Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:58:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145987 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 11, 2009, 13:08:06 »

За слинга ще има май още да помисля,макар да съм влюбена в тоя с халките Girl_hide
Обаче сега да ви се похваля за днешните покупки,които в този момент си стоят кротко в детската в кашони *YAHOO*Та след цяла нощ нетърпение сутринта потеглихме за един мебелен завод в Шумен с идеята за кошара и скрин.Пристигайки направо бях като дете в магазин за бонбони 8PТолкова красиви неща и на страхотни цени,а за изработката да не говорим!И жената любезна....Та като започнахме трудно се спряхме.Веднага натоварихме една бяла дървена кошара и както нямахме намерение се сдобихме и с малка дървена люлка :danceg:Прелест просто!За следващия транш сме поръчали бял скрин за повиване,ама страхотен и функционален с една приставка,която пада назад и става широко място за повиване,а за отгоре поръчахме в комплект и лавица.Поръчахме и едно друго приспособление дето е комплект с кошарата,същите мотиви-то е за поставяне на разни неща като помощен скрин...Ох много объркано стана,но като ги сглобим и направя стаята ще ги снимам и ще ви ги покажа.Хората работят за износ за САЩ и Германия,а в момента имат и намаления и се получи супер!Много съм щастлива! yahoo
Ще ви покажа малко снимки от един американски сайт с мебели като нашите.
Ето какво представлява кошарата:
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/Jacobs-Room/detail.esi?oid=1456915
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/Baby-Lolas-Nursery/detail.esi?oid=7054315
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/Houndstooth-and-Burberry-Plaid-/detail.esi?oid=1799200
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/Jacobs-Room/detail.esi?oid=1456915
Тези са от типа на помощния ни скрин, но нашата е с извити страници като на кошарата,а горната дъска се вдига и можеш да сложиш корито и да го ползваш при къпане:
http://www.roomzaar.com/rate-my-space/Nurseries/Pink-and-Green-nursery/detail.esi?oid=509976
А скрина за повиване е от тази серия,но тук не изглежда така добре:
http://www.mebel-gen.bg/index.php/bg/2009-03-04-21-16-35/2009-03-05-10-29-05/67-2009-03-09-05-47-44
Но не намирам като нашата люлка,така че като я сглобим ще ви я покажа girl_wink

Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 11, 2009, 14:38:16 »

tonitta ,всичко изглежза страхотно Oh my ... така че разбирам еуфорията ти.
Ще чакам с нетърпение снимки на вече готовата стая smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 11, 2009, 14:52:02 »

Много ми хареса всичко, не типично, защото тук в Бг много неща са почти едни и същи, харесват ми разбира се, но това нестандартното много ми допадна. Браво за избора. Bravo
Активен
Miravarna
Сватбен ГУРУ
Публикации: 949

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 12, 2009, 05:58:35 »

Тони, всички неща ,които сте избрали за бебчо са чудесни!(типочно в тукашен стил smile,но нестандартни за Бг ) Bravo Сега нямам търпение да ги подредите и да ни ги покажеш smile После ще ми кажеш как са на практика и дали са удобни,един ден и аз такива да копувам smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 12, 2009, 07:44:15 »

Тонка,чудесни са нещата които си избрала.Хайде правете детската стая,че не остана време.И да не забравиш да ни покажеш готовата стая.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 12, 2009, 08:05:57 »

Мерси момичета и аз още не мога да повярвам,че си намерих точно такива мебели :girlhide:Дано наистина да са и качествени и удобни!Утре ще идва кумеца и с мъжа ми ще ги сглобяват,а аз тепърва ще се занимавам и с декорацията на стаята :danceg:После ще пусна снимки в готов вид.А който се интересува ще давам и координати на фирмата,от която взехме мебелите.Хубавото е,че цените са много добри,а моделите наситина ги няма по магазините или на много малко места.Много се очудихме когато жената ни обясни,че в БГ не се продавали :huh:Жалко е,че БГ производството се изнася чак за САЩ,Германия и Израел...
Искам да попитам за матраче какво ще препоръчате?Незнам само за малката люлка какво ще намерим...тези дни ще търся.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 12, 2009, 10:29:03 »

Момичета току що получих възглавницата за кърмене *YAHOO*Много ми е удобна в момента да си подпирам гърба.Имайте предвид обаче,че е тежичка заради житото Спелта,с което е пълна,но така подпира по-добре и не се видоизменя и сплесква.Смятам да си ушия и още поне 1 калъвка за смяна girl_wink
Ето я и нея:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1379.jpg.html?action=gallery
така ще я ползвам сега:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1389.jpg.html?action=gallery
а много скоро ще я ползвам така:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1390.jpg.html?action=gallery
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 12, 2009, 10:45:56 »

Тони,

честити придобивки! Мебелите изглеждат много сладурски,но ще чакам снимчиците, както си обещала...

А иначе възглавницата и на мен ми беще много удобна, даже допреди да родя я ползвах и като ходех на масажи - подлагах я под корема, така че той да падне в дупката и спокойно да си легна по корем и да ми правят масаж на гърба. Освен това накрая, когато корема ми стана просто огромен я ползвах и нощно време между краката и да подпира корема откъм спалнята (не го обясних нещо blush). Със здраве да си я ползваш give_rose

За матраче - има едни на Pierre Cardin латексови и антиалергични  от серията на Magniflex, модела мисля, че е Baby (май е този http://mal4o.com/product_info.php/products_id/711). Препоръчвам ти го с две ръце - много съм доволна! Преди това пробвах няколко – с кокос, дори на спелта, но малчо не спеше комфортно на тях - с този направо се родихме!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 12, 2009, 12:27:53 »

И на Стилиан матрака е такъв.
Всъщност, доколкото зная, това е най-доброто на пазара в момента. Или поне най-препоръчваното.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #99 -: август 12, 2009, 22:48:30 »

Тони честито за придобивките! Мебелите изглеждат страхотно и аз се нареждам сред очакващите да ги видят скоро сглобени  Bravo
Възглавничката ми изглежда супер  good Тези, които съм виждала досега все бяха с някакви топчета и ми струват, че ще се сплескат  nea Дай линк от къде я поръча
За матраците и аз съм се ориентирала към Магнифлекс  good В момента най- новото и най-доброто е бамбуковия Baby Bamboo, до преди това е бил модела Пиер Карден. Още не сме го взели, но ще е един от двата със сигурност, зависи с какви пари ще разполагаме в момента. За нашия размер кошара 60/120 първия е 159лв, а втория 129лв.
Както пише по дебелите книги бебетата спят по 20 часа, така че за матрак и завивки пари няма да жалим!
В тази връзка днес взех комплект чершафки на TAC. Много им се кефя, защото са толкова фини на допир, освен това са страшно сладурски  girl_in_love Утре щи ви ги покажа  good
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 13, 2009, 08:04:51 »

Добрютро и от мен!  girl_wink

Тони, поздравления за покупките!  Bravo Много са сладки! Бих взела и аз цял комплект и с гардеробче, ако имахме място в стаята, ама не.  pardon

Аз се бях запънала за една подобна кошарка в бяло, обаче пък нямаше подходящ скрин за комплект, което за мен беше задължително условие, така че се принудих да взема друга. Или пък ако бях взела подобен на кошарката, всичко щеше да мине сумата от 600 лв някъде, което надхвърли определения ни за целта бюджет.  NO На мен даже дадените 400 лв. ми се струват твърде много за една бебешка мебел, която ще се ползва за кратко- нищо, че се трансформирало после и бла-бла- не мисля, че това легло бих го ползвала до 10 г.- все ще направим стая на бебка един ден, като си влезем в наше жилище  Girl_hide Ама засега нямаме избор.  pardon

Пак във връзка с цените, исках да питам мамите как да преценя коя дрешка си струва да бъде купена, ако е по-скъпа, но ще бъде носена от бебето повече време? За колко време бебето "израства" дрешката? Ясно, че гащеризончетата , които са цели, бързо ще омалеят, но например суитчърчетата? За тях да дам ли повече парички, ако ще ги ползвам 3 месеца например?  crazy Или говоря глупости?   smile Girl_hide

« Последна редакция: август 13, 2009, 08:15:24 от Fenix » Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 13, 2009, 08:20:48 »

mariana аз бях дала линка за възглавницата по-назад,ама пак ще го пусна,защото наистина ми е много удобна.Откак я получих я мъкна по всички легла и дивани със себе си :girlhide:И не се трансформира и сплесква,а и е еко good
http://www.spelta.biz/mothers_moon.php
За матраче и аз за тези съм чувала само хубави неща,но мен ме притеснява,че нашата кошара е с нестандартен размер-130/70 и дали ще има такъв матрак незнам=]
Fenix   щом нямате място и собствено жилище наистина няма как да поберете много мебели.То и ние макар да си имаме отделна детска пак нямаме много място,а и имаме вграден гардероб,който е препълнен с наши дрехи :girlhide:Но пък аз държах да вземем отделно скрин и отделно кошара и то да не е трансформираща,че като гледам вече как има цели детски толкова красиви за по 1000 лв.А бебешките са толкова по-скъпи :angry:не мога да си обясня защо *crazy*Иначе пък държа стаята и мебелите да са хубави,защото все пак времето,което ще прекара бебо там, а и ние покрай него не е толкова малко girl_wink
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 13, 2009, 11:06:37 »

На мен даже дадените 400 лв. ми се струват твърде много за една бебешка мебел, която ще се ползва за кратко- нищо, че се трансформирало после и бла-бла- не мисля, че това легло бих го ползвала до 10 г.- все ще направим стая на бебка един ден, като си влезем в наше жилище  Girl_hide Ама засега нямаме избор.  pardon

Да, и на мен така ми се виждат много, аз затова не се поколебах да приема, когато едни приятели предложиха да ни дадат кошара - тя толкова е и ползвана, де, само за летата, когато са се прибирали за по месец от САЩ, да има детето къде да спи в Бг при баба и дядо. Беличка е, големичка - 70/140, няма екстри, освен едно чекмедже отдолу - цяло, дето хич не ми се вижда удобно, ама така или иначе много-много няма да го позлвам.

Милото ме спука да ме бъзика, че от големите ми претенции за кошара - да се люлее, да е на колелца, да е с не-знам-си колко чекмеджета, да се трансформира в легло за по-голямо дете, да е не знам си какъв цвят, накрая съм се съгласила на кошара без екстри, ей така, от раз, чак не можал да повярва.
Ама аз не съм предубедена към това, че е втора употреба кошарата, така или иначе е от познати, а и точно в "най-подходящия" момент взехме да усещаме кризата в нашето семейство, като заплатата на мъжа ми взе прогресивно да пада  angry, защото видиш ли, работа много нямало в компютърния бранш  sad
Та тези спестени 400 лв. не ми се отразиха зле.

А за срин - милото направи един голям от светло ПДЧ заедно с легло-спалня, който някой слънчев ден, като си обособим едната стая за наша спалня, ще отидат там, а другата за детска. Просто сега въпреки че сме сами, обособяваме най-голямата стая като хол-спалня-детска едновременно lol за удобство, уж.
Та скринът стои до кошарата, макар да не е същия цвят, но поне е светъл и засега ще го ползваме за бебето, а по-нататък за нас си.

Тонитка, големи красоти сте избрали.  :judges:Казваш, че и като цени са приемливи. Как вървят - информативно питам.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 13, 2009, 11:15:44 »

Незнам...като ви чета, направо се отчайвам...ние нищо не сме купили още за нашата принцеса, нито ремонта на детската сме направили, дори не сме изнесли разни кашони и неща, дето си ги държим там... girl_impossible
При мен проблема е, че хем искам да ходя да пазарувам, хем на искам съвсем сама, а нашия тати с патериците в половината магазини, докато изкачи стълбите за влизане вече е много изморен...а аз не искам да купувам без той да има идея...
Друг проблем, с който вчера се сблъсках- реших да взема една рулетка и да измеря разните пространства, където ще слагаме туй-онуй около бебата и да видя аз, дали като си ги представям, пък и ще се съберат...и познайте girl_impossible в спалнята се оказва, че ние физически нямаме място да сложим легло...тя ни е малка и свободното пространство в нея е около леглото и да, мога да сложа кошарка, но това означава да не мога да застана пред нея, а само отстрани и да не мога да минавам пред леглото sad
И се сетих да премеря и друго нещо-асансьра ни shok и се оказа, че той е дълъг 90 см, а повечето колички, които харесвам са нан 80см дълги, е и аз дали ще мога да влезна, как мислите... crazy

Луда работа, сега по магазините с рулетка ще ходя, а за кошарката, май в детската ще сложим и едно легло за по-голям човек и аз ще спя там с нея...а тати ще е сам...хич не ми допада идеята...ама какво да правим...
Накой има ли подобни проблеми с пространстото, че да даде някоя идейка pardon
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 13, 2009, 11:19:05 »

Baby,ако детската ви позволява,сложете диван които се разтяга и се пренесете временно там да спите,щом няма място във вашата стая ,а искаш и с таткото да спинкаш  good
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: