Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:28:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145690 пъти)

ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: октомври 01, 2009, 10:42:58 »

Наталка, честит шезлонг, много е красив и изглежда много удобен.

момичета някой ползвал ли е подобна количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_162/products_id/8151 имате ли впечатления?
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: октомври 01, 2009, 12:57:20 »

момичета някой ползвал ли е подобна количка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_162/products_id/8151 имате ли впечатления?
ivaiva, симпатична изглежда количката, но дали ще ти е удобна като е с две дръжки? Има и малък кош за багаж, а според мен само раничката не е достатъчна.. pardon Иначе и нашата е кангаро, само че скорпио и коша е насъщия принцип като на тази, която ти си показала. Става на зимен, но се регулира посредством бутони - накланя се целия кош, което е малко неудобство..Няма възможност само гръбчето да се сваля и вдига sad Иначе на скорпиото коша за багаж е по-голям, в комплекта е включено и кошчето за кола, доста е маневрена. Ще пиша пак като се роди бебка вече като започнем да излизаме на разходки повече.. Ти все пак имаш и доста време да избереш количка, така че може да ти се промени мнението до тогава.
Успех в избора! give_rose
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: октомври 01, 2009, 14:38:37 »

Момичета харесала съм си тази количка http://www.newbabyland.com/a-passeggio_trio-giordani-3per8-lx-safari-line_product-0-88-11360.aspx . Някой може ли да даде мнение?!  smile
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: октомври 01, 2009, 14:39:54 »

Може  blum blum blum Нали вчера ти го дадох бе, бебе  tease tease tease tease
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: октомври 01, 2009, 16:00:08 »

hoty, много ти благодаря за консултацията. моята основна идея е да става и на кош за новородено и за седнало положение, но да не са отделни приставки, а 2те дръжки не знам  pardon

но си права за багажа... ще го мислим smile
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: октомври 01, 2009, 16:17:58 »

Пламии, на мен ми харесва количката ама не съм спец за да давам мнение, та в тоя сайт се поразрових и си харесах и аз една, даже повече от Чикото в което съм влюбена:
http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-sweet-years_product-0-88-12953-l2.aspx
Ивее, нищо не казвам , важното е да е това което харесваш, аз не си падам по триколките.
Аз искам количка с една дръжка, свестни колела по големки и 4 задължително, не много тежка, да се сгъва лесно че доста пътуваме и да е такава комбинирана. Има време бооол, може друго да ме удари ама ми прави кеф да се ровя  blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: октомври 01, 2009, 20:02:30 »

Ето и моята количка

Тя дори свири-направо съм възхитена от количката.Сега ще кача и останалите снимки.Дойде от Англия за 2 седмици и въпреки оскъпяването от 200лв,цената пак остава без коментар и недостижима за България-на половина.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: октомври 01, 2009, 20:22:43 »

Честито! Jane - то си е  Jane, няма спор.
Спа музиката е много готина джаджа, Стилиан доста бързо заспиваше на нея като много мъничък.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: октомври 01, 2009, 20:28:48 »

Eхааа  Bravo Калиии много е хубава , супер.
Инааа, я дай малко инфо за твоята - агейн  blum
и я кажете в какви сайтове се ровите тука английски и прочие - ми не просветена съм пък  blush и не съм търсила
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: октомври 01, 2009, 20:49:23 »

Вер, ако започна пак да изписвам ферманите, които няколко пъти съм поствала за моята количка ще стана досадна душа, честна дума.
Ето от тук няколко страници нататък коментирахме последно точно моята количка и видовете кошове на марката като цяло http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21517.msg322604.html#msg322604
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: октомври 01, 2009, 21:13:25 »

Aaaaa да аз тази количка я гледах  good, ОК Ина съгласна съм че става досадно - мерси
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: октомври 01, 2009, 22:31:32 »

Ето сайта
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=10001&langId=-1&catalogId=10751&msg=
В този сайт има и други колички на невероятни цени.
Достави ми я фирма посредник защото нямат доставка до БГ.Много са коректни,през цялото време потдържахме връзка.
Качила съм всички снимки в галерията.
Няма нещо което да няма количката.Ина само още не съм разбрала как коша за новородено става на столче за кола и как се махат коланите от него за да не убиват на бебето.Но имам време да разбера
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: октомври 01, 2009, 22:44:51 »

Aха интересно аз го гледах тоя сайт, е ако някога нещо реша ще помагате значи  Girl_hide
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: октомври 02, 2009, 11:17:17 »

ivaiva, симпатична изглежда количката, но дали ще ти е удобна като е с две дръжки?

И аз си мислех, че двете дръжки не са удобни, но след 1 седмица разходки с моята количка с 2 дръжки съм на противоположното мнение- изключително ми е удобно!  good Не знам дали си е до количка или до свикване- аз нямам проблем с това!  good
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: октомври 02, 2009, 13:24:14 »

Кали, честита ти придобивка! Bravo Радвам се, че успя да се сдобиеш с нея, понеже помня, че не беше сигурна дали ще имат наличност предвид добрата цена smile Със здраве да си я ползвате! Wink
И аз си мислех, че двете дръжки не са удобни, но след 1 седмица разходки с моята количка с 2 дръжки съм на противоположното мнение- изключително ми е удобно!  good Не знам дали си е до количка или до свикване- аз нямам проблем с това!  good
Феникс, сигурно си права, че може и да е до количка или до навик..А понеже съм по-ниска, имах проблем с избора, все ми бяха неудобни количките и недостатъчно маневрени и такива, които гледахме с две дръжки не ми бяха удобни.. Пък може би ако я бутам една седница всеки ден ще свикна и няма да ми е проблем..Както и да е..Ние вече избрахме с цяла дръжка...
Успех на всички в избора! give_rose
« Последна редакция: октомври 02, 2009, 18:56:00 от hoty » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: