Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:30:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145948 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 14, 2009, 08:27:24 »

В някой от по предните постове на goldi мисля и дидка мисля бяха писали че техните колички са от Англия че там излизат по евтино, аз започвам да се замислям над това, защото нашите кумове са там и ако харесаме нещо конкретно тук / за сега на Chicoo сме се спряли и ние като tonitta, но има много време разбира се / но питането ми е доставката как точно стана и дали самата цена е много висока и горе долу за какъв период става , ако някой има наблюдения нека да сподели. Мерси smile
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 14, 2009, 09:03:45 »

ani4ka1710   да ти кажа май при тия марки колички цените са общо взето еднакви във всички страни,понеже били препоръчителни от производителя pardon...аз като търсих да я намеря някъде по-евтино и не намерих.Последно гледах в един немски сайт,че ние пък там имаме познати и излизаше 1000 лв., т.е. с 350 по-малко,което никак не е малко,ама трябва познатите да проучат дали съм разбрала точно,а и как ще стане с транспортирането,че ако има някакво доплащане за аксесоари и транспорт то ще си загуби смисъла...
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #122 -: август 14, 2009, 09:27:03 »

Мойте лични впечатления са, както tonitta е писала, че цените навсякъде са горе-долу еднакви за тези фирми, които имат препоръчителни цени. Иначе най-евтини излизат количките, ако се купят от страната, в която се произвеждат. Нашата количка е немска, купихме я от Германия и излезе около 25% по-евтина от колкото в Швеция. В същия магазин в Германия забелязах, че шведските колички бяха с около 25-30% по-скъпи отколкото в Швеция.
Другия вариант е разпродажба на миналогодишни модели, но тогава просто трябва да уцелиш момента (сега есента поне при нас ги намаляват) и пак ми се струва, чв е страната пройзводител ще е най-евтино.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 14, 2009, 09:49:47 »

Да това с намаленята е много хубаво но да улучиш, освен да ангажирам да гледат пък може да имаме късмет, ако не от тук ще купуваме живот и здраве, аз сега само набелязвам ужким, харесвам и легълцата на АРБОР, но май незнам в ПЛовдив има ли ги някъде, ще трябва да се поразровя повечко, ако не до София ще идем.
Благодаря ви.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: август 14, 2009, 10:33:37 »

Чикото не знам,но ABC-то и Куйнито може да се  по евтини, иначе от Англия има превозвачи, плащаш 10% от цената и по 1 паунд за всеки килограм  tease
Ето на тези колички доставката до България е 15 евро
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.01.03/1677740
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.01.02/1791783
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.01.02/1791780
Tук мисля са около 800-900лв.

Offtopic само,че последните две не ги доставят до БГ,но пък предполагам и в Германия има превозвачи.
« Последна редакция: август 14, 2009, 10:36:36 от miss™ » Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 14, 2009, 11:54:21 »

http://www.kasidabg.com/cradle-space-hug-fisher-price-cpath-583.html
има ли някой такава люлка или знае ли дали става за новородено,защото на картинката детенцето го показват само седнало
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: август 14, 2009, 12:48:22 »

maslinka,току що погледнах ва немския им сайт и пише от 0 месеца good
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: август 14, 2009, 12:56:20 »

Благодаря Майче give_rose
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: август 14, 2009, 13:00:48 »

Мацки, никой не ми каза кои дрешки се израстват по-бавно и мога да купя нещо по-скъпо.  crazy Да не взема да накупувам неща, дето след 2 обличания ще са омалели, а паричките ще са отишли ей така...  Girl_hide
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: август 14, 2009, 13:04:15 »

Гледай сега.... как да ти се каже, като не се знае колко голямо бебе ще родиш и колко бързо или бавно ще наддава. Стилиан се роди мишка 2 кила и половина, наддаваше бавно и до 6-тия месец си носеше дрехите дето са 0-3месеца. Има бебета дето качват по кило и кусур на месец - на Лъвче Алекс, на Ди_Ди Макс - и са на по 3-4 месеца, пък носят дрехи за 6 месечни.
То много не може да се предскаже. Купувай направо 0-3 размер бодита и гащеризончета за сън, пък другите знам ли....... Аз си купувах от всичко това, което ме кефеше - скъпо или не, при Стилиан си се износваха, а и нали ще си имам още едно бебе скоро. Ще се избият паричките като е първо дете.
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: август 14, 2009, 13:04:53 »

на нас най-бързо ни умаляват гащеризончетата и бодитата.и ние имаме едно с грандоманска цена angry,обличано един път,но пък е супер сладко tease.Бебчовците заслужават дори и за веднъж да е good
Активен
Дилия
Новак
*
Публикации: 12

сем.Иванови

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: август 15, 2009, 16:29:39 »

Fenix наистина е относително по колко ще наддава
но като за начало накупувай си най-необходимото,а те приятели и роднини мислят за напред-до годинка и нещо ще имаш да износваш
Инче аз те разбрах,защото аз давам моите дрешки на мъжа ми на сестрата а тя пребира за вторите  smile
 Wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: август 19, 2009, 09:28:48 »

Ние с мъжът ми в събота купихме на макия шезлон, но като че ли не го отрази много а ние бяхме толкова въодошавени от това че му го купихме, ето какъв е само , че син и е с мики маус http://bebcho.bg/bg/details.php?id=1687
А купихме му и много сладък анурак за гъзарчета smile даже мъжът ми вика ех че няма големи и аз да си купя smile
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: август 19, 2009, 09:45:50 »

Offtopic
а и нали ще си имам още едно бебе скоро.
Инче, имаме новина или засега това е само план за близкото бъдеще  smile

Феникс, можеш да купиш малко дрешки, само тези, които ще ти трябват на първо време. А пък като се появи бебока лесно можеш да купиш още и горе-долу да се ориентираш за размери.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: август 19, 2009, 09:57:46 »

Абе момичета вие какви шишета ползвате или сте ползвали за вашите бебоци, препоръчват ми Bebe Confort но поне за Пловдив / отново / ги няма много много. А инъче вчера разглеждаме в Премаман и гледах малко колички, не че много знам какво да гледам де, но имаше  Jane Nomad и Димитър много я хареса, ама нещо много скъпички, но наистина изглеждаше готина.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: