Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 21:47:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на siss -29.08.2009  (Прочетена 41083 пъти)

rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 11, 2009, 08:48:58 »

SISS  аз бих те посъветвала например да и вземеш малко букетче подобно на твоето /така ще се доближава още повече до твоята визия/и да и кажеш, че тя малката булка -или нещо от сорт а , за да се почувства още по специална.Незнам може и да е тъпа идея, но аз бих го направила*THUMBS*
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: август 11, 2009, 10:02:28 »

rsslaneva добра идея, всъщност ние ще направим нещо подобно, само че не букетче, защото в ръцете на з-годишно няма да се задържи, а диадемка украсена с цветя, като от моя букет. А аз вче и говоря, че и другите ще имат бели рокли, но тя ще е малката ми "булка".

Аз друго имам да се хваля: вчера беше ден за пазар  yahoo отидохме до МОЛ-а с Милен и вече имаме :
 - обувки за мен
 - обувки за него
 - бельо за мен
 - бельо за него
 - жартиер
 - бижу за мен  danceg

толкова съм доволна, етоооо толкова  yahoo yahoo yahoo
По късно ще ги щракна, че малката ми е болна и сме си в къщи.... Което ме накара да обмисля, варината, какво ще правим ако тя е болничка случайно. Хич не ми е хрумвало, но си е реална възможност.
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: август 11, 2009, 11:33:41 »

Обзавела си се значи,  Bravo чакаме снимки- всъщност какво ти остава да направиш още?
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 11, 2009, 12:14:58 »

Така, сега на кратко малко снимки и обяснение към тях.

Ето моите обувчици, които си взех за крупната сума от .......9,99лв. От това на горе много си ги харесвам и най-важното заспаха на крачетата ми.

Видях  намаление от 49 на 19,99лв и съответно веднага реших да ги взема, каква беше приятната изненада като на касата ми взеха 9,99 немога да ви опиша. Исках типично сватбени обувки, въпреки че в началото мислих да си взема сандалки, които и след това да нося. Принципно не обичам толкова остри, но всъщност като ги обуя хич не ме дразнят, даже се харесвам  danceg а и не на последно място удобни са и тока отговаря напълно на изискаванията ми  - да ми даде малко височина, но не и толкова висок че да ме притеснява.
Това са обувките на Милен

Като модел не са нещо впечатляващо, но като качество са добри, а и съответно пак са с намаление, струват 70лв.
Това е бельото. Посетихме Цезар и Клеопатра, намерих точно това окето търся за мен

И там попаднахме на намаление, но най-приятното беше прекрасното обслужване което получихме good
И ето моятта най голяма радост:

Към него има и обици, но не ни стигнаха финансите. Надвям се скоро да се сдобия и с тях  Girl_hide
Колиенцето е доста семпло, но аз не нося големи бижута - не ми отиват. вероятно ще се загуби в роклята, както при Мърчето, но със сигурност на мен ми харесва, а ще мога и спокойно да си го нося след това, а не да го затворя в кутия и никога да не го сложа. това бяха двууменията ми по-въпроса, но накрая реших да го взема.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 11, 2009, 12:17:15 »

Сис честити покупки, улучила си десятката, особено бижуто много ми хареса  give_rose
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: август 11, 2009, 12:18:14 »

Сис, честити покупки. Браво, че сте улучили намаления. good
Активен
rsstankova
Сватбар

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: август 11, 2009, 12:25:07 »

чудно- особено белъото много ми допада yahoo
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: август 11, 2009, 12:26:11 »

Нямам думи всичко е перфектно  judges
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: август 11, 2009, 12:30:55 »

Благодаря милички и аз им се радвам. Честно казано последно време взех да се притеснявам доста около бюджета, доста неща не бях предвидила други излезнаха по-скъпо, особено дранкулки и украса. Даже леко се бях изнервила с изследванията, въпреки че си ги знаех. Бях предвидила доста по-голяма сума за вчерашните покупки и сага леко се балансираха нещата. Гледам все пак да гравитирам коло бюджета които си определихме, нали ние си плащаме целата олелия.

Така за нещата които нямаме за сега се сещам: алкохол не сме купили още, подарък за кумовете (чакам ги да си изберат нещо - така се разбрахме) комплект за торта, които още чакам...., червило за мен, фуркети за косата (но за тях изчаквах зад видя бижуто дали ще е с перли или с камък). Друго не се сещам, ако вие видите че съм пропуснала нещо моля пишете....
Утре ще ходим до ресторнта за последни уточнения на менюто и да видим впредвид сервиранетон а плата, коя украса ще е по удачна.
тази в центъра на маса - 8-ца

или тези 2 или 3 вази по дължината на масата, разположени симитрично, не така на куп
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 11, 2009, 12:57:29 »

Сис, много добре се получава украсата. Bravo Тези орхидеи вътре истински ли са? А вазичките, от къде са и каква им е цената? Аз много исках такива, но все над 7 лв за бройка намирах.
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: август 11, 2009, 13:14:09 »

ani_4ka_p  - орхидеите не са истински. По това време точно са голям кът и съответно безумно скъпи, за да мога да си позволя този разкош. Считам, че потопени във водата няма да може да се оцени дали са истински или не. А и риска да не намеря такива е голям. За това реших да не рискувам и купих изкуствени с доста добро качество за бутониертие, а тези са специално от агенцианцията пак изкуствени. С естествените цветя ще бъде само украсата на нашата маса, букета ми, бутониерите на младоженеца и кумовете. Даже вече имам проблем с този букет който искам от зелените орхидеи, но се надвам като са обещали да намерят да намерят.
Иначе вазите ги вземам под наем от агенцията. Бях смятала ако сама си купя нещата (а след това какво и да правя 18-20 вази и 5-8 големи покривки в един цвят) и ако ги взема под наем. Сещаш се кое излиза по изгодно. Наема е 2-5лв според големината на вазата. съответно 6лв е за ваза която струва 15-18лв. А така хем излиза по евтино, хем някои друг се грижи. Абе по мои груби сметки - един и същи пари изилиза аз да си купя и направя и това от агенцията да го взема под наем и те да ми го направят, но все пак ако оставя аз да си аранжирам(а нямам кой да ми помага)- няма да имам време. Все пак 1 час преди офециалният час трябва да се свърши тази работа.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 11, 2009, 13:18:05 »

Права си да Сис, но наистина не си личи че са изкуствени. Добре е когато има агенция, която ти предлага тези неща под наем. good Ще стане много красиво, а щом са ти обещали зелени орхидеи, трябва да го изпълнят, не се тревожи. Wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 11, 2009, 15:52:10 »

На мен страшно много ми харесва този тип украса.
Повече ми харесва композицията с трите вази в центъра  good
Активен
siss
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: август 13, 2009, 10:02:35 »

Днес уточних отдавна изготвеното меню, които искам да споделя с вас
Като влезнат гостите на масата ще има само хайвер с препчена филийка. уговорих се след настнавянето да стане сервирането, а то вкл.
салата: шопска, зелена, миди
предстие: кашкавал пане на хапки, и панирани калмари
основно: хек, сафрид, свински карета, пилешки пържолки
гарнитура: картофки по селски, задушени зеленчуци
следястие: микс от мезенца - луканка, филе, кайзер и др.
хляб - филийки по 2 на човек.
десерт: ТОРТИЧКА
Всичко ще се сервира на плата, за това така изглежда, напр. ще има едно рибно и едно месно плато., като количеството е според хората. Може да ви изглежда, че има доста риба, но гостите са ни малко и аз ги познавам - знам че си хапват.
Отделно на всеки по едно безалкохолно и 500млл.вода, 50гр.ракия и една бира - това от ресторната. Ние си внасяме вино, водка и уиски.
Който иска допълнително си поръчва - безалкохолно, вода, бира, хляб и кафе.
Как ви се струва - дали е достатъчно?
Вчера подредихме масите, но за украсата така и не взехме решение, дали по средтата една тройка или в двата края по една ваза. Колебая се, тъй като ако е една композиция в средта ми се струва малко по семпло, ако е двата края по една ваза със свещ, ми се струва по "разпиляна" украста, някак си по тържествена.
Спрях се на варианта с джобчета за подаръчетата, всичко сложихме и подредихме както ще бъде и съм доволна. Честно казано съвсем различно е от снимките и от отва което си го представях, но  в добра посака.
« Последна редакция: август 13, 2009, 10:06:25 от siss » Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 13, 2009, 15:42:33 »

За менюто - аз мисля, че е предостатъчно, дори и за гости с апетит по-добър от средното - три вида салати, едната от които с миди, и предястие, и три вида основни - няма от какво да се притесняваш, мила. Поздравления за "морското" меню!
Относно украсата - ако не са много дълги масите - според мен в центъра е по-добре. А и няма ли да има опасност ако са в края някои при ставане или сядане да събори нещо - не че е болка за умиране, но ми дойде на ума.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: