Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 19:55:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 7 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част (Прочетена 145897 пъти)
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Отг: Покупки за бебето и детето - 7 част
«
Отговор #135 -:
август 19, 2009, 10:11:07 »
Аз съм си купила стъклени шишета на Нук и на Чико, но все още нищо не мога да ти кажа като мнение за тях. Иначе онзи ден си изварявах помпата на Авент заедно с всичките й прилежащи части - имаше и 2бр. шишета в комплекта и такава неприятна миризма се разнесе на пластмаса, че още повече си затвърдих позициите против пластмасови шишета. На Бебе Комфорт, ако не ме лъже паметта в Пловдив съм виждала във Вис Виталис - този до Баумакс. Но там шишетата и аксесоарите ми се сториха с по-големи надценки.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #136 -:
август 19, 2009, 10:54:18 »
аз съм си взела комплекта на B FREE -една приятелка ми ги препоръча!моите наблюдения ще са по натам
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #137 -:
август 19, 2009, 11:01:35 »
ния бяхме решили да ползваме само стъклени шишенца.взехме чико и би фри,от първите сега пие само вода,от вторите нищо,защото бибероните имат многа малки дупки и малката смучеше ли смучеше,а то нищо не течеше,взехме авент,линдам-пак същите мъки и накрая томи типи(клапичката им против колики е доста по-различна от останалите шишета) и се родихме
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #138 -:
август 19, 2009, 11:18:31 »
тези томи типи ги видях и аз но единственто което им се зачудих защото много широки ми се сториха, незнам това има ли значение, ама си мисилх дали като почне да ги държи малко самичко ще му е удобно, инъче и от другаде съм чувала добри отзиви.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #139 -:
август 19, 2009, 11:25:10 »
Аз пък си взех две шишета на Nube, пластмасови са, с някаква термоточка на която пише дали е горещо, студено или ок- според мен малко ненужна опция, с биберони с три позиции и пуска различно, анатомична форма наподобяваща гърдите и и с едни точици за чешене на венци. И да ви кажа ги взех защото бяха първите които ми се изпречиха напред, чак в къщи ги разгледах. Ако не стават ще си купя други... а, да имат и някаква клапа антиколики. Търсих си препарат за студена стерилизация, но никъде не намерих и си взех някакво специално тип веро Surcare / май така беше/.
Активен
maslinka
«
Отговор #140 -:
август 19, 2009, 11:48:56 »
и ние мием с същото веро,но после в стерилизатора(тези хиомични таблетки за студена стерилизация нещо не ми вдъхват доверие)
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #141 -:
август 19, 2009, 11:58:52 »
И ние сме с шишета на томи типи от самото начало точно тези с клапата за колики
Пак си имаше колики но иначе съм много доволна от тях
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #142 -:
август 19, 2009, 11:59:35 »
момичета, някоя от вас знае ли от къде мога да купя сгъваемо гърне?
Ето така изглежда,:
може да се ползва и като адаптираща поставка за тоалетна
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #143 -:
август 20, 2009, 11:22:52 »
Като си търсих количка в Пловдив, в магазина на Касида продавачката ми обясни, че
Томи Типи
била на един от бившите собственици на Авент, който се отделил и че били със същото качество продуктите.
Аз си пуснах последните покупки в моята тема, да не ги плъосвам и тук сега /
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21891.30.html
/.
И от вчера ми се върти в главата една идея...
Спалните комплекти ми се струват с много дълги калъфи /горни чаршафи/ - 100 х 150 см. Ам ако взема та отрежа долните 50 см. от калъфа и ги направя на миниобиколник, като им пъхна един дунапрен??? Да стои до главата на бебка на решетката откъм стената. Така ще си имам обиколник към всяко комплектче с размер 50 х 100см.
И горно чаршафче с размери 100 х 100 см., което ми се струва съвсем нормално.
Как ви звучи?
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #144 -:
август 20, 2009, 12:53:57 »
Ми то звучи много добре, но трябва да се съобразиш и с размера на завивките. И тях ли ще режеш? Освен това завивка 100x100 ще окъсее на бебето след известно време и няма да можеш да я използваш толкова дълго, колкото е предназначена. Аз вчера купувах спално бельо за креватчето и калъфа е 130 см дълъг.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #145 -:
август 20, 2009, 13:23:58 »
Феникс, ако не са много скъпи можеш да пробваш и да прежалиш един комплект.Иначе както Клара е казала бързо ще окъсее. Аз се изръсих 50лв за чаршафи и съм с нагласата да ги ползвам мнооого дълго.
Относно стерилизацията да питам. След изваряването или стерилизирането в стерилизатор колко време нещата се считат за стерилизирани?
/как се изразих само, дано ме разберете/
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #146 -:
август 20, 2009, 14:15:36 »
Цитат на: maslinka в август 19, 2009, 11:01:35
ния бяхме решили да ползваме само стъклени шишенца.взехме чико и би фри,от първите сега пие само вода,от вторите нищо,защото бибероните имат многа малки дупки и малката смучеше ли смучеше,а то нищо не течеше,взехме авент,линдам-пак същите мъки и накрая томи типи(клапичката им против колики е доста по-различна от останалите шишета) и се родихме
Със сигурност всички шишета на Авент са с калпа против колики,а по отношение на ова, че се е мъчило детето и е смучело ли смуело явно не си разбрала, че се продават 4 вида накрайника с 1-2-3 дупчица и комбинирана 1-2-3, която пуска най-много.Трябвало е да пробваш с тях.Не случайно Авент са най-използваната марка, защото за всичко е помислено и можеш всичко да комбинираш - с различни биб, с држки и т.н.А за стъклените само искам да ви питам - когато дтето започне само да си държи шишенцето и се разхождате навън и го метне на асфалта, ако се счупи какво правим?
Активен
maslinka
«
Отговор #147 -:
август 20, 2009, 14:46:18 »
didi_vla1983 много добре знам че има биби с различен брой дупки
,само че томи типи имат кръстче вместо дупки(а специално за авент съм чела доста негативи и не ми се иска да ги ползвам)
За стъклените шишета-аз съм изпускала чикото от 2м височина и на плочки и на паркет -нищо му няма
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #148 -:
август 21, 2009, 14:00:42 »
Дано тогава не ви се случи никога това да се счупят.... А и явно малката щом още от сега не й стигат дупчиците смуче доста активно, за което те поздравявам, защото има деца, които и на годинка са още с 2 дупчици, а с 3 се давят...(какъвто беше нашият случай и на детето на кумците ни...). Но всяко дете си я само за себе си.Дано после и със захранването да се справя така добре малката.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #149 -:
август 23, 2009, 12:07:26 »
Вчера сто пъти се опитвах да пусна отговор в тази тема и ми даваше някаква грешка, накрая се изнервих, но реших, че не мога да не ви се похваля, че от вчера вече си имаме бебешко леглооо!!!!
Семпло и обикновено е, но най-важното е, че цвета, основния, без решетката е череша
Много съм доволна и щастлива, но засега ще седи в багажника на колата, че нашия тати нали е ранен, нито може да го качи, нито да го сглоби, ама аз и не бързам, защото като го сложим, няма да може много много да се минава-не ми се ще отсега да се бутаме...
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...