Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 04:41:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145561 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: октомври 26, 2009, 17:32:46 »

Аха, ми ние тука едно Куини имаме за племенничката и то е така както го обясняваш мърда се целия кош, барабар седалка облегалка всичко  Wink и като сложиш детето да легне тялото му става V-образно - крачетата и главата нагоре, Д-то надоло  blum Нали съм те разбрала дотука pleasantry А ти искаш да ми кажеш че е хубаво облегалката и седалката да са на различни равнини така да се каже, та може да си опънеш само облегалката назад (като облегалката в лекия автомобил) ?  В такъв случай какво трябва да пише в описанието на количката, защото аз това мислех че е многопозиционална облегалка"  crazy
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: октомври 26, 2009, 17:36:38 »

Аха, ми ние тука едно Куини имаме за племенничката и то е така както го обясняваш мърда се целия кош, барабар седалка облегалка всичко  Wink и като сложиш детето да легне тялото му става V-образно - крачетата и главата нагоре, Д-то надоло  blum Нали съм те разбрала дотука pleasantry А ти искаш да ми кажеш че е хубаво облегалката и седалката да са на различни равнини така да се каже, та може да си опънеш само облегалката назад (като облегалката в лекия автомобил) ?  В такъв случай какво трябва да пише в описанието на количката, защото аз това мислех че е многопозиционална облегалка"  crazy

именно и куинито е такова, аз затова смних Раша с Омния, именно защото не знаех, че седалката е с положение, не самото гръбче на седалката, за това Гери пробваш на мястоооооооо, не като нас да се заблуждаваш  good

Иначе коша за новородено си го ползвахме до навършане на 6 месеца на Теди и така й не й умаля, но вече беше време да слагаме летния кош и се оказа, че на самото ми дете не й удобно в неяя за това купих Омния , но тя е само 6 кг. побира се и в най-малкия багажник и пак не сме дали общо сумати париии 300 я взехме Раша , а Омнията 140 , което си е 450 лв.
« Последна редакция: октомври 26, 2009, 17:40:21 от Ели . » Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: октомври 26, 2009, 17:42:04 »

Баш като Куинито е.
За мен това не е ок за бебето, но след като и далеч по-квалитетни марки от Бертони и Чиполино ги правят така, сигурно не е , ако не полезно, то поне вредно. Но лично за мен това е неудобно за детето, и затова не отразявах изобщо такъв тип колички.

Ми другият вариант, Герганчик, са си стандартните колички, на които облегалката пада назад. Но в описанията на количките в онлайн магазините никъде не е споменато какъв тип е количката, така че гледаш и се ориентираш по картинката.
То като се замисля, няма и как да е споменато. И в двата случая количката разполага с многопозиционална седалка. Абе питай просто тука примерно, за всяка количка, която харесаш и ти и другите мамчета.
Тук има доста момичета и всяка една е с различна количка, така че като се замисря обхващаме доста обширна гама марки и типове возила.

Тъй, ай ся някой да покаже сладурска малка дрешка, купена за бъдещ господин или госпоЙца......
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: октомври 26, 2009, 17:53:20 »

Тъй, ай ся някой да покаже сладурска малка дрешка, купена за бъдещ господин или госпоЙца......

Ето ги нашите първи неща, ама са подаръци не са пазарувани от нас, което не пречи да ги вадя на ден по сто пъти за да им се радвам  DANCE

Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: октомври 26, 2009, 18:11:23 »

Гери няма лошо :girlhide:и аз така бях като теб,само че с едни чорапки,които аз бях избрала бели с надпис Baby girl_in_love
Аз четох коментарите ви за количките ,но така и не можах да схвана за тея положения на облегалката blush.Както знаете ние сме с Бертони Карераи летният вариант няма легнало положение,вие за това ли дискутирате blush,че това не е удобно huhhuh.gif.Аз сега не мога да преценя,защото още не я ползваме,но живот и здраве след месец и половина ни предстоии ще казвам отзиви тогава Girl_hide.А аз по принцип така или иначе мисля за лятото като заведа Денито на плажа да си купя по лека и маневрена количка за пясъка да си ходим Girl_hide
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: октомври 26, 2009, 18:30:17 »

А това са нашите най-любимите дрешки в момента... Wink
http://asimeonova.snimka.bg/other/dreshki.436412
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: октомври 26, 2009, 18:32:51 »

Благодаря, много за отзивите за Бертони Плазма!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: октомври 26, 2009, 19:25:55 »

Сега ме накрахте да се замисля това Чико което аз съм харесала дали има легнало положение  crazy
Абе като дойде ред за това и тръгна по магазаините, ще видя  Wink
ГерииАма много са ви сладки, малки, цветни бодитата бе  Bravo
Алексчето хубави дрешки си имате вие  give_rose
« Последна редакция: октомври 26, 2009, 19:28:13 от Вероника » Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: октомври 27, 2009, 10:00:18 »

Това означава, че самата седалка се ,но не пада облегалката на гърба, разбираш ли. Седалката е с чупка в кръста и никога не става като ..... поднос равна, ако мога така да се изразя. И когато бебето трябва да спи навън, ти не му сваляш гърба, за да легне, а връткаш седалката да се наведе и неговите крачета щръкват нагоре.

Незнам как да ти го обясня.

Леле, никога не съм се замисляла за това... като видя "различни позиции на облегалката" и все си мисля, че има различни положения. Човек трябва хууубаво да разглежда и да предвижда всичко, че наистина може да се заблуди  beating Аз се надявам да не си купувам друга количка, ама знае ли човек.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: октомври 27, 2009, 11:35:03 »

Аз мога да потвърдя - моята количка е с 4 положения на гръбчето вкл. т.нар. пълно легнало положение, но си има една чупка и се получава леко като люлка - не е идеално равно. Затова от позицията на времето сега бих си взела количка с кош за новородено. Или може би бих се спряла на друг вариант количка, но така или иначе и моята си има плюсове, като един от големите е че е доста лека.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: октомври 27, 2009, 12:01:03 »

момичета и аз много се чудя за количката дали да има кош за новородено или да се сглобява  huhhuh.gif

мисля в петък да ходя на изложението бебемания http://fairbebemania.com/index.html  ще ви докладвам smile
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: октомври 27, 2009, 12:01:56 »

Алексчето много са сладурски дрешките smile малките пуловерчета са ми любимите  give_rose

а това са някои от нашите покупки smile

http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Mila_/pokupki+bebe/?action=gallery
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: октомври 27, 2009, 12:04:27 »

Иве, как така да се сглобява бе душа?
Иначе аз съм ЗА коша за новородено  good независимо от сезона (някой го наричат зимен кош)
Mila_ много сладурски неща си имате   Kinder
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: октомври 27, 2009, 12:05:37 »

За мен лично коша за новородено е повече от задължителна придобивка... А пък за зимно бебе направо си е нехайство ако няма такъв.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: октомври 27, 2009, 12:52:01 »

Аз за това сега съм в чуденка дали да не си взема кош за  новородено, въпреки, че бебка е на 2 месеца вече. Има ли смисъл според вас и колко време горе долу ще  мога да го ползвам?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: