Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 06:39:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145599 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: октомври 26, 2009, 11:46:37 »

Та на въпроса "защо я сменихте? " - "ааа не сме я сменили, просто Веско - тузара си има 2 коли с различно предназначение"  DANCE DANCE DANCE

Хаха мерси  blum Ще се почудим още, има време, все пак ми беше полезно това което прочетох  give_rose
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: октомври 26, 2009, 11:53:14 »

Здравейте, момичета!
Честити нови покупки!
За нас е още твърде рано за каквито и да е покупки за бебчето, но това не ми пречи да се интересувам и да разглеждам.  pardon
Дали може някой да ми даде отзиви за тази количка: http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=products&p=detail&productId=79  ? Сигурно до май месец ще излязат още нови модели, но за сега с половинката много си харесахме тази.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: октомври 26, 2009, 11:57:08 »

Хаха Елинорче това е моя друг вариант, вие ги подкарахте поред   danceg Хайде сега и за нея да чуя. Аз само мога да ти кажа чче на живо е много хубава  good
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: октомври 26, 2009, 12:04:56 »

smile И аз на живо я видях и много ми хареса. Досрамя ме  blush да питам майката, което я тикаше какви са й отзивите. Малко ме притеснява, че е 13,5 кг. Струва ми се, че ще е тежичка, а аз съм дребосък и ако ми се наложи да я вдигам не знам как ще стане.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: октомври 26, 2009, 13:57:09 »

Гери, сигурна съм, забелязала си, че и двете харесани от теб дотек возила нямат положения на гърба на седалката...... Голям минус.
Ако ще постъпваш като Мариана след време - ще сменяш количката, понеже не става и не отговаря на нуждите на детето, то защо още отсега не се ориентираш към количка, която ще расте заедно с бебето ти. И по-разумно е, а и по-евтино излиза.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: октомври 26, 2009, 14:03:12 »

Ето една оферта за хубава комбинирана количка на добра цена : http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5301
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: октомври 26, 2009, 14:04:06 »

Кошът е същия, няма положения на гърба, врътка се самата седалка.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: октомври 26, 2009, 14:33:46 »

Инче, ДЕБЕЛО подчертавам, че не съм си сменила количката, защото не отговаря на нуждите на детето. Джемата е хубава количка, която ще си ползваме още известно време със здраве, за следващото дяте живот и здраве пак такава модулна ще купя, апък и нали съм си заклет фен на чиполино.. ВСЯКА количка има недостатъци и пак казвам не съм си СМЕНИЛА количката, защото не съм доволна..аз съм една от най-заклетите фенки на Джема още от мига на създаването й и след 7 месечно използване си оставам такава  yahoo
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: октомври 26, 2009, 14:39:31 »

Момичета, включвам се с отзиви от количката Бертони плазма. На моя приятелка сестра й е с такава и казва, че летния кош няма напълно легнало положение, което не й било никак удобно, защото малчо доста често заспивал навън. Не искам да го приемате като съвет или да си мислите, че се правя на голяма работа, какво ли разбирам аз от бебешки колички, но си мисля че всяко едно нещо трябва да се погледне, защото е важно за комфорта на вашето бебе. Успех в избора!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: октомври 26, 2009, 14:40:20 »

Марианка, ок, не си я сменила, ама си взела друга, и сега не ми се копира поста ти от по-горе, в който обясняваш как си подлагала сгънати пелени в чупката на седалката. Ако беше количка, която отговаря на твоите нужди и на тези на бебето, нямаше да го правиш, нямаше да виждаш смисъл и нямаше да имаш нужда да внасяш "подобрения". Това искам да кажа. Самата ти доста време и място си отделила, за да го напишеш.
Така че след всичко написано  от теб не мога по никакъв начин да повярвам, че си доволна на сто процента от Джемата и че ако пътувахте по-малко нямаше да купуваш друга.
Това сега да не се приема като критика от моя страна, защото не е, но понеже подозирам какви полемики ще се развихрят искам само да подчертая дебело и аз, че  уважавам избора на всеки, и изказвам моето мнение, което е просто моето. Без да съм с претенциите да съм права.
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: октомври 26, 2009, 14:53:58 »

Нашата количка е http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=1175. Вече 2 години я ползваме, и зимно и лятно време. Много е удобна и не е мръднала за това време. Кофти е само, че е обемна.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: октомври 26, 2009, 14:56:41 »

На 100% от нищо никога не съм доволна, така че е излишно да го коментирам Общата ми оценка е + има повече положителни отколкото отрицателни характеристики! Успех в избора на колички на всички бъдещи мами smile

пс - а относно пътуванията, ДА ако не ми се налагаше нямаше да дам още близо 200 лв за друго количка, така , че и тук не съм съгласна!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: октомври 26, 2009, 16:15:58 »

момичета от къде поръчвате от чужбина ?
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: октомври 26, 2009, 17:12:08 »

Гери, сигурна съм, забелязала си, че и двете харесани от теб дотек возила нямат положения на гърба на седалката...... Голям минус.
Ако ще постъпваш като Мариана след време - ще сменяш количката, понеже не става и не отговаря на нуждите на детето, то защо още отсега не се ориентираш към количка, която ще расте заедно с бебето ти. И по-разумно е, а и по-евтино излиза.

Чакай че съм голям тъпунгер по отношение на количките, та да си питам, значи за Бертонито плазма в описанието пише "многопозиционна облегалка на гръбчето" това не означава ли че има положения на гърба?  crazy
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: октомври 26, 2009, 17:15:36 »

Това означава, че самата седалка се ,но не пада облегалката на гърба, разбираш ли. Седалката е с чупка в кръста и никога не става като ..... поднос равна, ако мога така да се изразя. И когато бебето трябва да спи навън, ти не му сваляш гърба, за да легне, а връткаш седалката да се наведе и неговите крачета щръкват нагоре.

Незнам как да ти го обясня.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: