Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 19:55:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145897 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 19, 2009, 10:11:07 »

Аз съм си купила стъклени шишета на Нук и на Чико, но все още нищо не мога да ти кажа като мнение за тях. Иначе онзи ден си изварявах помпата на Авент заедно с всичките й прилежащи части - имаше и 2бр. шишета в комплекта и такава неприятна миризма се разнесе на пластмаса, че още повече си затвърдих позициите против пластмасови шишета. На Бебе Комфорт, ако не ме лъже паметта в Пловдив съм виждала във Вис Виталис - този до Баумакс. Но там шишетата и аксесоарите ми се сториха с по-големи надценки.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 19, 2009, 10:54:18 »

аз съм си взела комплекта на B FREE -една приятелка ми ги препоръча!моите наблюдения ще са по натам smile
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 19, 2009, 11:01:35 »

ния бяхме решили да ползваме само стъклени шишенца.взехме чико и би фри,от първите сега пие само вода,от вторите нищо,защото бибероните имат многа малки дупки и малката смучеше ли смучеше,а то нищо не течеше,взехме авент,линдам-пак същите мъки и накрая томи типи(клапичката им против колики е доста по-различна от останалите шишета) и се родихме yahoo
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 19, 2009, 11:18:31 »

тези томи типи ги видях и аз но единственто което им се зачудих защото много широки ми се сториха, незнам това има ли значение, ама си мисилх дали като почне да ги държи малко самичко ще му е удобно, инъче и от другаде съм чувала добри отзиви.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 19, 2009, 11:25:10 »

Аз пък си взех две шишета на Nube, пластмасови са, с някаква термоточка на която пише дали  е горещо, студено или ок- според  мен малко ненужна опция, с биберони с три позиции и пуска различно, анатомична форма наподобяваща гърдите и и с едни точици за чешене на венци. И да ви кажа ги взех защото бяха първите които ми се изпречиха напред, чак в къщи ги разгледах. Ако не стават ще си купя други... а, да имат и някаква клапа антиколики. Търсих си препарат за студена стерилизация, но никъде не намерих и си взех някакво специално тип веро Surcare / май така беше/.
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 19, 2009, 11:48:56 »

и ние мием с същото веро,но после в стерилизатора(тези хиомични таблетки за студена стерилизация нещо не ми вдъхват доверие)
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 19, 2009, 11:58:52 »

И ние сме с шишета на томи типи от самото начало точно тези с клапата за колики
Пак си имаше колики но иначе съм много доволна от тях
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: август 19, 2009, 11:59:35 »

момичета, някоя от вас знае ли от къде мога да купя сгъваемо гърне?

Ето така изглежда,:
може да се ползва и като адаптираща поставка за тоалетна

Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: август 20, 2009, 11:22:52 »

Като си търсих количка в Пловдив, в магазина на Касида продавачката ми обясни, че Томи Типи била на един от бившите собственици на Авент, който се отделил и че били със същото качество продуктите.  smile

Аз си пуснах последните покупки в моята тема, да не ги плъосвам и тук сега / http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21891.30.html /.

И от вчера ми се върти в главата една идея...  crazy crazy crazy
Спалните комплекти ми се струват с много дълги калъфи /горни чаршафи/ - 100 х 150 см. Ам ако взема та отрежа долните 50 см. от калъфа и ги направя на миниобиколник, като им пъхна един дунапрен??? Да стои до главата на бебка на решетката откъм стената. Така ще си имам обиколник към всяко комплектче с размер 50 х 100см. tease И горно чаршафче с размери 100 х 100 см., което ми се струва съвсем нормално.  crazy

Как ви звучи?  Girl_hide
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #144 -: август 20, 2009, 12:53:57 »

Ми то звучи много добре, но трябва да се съобразиш и с размера на завивките. И тях ли ще режеш? Освен това завивка 100x100 ще окъсее на бебето след известно време и няма да можеш да я използваш толкова дълго, колкото е предназначена. Аз вчера купувах спално бельо за креватчето и калъфа е 130 см дълъг.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #145 -: август 20, 2009, 13:23:58 »

Феникс, ако не са много скъпи можеш да пробваш и да прежалиш един комплект.Иначе както Клара е казала бързо ще окъсее. Аз се изръсих 50лв за чаршафи и съм с нагласата да ги ползвам мнооого дълго.
Относно стерилизацията да питам. След изваряването или стерилизирането в стерилизатор колко време нещата се считат за стерилизирани? /как се изразих само,   дано ме разберете/
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 20, 2009, 14:15:36 »

ния бяхме решили да ползваме само стъклени шишенца.взехме чико и би фри,от първите сега пие само вода,от вторите нищо,защото бибероните имат многа малки дупки и малката смучеше ли смучеше,а то нищо не течеше,взехме авент,линдам-пак същите мъки и накрая томи типи(клапичката им против колики е доста по-различна от останалите шишета) и се родихме yahoo

Със сигурност всички шишета на Авент са с калпа против колики,а по отношение на ова, че се е мъчило детето и е смучело ли смуело явно не си разбрала, че се продават 4 вида накрайника с 1-2-3 дупчица и комбинирана 1-2-3, която пуска най-много.Трябвало е да пробваш с тях.Не случайно Авент са най-използваната марка, защото за всичко е помислено и можеш всичко да комбинираш - с различни биб, с држки и т.н.А за стъклените само искам да ви питам - когато  дтето започне само да си държи шишенцето и се разхождате навън и го метне на асфалта, ако се счупи какво правим?
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 20, 2009, 14:46:18 »

didi_vla1983 много добре знам че има биби с различен брой дупки blum,само че томи типи имат кръстче вместо дупки(а специално за авент съм чела доста негативи и не ми се иска да ги ползвам)
За стъклените шишета-аз съм изпускала чикото от 2м височина и на плочки и на паркет -нищо му няма blum
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: август 21, 2009, 14:00:42 »

Дано тогава не ви се случи никога това да се счупят.... А и явно малката щом още от сега не й стигат дупчиците смуче доста активно, за което те поздравявам, защото има деца, които и на годинка са още с 2 дупчици, а с 3 се давят...(какъвто беше нашият случай и на детето на кумците ни...). Но всяко дете си я само за себе си.Дано после и със захранването да се справя така добре малката.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 23, 2009, 12:07:26 »

Вчера сто пъти се опитвах да пусна отговор в тази тема и ми даваше някаква грешка, накрая се изнервих, но реших, че не мога да не ви се похваля, че от вчера вече си имаме бебешко леглооо!!!! yahoo yahoo yahoo
Семпло и обикновено е, но най-важното е, че цвета, основния, без решетката е череша yahoo
Много съм доволна и щастлива, но засега ще седи в багажника на колата, че нашия тати нали е ранен, нито може да го качи, нито да го сглоби, ама аз и не бързам, защото като го сложим, няма да може много много да се минава-не ми се ще отсега да се бутаме... tease
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: