Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 23:03:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 7 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част (Прочетена 145996 пъти)
BaBy
Сватбен ШАМАН
Отг: Покупки за бебето и детето - 7 част
«
Отговор #105 -:
август 13, 2009, 11:23:30 »
Леле, Наде страхотна идея, сега ще я предложа за обсъждане
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #106 -:
август 13, 2009, 11:28:44 »
Кикси
,не знам дали си попадала на тази количка аз я бях видяла в Пикадили и даже беше на промоция и ако не се лъжа струваше към 325 лв.На мен много ми допадна единствено не ме устройваше,че зимния кош не може да се пренася!
http://www.kasidabg.com/cayenne-bordo-bertoni-2009.html
На живо определено изглежда по-добре една такава лъскава!
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #107 -:
август 13, 2009, 11:29:03 »
Baby
и аз това щях да кажа - даже днес пуснах снимки от нашата детска в темичката ми. Ние си взехме такъв 4 местен разтегателен диван за 250 лв. от мебели Явор на Околовръстното и го инсталирахме в детската за мен. Нашата спалня също не е голяма и няма място за каквито и да било други мебели,а и няма смисъл, при условие, че има доста по-голяма стая за бебето.
Тони
много са хубави нещата, които си показала. Ще чакаме снимков материал.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #108 -:
август 13, 2009, 11:46:38 »
Вики, много ти благодаря, следобед отиваме да го видим, много се развълнувах!:)))))
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #109 -:
август 13, 2009, 12:47:11 »
Бейб ние в детската сложихме приста с ракла, сега ние спинкаме на нея, а след време като махнем кошарата Теди ще спинка. Това също е решение !!!!!!
Активен
tonitta
«
Отговор #110 -:
август 13, 2009, 13:12:57 »
Хихи виждам,че и други са с такива "просторни" стаи като нашите 8PНие се сблъскахме с тоя проблем още като разменихме стаите.По-голямата,която беше досега спалня стана детска и обратно,но в сегашната спалня няма място за кошара и сложихме растегателния дован,който си стоеше в старата детска в сегашната,макар да не ми се връзва с мебелите,но това е решението...Макар че сега след като мъжа ми се "размекна" за тази малка кошара -люлка,която хич не я бяхме планирали ще има място да е в спалнята и ще видим,може в началото през нощта бебо да е при нас и да не се налага да се местим...
Kiksi
ще кажа цените,разбира се.Кошарката я взехме на 280 лв., скрина ще е 300 лв., лавицата над него 40 лв., помощния скрин......40 лв.
, кошарката-люлка-130 лв.Но това са цените в цеха,по магазините работят най-малко с 30% надценка,ние затова отидохме и на място и спестихме бая пари :girl_wink:Не казвам,че са малко,но от това,което си бях харесала тук това беше най-добрия вариант м/у цена и качество,а и няма да крия,че кошарката е подарък от нашите,а и свекъра много помага =]Все пак най-важна е любовта към мъниците,а не вещите,които ги обграждат
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #111 -:
август 13, 2009, 13:46:55 »
Цитат на: tonitta в август 13, 2009, 08:20:48
За матраче и аз за тези съм чувала само хубави неща,но мен ме притеснява,че нашата кошара е с нестандартен размер-130/70 и дали ще има такъв матрак незнам=]
Има
«
Последна редакция: август 13, 2009, 14:50:33 от maria_lakova
»
Активен
Kiksi
«
Отговор #112 -:
август 13, 2009, 15:35:26 »
O,
Тонитка
, супер ми се струват тези цени за такива хубави неща.
Добре, че сте отишли до цеха, струвало си е при всички положения.
А за люлката, разбирам те напълно, ами то човек понякога се изкушава ей така от някоя глезотийка.
Аз например не можах да се сдържа да не се оборудвам с балдахин, вашата люлка поне е полезна покупка, а на мен тази глупост като ми влезе в главата и само обикалях да търся, ама навсякъде в комплект с чаршафчета/обиколници за малка люлка като вашата
, за кошара в комплектите - няма. Отделно да не говорим, че не продават, само на едно място открих и той беше само един цвят - бял с нещо поръбен, не ми хареса
И се бях отчаяла вече, иначе държач за балдахин си купих, ама балдахинът никакъв го няма
и накрая си купих органза /12 лв./м/ и дадох да ми ушият, даже днеска го взех, ама нещо не съм очарована, ама каквото такова вече и без това нищо не харесах по магазините, а в нета - все едни щамповани, а аз исках едноцветен.
Искам да кажа, че въпросната глупост с балдахина ми излезе 50 лв. със стойката /към 17 лв./, плата и шева.
Ама като ми влезе в главата и край, викам си, ще си позволя една глупост, не че на бебето няма да му е все едно в какво ще спи, ама поне сега мирясах вече.
Ади
, в какъв смисъл не може да се пренася зимният кош на това Бертони? Аз доколкото виждам няма зимен кош, а един само.
Да ти кажа миналата седмица откарах бая време в "Пикадили"-то в гледане на колички, ама Бертони въобще не ги бях отразила, може би, защото момичето каза, че са тежки и аз директно ги отсвирих. Сега ти ми събуди интереса с тази количка.
Дават я 14 кг., не мога да намеря Кенгуру Виктория /и на нея съм се спряла евентуално/ колко тежи, ама ми се струва, че беше по-лека.
Но ми се струва и по-тясна. Мен ме е страх количката да не умалее бързо на детето.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #113 -:
август 13, 2009, 15:56:15 »
Честито на всички за покупките!!!
tonitta
за избора! Направо съм очарована! Ако аз бях на мястото на вашия бебок, нямаше да ми се излиза от тази стая!
Вярвам, че ще стане страхотна и нямам търпение да пуснеш снимчици...
Kiksi
при всички положение и Викторията няма да отстъпва по килограми на това Бертони, но пък със сигурност мога да кажа, че няма да му отеснее на детето поне до 2 год. и половина
доколкото и ще ти трябва де
Аз на Викторията й харесвам табличките за мама и бебе, струва ми се страшно удобна джаджа
А за балдахинчето, защо не каза да ти дам моето за модел?! Нищо особено не е и като материя, и като модел
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #114 -:
август 13, 2009, 17:42:39 »
Кикси
,честно за килограмите изобщо не бях попитала,ама в магазина я бутах и ми се стори много добре и една такава кипричка!
Има летен,отделно зимен и чувалче за крака,ако ходиш попитай момичето тя ще ти ги покаже,а зимния не се пренася в смисъл,че изглежда като порт бебе ,но няма дръжки,а е с едни куки отстрани и така се прикрепя към количката(пак едно обяснение ударих
) ама трябва да го видиш,за да разбереш какво имам впредвид!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #115 -:
август 13, 2009, 17:44:14 »
Мацки, в магазина всяка една количка изглежда лека и маневрена. И как няма, като се бута празна, на равен под, в повечето случай лъскав - плочки и прочие.....
На улицата нещата стоят по съвсем различен начин и с теглото и с маневреността.
Активен
Kiksi
«
Отговор #116 -:
август 13, 2009, 21:13:38 »
Да,
Ина
, права си, ама няма как да разберем предварително за съжаление
Ади
, горе-долу си го представих, но май наистина ще трябва да я видя.
hukuta
, на мен това ми е основното притеснението за Викторията, че тесничка ми се вижда малко, ама щом казваш, че до 2 години и половина ще изкара, ще е супер. Е, то сигурно ще се вземе в един момент някоя лятна тип "чадър", ама ми се ще и тази първата количка, която ще се купи, да е с по-дългосрочна перспектива, а не другата зима да се чудя какво да правя.
Табличките и мен ме съблазнават, милото един път дойде с мен да гледа колички и се изцепи в магазина: "Уу, идеално с тази табличка да си слагаш биричката тъкмо!"
и продавачката
За багажника на колата не се притеснявам, защото нашата кола е ван и място има, поне това да не го мисля.
За балдахина - как не се сетих за това и аз не знам, надувах ти главата с моя балдахин сумати време и накрая да не се сетя да го взема за модел. Може би защото късно ми щукна идеята за шиенето, а ти май тогава беше още в болницата и така. Нищо, пак имам там нещо, макар да не съм очарована
А я кажете тия колички Маг Ингланд големи дървета ли са? Защото за тия пари, като гледам в сайта на "Штъркел" ...чудя се честно казано какви ли са, ама дотам не съм стигнала.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #117 -:
август 13, 2009, 21:37:37 »
Цитат на: ina_lemon в август 13, 2009, 17:44:14
Мацки, в магазина всяка една количка изглежда лека и маневрена. И как няма, като се бута празна, на равен под, в повечето случай лъскав - плочки и прочие.....
На улицата нещата стоят по съвсем различен начин и с теглото и с маневреността.
Е то е ясно,че на улицата нещата стоят по различен начин,но няма как да ги пробваме всички преди това,освен ако някой няма лични впечатления върху дадена количка иначе се налага да я избираш по бутането и маневреността в магазина!
Специално за тази количка наистина ми се стори по-лека за разлика от един модел на Хаук и един на Есприт,които 15-те им килограма си личаха само докато я бутнеш или вдигнеш още в магазина!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #118 -:
август 13, 2009, 22:23:09 »
Цитат на: Kiksi в август 13, 2009, 21:13:38
А я кажете тия колички Маг Ингланд големи дървета ли са? Защото за тия пари, като гледам в сайта на "Штъркел" ...чудя се честно казано какви ли са, ама дотам не съм стигнала.
На етърва ми и двете колички са Маг Ингланд и е много доволна.
Мисля, че и количката на
Vanily
е на тази марка, така че можеш да питаш и нея!
Активен
tonitta
«
Отговор #119 -:
август 14, 2009, 08:16:25 »
Относно тежестта на количките освен,че няма как да я преценим в магазина(особено бременни как да я вдигаме
,аз карам мъжа ми
) и да питаш някой от личен опит пак не е гаранция,защото някои имат къде да я вдигат,а на други почти не им се налага :girl_wink:Така,че "проба-грешка",както се казва :Pпък дано всички сме доволни накрая.
За балдахина и аз се бях навила в началото като гледах как хубаво стои,но сега категорично се отказах,защото ми се струва,че ще пречи,ще събира прах,а и ще ни стане много шарено...пък и за момък нещо не ми се връзва.Ама това го казвам за нашия случай,иначе
Kiksi
сигурна съм,че вашия ще стои добре,пък и като си си го навила на пръста,какво толкова!
Ние снощо сглобихме кошарките *YAHOO*Ама като видях как ми се запълни стаята :girl_impossible:иде ми да махна тоя разтегателен диван и да си останат само детските мебели,но ще изчакам до появата на бебо,за ад преженя дали ще може в началото да спи в кошчето до нас през нощта...нещо не мога да си представя как ще е.Ама снимки ще покажа вече като всичко е готово :PА механизма на това кошче е супер як!Само да го бутнеш с 1 пръст и се люлее на една пружина половин час
,ама добре и че се застопорява,че да не взема да го засиля милото посред нощите
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10