ноември 17, 2009, 19:51:24 »
Ами да и аз забелязах ,че калафите са доста захабени , но ако се прави сватба за 120 души бих казала че е по-добре да ги занеса на химическо, защото ще спестя още поне 200 лв.За менюто- ние си го избираме.Първо мисля някаква салата,после предястие, след това основно ястие, десерт и мисля с парите (ако останат) да сложа ядки и плата от топло и студено мезе, може да доплатя.Аз се насочих към агенция "Сбъднати мечти"- мисля че момичето има доста идеи и доста материал за украса.Също има и изкуствени цветя доста,което ми спестявя доста пари.За ресторант "Зодиак" - аз исках там, защото е доста по-хубав
, но моят приятел ме разобеди, защото сядах на доста от масите в ресторанта с цел да видя гостите какво ще виждат от там и се оказа , че има доста малко места в ресторанта с и изглед към дансинга , а и е доста тисен,е ако гостите са доста танцувални
.А можете ли да ми кажете добър фотограф, видеооператор и разбира се фризьор? :ashamed:Много ще съм ви благодарна.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #14 -:
ноември 17, 2009, 20:05:14 »
Цитат на: Poli_85 в ноември 16, 2009, 14:44:10
Nina restorantat v na4aloto na Vidin se kazva Fantige.
[/quote
] Poli_85
Многооооооо благодаряяяяяя ! Много !
Активен
Страници: [
1
]
2
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg