Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:03:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145687 пъти)

hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: октомври 09, 2009, 13:05:29 »

deslona, честито за легълцето Bravo Страхотно е, и как си го подредила вече.. Bravo Със здраве да си го ползвате1 good Wink blum
Алексчето, количката ти е страхотна! И нашате се сгъва лесно с натискането на един бутон, амам твоята направо ме разби, колко компактна става!  Bravo Със здраве да си ползвате! Честито! give_rose
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: октомври 09, 2009, 13:06:49 »

Алексче, тази количка мислех да я поръчвам от Германия, хайде като я повозиш да дадеш коментар моля тееее  give_rose give_rose give_rose
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: октомври 09, 2009, 13:31:00 »

Леле писах, писах....и всичко си изтрих, ще се гръмна blush diablo!!!!
Алексчее, излгедах цялото кличе - абе много готина и как се сгъва  tease направо ме изуми
Ние затова я купихме, на мъж ми беше писнало да сгъва Куинито, и това е идеален вариант за пътуване. good
Ама верно колко колички имате вие  sad?
Това ми е четвърта количка. Но първите две си ги продадох. Сега имам едно Куини Бъз и тази АБС. До момента съм дала за колички 450лв. Според мен не  е много, като се има предвид, че бях готова да дам 550лв. за Кангуру.А си имам две страхотни колички.
За мамите с Куини Бъз -  нали се бях оплаквала, че скърца. Ами оправихме го, мъж ми я разглоби и сега е на пушка. Муждувременно и гумата успях да спукам. Купихме нови, от магазин за велосипеди, супер евтино ми излезе, и е много добре с тях. Боядисах джантите черни и много добре стои. Хич не ми харесваха сивите фабрични.
MMariana от тук я поръчах, благодарение на една страхотна майка:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1911794
На пръв поглед да кажа, че предните гуми ми се виждат малки. По време на транспорта са ми счупили едното копче за застопоряване, но това ще го оправя много лесно. За чанта трябва да си вземеш раничка, друга незнам как ще успееш да закачиш. Иначе за една седмица дойде, много съм доволна. girl_wink
« Последна редакция: октомври 09, 2009, 15:08:35 от Алексчето » Активен
deslona
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #348 -: октомври 09, 2009, 13:43:11 »

Алексче за мен това е количката.Виждах я на живо със зимния кош и е просто невероятна.Лека,удобна,маневрена.Честито smile
А във връзка със суеверията-аз от 8 месец си нагласих абсолютно всичко без леглото.В момента единствената ми грижа са памперсите и коритото на бебо.Ами то толкова много неща са,как да купиш всичко от раз???
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: октомври 13, 2009, 15:11:05 »

deslona , легълцето ти е супер , а такава оградка / както аз й казвам / не съм виждала. Много е хубава може ли да разкажеш малко повече за нея - откъде я купи, колко парички е , каква материя. Изглежда доста мекичка.
Активен
deslona
Ентусиаст
**

« Отговор #350 -: октомври 13, 2009, 18:23:51 »

deslona , легълцето ти е супер , а такава оградка / както аз й казвам / не съм виждала. Много е хубава може ли да разкажеш малко повече за нея - откъде я купи, колко парички е , каква материя. Изглежда доста мекичка.
Радвам се,че ти харесва anellly. Незнам точно за какво ми питаш-може би за обиколниците?А те са на БЕРТОНИ и са памучни.Мекички са-вътре са със силикон.И целия комплект струваше около 32лв.
Активен
deslona
Ентусиаст
**

« Отговор #351 -: октомври 13, 2009, 18:25:23 »

Днес си купих и пакет памперси и това бе доста вълнуваща покупка. yahoo
Остана ми само коритцето.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: октомври 14, 2009, 17:10:40 »

[quote Радвам се,че ти харесва anellly. Незнам точно за какво ми питаш-може би за обиколниците?А те са на БЕРТОНИ и са памучни.Мекички са-вътре са със силикон.И целия комплект струваше около 32лв.
[/quote]
 Да точно за обиколниците . Ние с Милото ходихме вчера да разглеждаме в един магазин и имаше такива - комплекта струва 105лв. и включва обиколници и завивка + чаршафче . На мен също ми се стори доста скъпичко, но бях готова да ги дам , но сега като ми каза , че тези са 32лв. ще потърся. Благодаря за инфото.
Активен
deslona
Ентусиаст
**

« Отговор #353 -: октомври 14, 2009, 21:37:40 »

anellly моя комплект се състои от чаршафче,възглавница,олекотена завивка,обиколниците и подлуганче.Материята е хасе и е много приятен цвят.Смятам,че е без пари.
Аз днес направих последната си покупка-коритце и порт бебе-пелена за изписването.То като гледам се задава май зима.Остана ми само количката. Curtsey
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: октомври 15, 2009, 12:14:13 »

deslona Честито за покупките! Наистина поне при нас си е истинска зима. Дано скоро си харесаш количка ! good
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: октомври 15, 2009, 16:40:11 »

Момичета, аз отдавна не съм чела тази темичка и ако вече сте обсъждали това което ще питам се извинявам предварително!!!

Някой ползвал ли е тази количка или имали наблюдения за нея? iCandy Tandem

* 3705.jpg (36.29 KB, 635x423 - видяно 293 пъти.)
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: октомври 15, 2009, 16:40:52 »

може и така да стане,едната част за новородено,а другата за по-голямо дете

* 3703.jpg (73.14 KB, 1000x750 - видяно 247 пъти.)
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: октомври 15, 2009, 16:45:00 »

Мариянка, много ми харесва smile
Активен
Picolina

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: октомври 15, 2009, 17:16:18 »

Мариянка, много ми харесва smile

И на мен Дани,влюбена съм в тия модели  heart , много ме е яд че не ги намерих по-рано за Преси,защото и единичните са супер  good Но прочетох доста мнения в нета и ми се искаше някой да сподели опит  pardon
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: октомври 15, 2009, 17:36:16 »

Момичета, малко ми е рано да питам, но все пак, някоя ползвала ли е уолкър за прохождане на бебето. От кой месец се ползва и доволни ли сте
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: