Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:45:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145715 пъти)

hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: септември 19, 2009, 22:07:53 »

Мами, здравейте! Аз да се похваля, че вече имаме първите покупки за бебълс! yahoo yahoo yahoo много съм щастлива! yahoo yahoo yahoo Поръчахме и количката, само за креватчето се колебаем още, но др. седмица и него можем да го поръчаме..Остава да купя още доста неща, но нали уж имам тук някакъв импровизиран списък по който се движа..Качих снимки в галерията, за съжаление не всички, защото се оказа, че нямам повече място.. sad Ама основните неща се виждат,де!  blum Като се засилихме с таткото да избираме - ми то всичко ни харесва yahoo Слагаме в кошницата, слагаме.. pardon После взехме да преосмисляме покупките и за сега купихме по една бройка от нещата после ще мислим за още blum Winkyahoo Ами това е от нас! Аз исках само да се похваля, мнооого се кефя! yahoo yahoo yahoo Хайде лека вечер и приятни празници! give_rose
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: септември 20, 2009, 17:17:52 »

Хоти много са ви сладурски нещата и аз не знам как ще пазаруваме един ден като всичко ми харесва  blum Струва ми се че всичко ще ми се иска да купим  blum
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: септември 21, 2009, 09:56:14 »

hoty хайде честити покупки! Направо усетих вълнението ти от поста ти  smile
 Bravo прекрасни нещица сте избрали! А на коя количка се спряхте?

Offtopic а момченце ли чакате, че съм пропуснала?  blush
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: септември 21, 2009, 10:38:38 »

hoty хайде честити покупки! Направо усетих вълнението ти от поста ти  smile
 Bravo прекрасни нещица сте избрали! А на коя количка се спряхте?

Offtopic а момченце ли чакате, че съм пропуснала?  blush
hukuta, благодаря ти! Избрали сме ето тази количка: http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=129 отговаря на нашите изисквания да е сравнително лека, маневрена и по-къса, за да се събира в малкия ни асансьор. Лесно се сгъва, а и коша може да се маха и да се носи отделно от рамата, така че ако се наложи ще качвам първо бебето с коша и после рамата в асансьора (дано да не се налага, уж мерихме).
Иначе ние чакаме момиченце, но аз не си падам по розовия цвят и затова почти няма розови покупки, някои от нещата са ни подарени, затова чорапките например са предимно розови smile Но на мен са ми толкова сладурски, такива  мънички.. yahoo yahoo yahoo Другата седмица ще снимам и останалите придобивки, че както вече писах, някои от нещата които исках да купя ги нямаше в магазина и след празниците ще заредят. Предстои втори тур, дано да е още по-успешен! yahoo yahoo yahoo.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: септември 27, 2009, 16:39:31 »

Момичета, да ви питам, някой ползвал ли е слинг? Дали има смисъл да си купувам, не знам Елена дали ще стои в него. А и има 2 вида, та съвсем не знам. Накой ако има опит, ще съм благодарна да сподели smile
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: септември 27, 2009, 17:10:29 »

Аз не съм ползвала, но съм чувала че е много удобен и възможно най-естествения начин за носене на детето. Ина ina_lemon ползва такъв, в една от темите беше пуснала снимки за различните положения, както и линк с координати на момичето, което ги прави. Аз също имам близка, която ползва и тя също ми говори за едно момиче, което й го шило, но незная дали е една и съща. Ще поискам координати.
Моето притекнение по-скоро, колко е удобен за идващите студени месеци, когато всикчки сме облечени повече и ние и бебетата crazy
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: септември 27, 2009, 19:22:59 »

Ночко, да ти кажа, това е подаръкът, който чакам сестра ми да ми подари като се роди малката! good tease
Не съм пробвала, но и аз съм чувала, че това е един от най-естествените начини за носене на бебето, може и да го кърмиш в слинга. Аз лично съм си харесала моделите на премакс ето тук: http://www.piggyshouse.com/bg/SLINGPREMAXX/ , но има и много други, които са също много хубави. според мен слингът е по-добър вариант от кенгуруто, но всеки си има мнение..
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: септември 28, 2009, 08:04:28 »

Ами аз мисля да го нося и вкъщи, че иначе ръце няма да ми останат.
Но има два вида - едните са само през рамо, другите - могат и да се кръстосват доколкото разбирам, не знам кой вид е по-добър. И много сложно ми се вижда връзването, сигурно вървят с упътване?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: септември 29, 2009, 07:23:43 »

Тези на Premaxx са почти като кенгуру, а иначе има едни на Лана - с халки, без халки, май-тай слинг. Лошото е, че само се поръчват по интернет и няма как да ги пробваме.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: септември 29, 2009, 08:17:04 »

Ночко, аз съм ги гледала тези на Лана, ама много сложни ми се виждат нещо..Иначе от моделите им ми харесаха "с халки сложен" и "тай май" слинг, но те доста приличат на този на Premaxx, който аз съм си харесала, защото ми изглеждат по лесни за употреба smile Мисля, че ina_lemon някъде беше казвала преди време, че има слинг, може би тя най-добре може да сподели от опит..Аз изказвам мнение само "по картинка" Wink А ти като избереш пиши на какъв модел си се спряла и дали си доволна smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: септември 30, 2009, 13:50:02 »

Хайде и ние да се похвалим с новата придобивка за Дари  smile

Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: септември 30, 2009, 13:51:31 »

Честито! Много е джиджан този шезлонг! Със здраве да си го ползвате!
Не забравяй винаги да връзваш предпазният колан, че тези бебчовци от раз се преобръщат, когато решат, че вече им е време!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: септември 30, 2009, 14:38:13 »

Наталия, старотен е шезлонгът на Дари! Много е весел, има музика и гриф с играчки, така ли? На Fisher Price ли е? Със здраве да си го ползва малката сладурка! yahoo
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: септември 30, 2009, 16:01:45 »

Благодаря  give_rose И аз си го харесвам. Спестява ми доста от носенето на ръце  blum, а и Дари се забавлява с играчките и мелодийките.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: октомври 01, 2009, 10:01:46 »

Благодаря  give_rose И аз си го харесвам. Спестява ми доста от носенето на ръце  blum, а и Дари се забавлява с играчките и мелодийките.

Честит ви шезлонг smile Спестява ти от носенето, така ли ?  blum Има ли вибрации? Много е шарен, и аз си го бях харесала.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: