Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 21:53:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Покупки за бебето и детето - 7 част
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част (Прочетена 145924 пъти)
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
Отг: Покупки за бебето и детето - 7 част
«
Отговор #30 -:
август 01, 2009, 21:14:32 »
Kiksi
сайтът е страхотен!!! Направо не знам откъде да започна да го чета
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #31 -:
август 02, 2009, 16:48:32 »
Момичета, някоя от вас има наблюдения за количка
cangaroo victoria 2009
? Тази количка е единствената, която като размер ще се събере в нашия асансьор, не е тежка, доста евтина е и е комбинирана с пълно легнало положение за новородено. Освен това аз съм ниска на ръст и повечето колички, които харесах са ми високи или неудобни за управление...Моля споделете ако имате някакви наблюдения..Ще ми бъдете много полезни!
Благодаря ви!
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #32 -:
август 02, 2009, 17:26:51 »
hoty, ние купихме Кенгуру Виктория, но все още не сме я използвали
На мен ми допада, за прилична цена има всичко; може да се комбинира с кошче за кола и с кош за новородено; дръжката е цяла и се регулира; коша за багаж е огромен; гумите са стабилни; сенниците ми се виждат доста големи. Май не е особено лека, но ми се струва маневрена. Разликата на модела 2009 със старите е само в цветовете
Ако не бързате с покупката след месец два се надявам да дам по-точна информация.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #33 -:
август 02, 2009, 18:41:30 »
Цитат на: Nataliya в август 02, 2009, 17:26:51
hoty, ние купихме Кенгуру Виктория, но все още не сме я използвали
На мен ми допада, за прилична цена има всичко; може да се комбинира с кошче за кола и с кош за новородено; дръжката е цяла и се регулира; коша за багаж е огромен; гумите са стабилни; сенниците ми се виждат доста големи. Май не е особено лека, но ми се струва маневрена. Разликата на модела 2009 със старите е само в цветовете
Ако не бързате с покупката след месец два се надявам да дам по-точна информация.
Nataliya
, благодаря ти за бързия отговор!
Не бързаме с покупката още, има още доста време..
И моето мнение за количката е като твоето, то аз даже май съм я "рекламирала" така като си чета поста
Но понеже все чета тук из форума за други модели колички, а някои от тях ми изглеждат и доста скъпи..Аз като повечето мами тук също исках първоначално най-добрата количка, най-удобната и най-хубавата, пък и да е с модерен дизайн..Но в последно време се замислям над съвети на приятелки, че количката не е нужно да е скъпа и модерна, а да ми върши работа, да е маневрена, удобна за мен и бебчето. А и ние ще си имаме зимно бебче , почти няма да излизаме (или поне не както ако беше лятно бебе).Зимният кош няма да ни е необходим толкова, този който е на количката ни е напълно достатъчен (така мисля). А после за лятото вече ще си я ползвам като лятна. А пък ако много ми стане тежко ще си купя евтина лека лятна количка и това е. Мисля, че си струва да се вложат повечко парички в креватчето и другите бебешки "благинки" - слинг, шезлонг, после бънджи..
Малко стана
, но споделям мнение с надеждата, че и други мами ще изкажат своето, за да ни е по-лесно в избора.
Поздрави от мен и приятна почивка!
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #34 -:
август 02, 2009, 18:57:07 »
Количката наистина е най-важно да ти е удобна на теб и бебето! За цената всеки си преценява.
Само няма да се съглася, че понеже ще сте зимно бебе коша за новородено няма да ти трябва.
Според мен
, точно за това ще ти трябва най-вече, защото освен, че е идеално легналото положение, бебето ще е защитено по-добре от атмосферните условия.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #35 -:
август 04, 2009, 10:00:04 »
Напълно подкрепям
Мариана
*THUMBS*И моето мнение е такова и смятам,че коша за новородено си е необходим независимо от сезона,пък особено през зимата.Ние ще вземем комбинирана количка на всяка цена пък нека да е по-тежка,поне ще е стабилна и защитена.Но това си е мнението ми в момента,все пак още нямам практически опит,а и си зависи от финансовите възможности и начина на живот на родителите.Мои бременни приятелки твърдят,че нямало да излизат зимата,едната даже нямало да бърза с количката,понеже щяла да разнася бебо в коша за кола,което никак не мога да си го представя
,но ето че има различни хора и разбирания...Ние последно май се спряхме на Чикото,защото си има всичко и положения на гръбчето на всички седални и кошчето,а и коша за новородено си се закрепя и на колата...Макар повечето да ме съветват да наблягам на лекотата,ама такова чудовище няма-хем маневрено,хем леко,хем стабилно,хем комбинирано 8PТака че спирам да гледам,то луд да станеш
В карйна сметка всеки си прави избора пък после ще си кажем какъв ни е опита
Кикси
благодаря за сйта!
Дарлинг
дрешките са супер и ние ще наблягаме на този тип дрехи-страхотно стоят на малките господа!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #36 -:
август 04, 2009, 10:12:07 »
Цитат на: tonitta в август 04, 2009, 10:00:04
......ама такова чудовище няма-хем маневрено,хем леко,хем стабилно,хем комбинирано 8PТака че спирам да гледам,то луд да станеш
Има душа, моето чудовище е такова, ха ха ха...... Ама ти писа, че си имате някакви съображения да купите триколка, а при тях наистина лекотата е липсващ фактор.
На Чикото, доколкото знам, готиното е, че си има и чувалче за краката, което ти ще ползваш вече следващата зима, понеже то е за седалката, но е много функционално нещо.
Активен
tonitta
«
Отговор #37 -:
август 04, 2009, 10:17:24 »
Ина
аз малко взех да се двуомя вече,но Явор е категоричен за триколка,понеже улиците и тротоарите по които ще минавам са с кратери като на луната
и честно казано големите гуми минават без проблем,а за Чикото-да термочувалчето си е екстра също...Сега остава само да реша м/у този
http://www.kasidabg.com/chicco-tour-4-discovery.html
и този
http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-chicco-products_id-8869.html
модел :girl_wink:А ако случайно пак се спра на нещо друго вече няма да пиша,че ще ме е срам,а направо ще ви го покажа като го вземем
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #38 -:
август 04, 2009, 10:28:34 »
Тони, ако аз трябваше да избирам, щях да се спра на втория модел
като вече минала през огъня
и то защото изкарах една зима с 5-6 месечно бебе, много кал, локви, преспи и кратери по улиците, с безобразно паркирали автомобили. А аз съм на мнение, че детето не трябва да пропуска ежедневните си разходки, дори и зимата (е не става въпрос, когато навън е виелица все пак,но...)
Нашата е малко подобна като конструкция на Chicco tour 4 discovery - ето я
http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html
и повярвай, предните колела създават проблем при по-пресечени местности, а са сравнително големи, горе долу като на Чикото, че и малк опо-дебели...
Та за следващото ни дете живот и здраве - 3 големи гуми
«
Последна редакция: август 04, 2009, 10:33:08 от Harmonia
»
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #39 -:
август 04, 2009, 10:46:24 »
Тони
, това Чико с 4-те колела го има Малена от нашия форум. Тя даже има две колички такива, нали е с близначки. Може да и пишеш тук или във фейса, да ти каже как е с проходимостта.
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
август 04, 2009, 10:50:48 »
Тони
аз съм за зеленото, по универсален цвят е и по-михаресва на мен лично.
Я да се изкажа и аз вече с опит за триколките. Като минус им е тежестта, само това ще кажа
1. Триколка номер едно е Casualplay T5 - за мен това е супер количка. Толкова маневрена и стабилна, номер едно от всички, които съм бутала досега(включително и с четири колела). Като изработка и качество отново е номер едно. Веднъж дори не съм я чула да скърца, а колко е широка и удобна за бебето, страхотна количка. Продадох я наскоро, мъж ми хич не беше съгласен, защото определено е най-качествената от всички, които съм имала. На мен ми беше тежка и затова я продадох.
2. Petite star Zia - отново триколка, маневрена и лека. Удобна е защото има легнало положение. За нея повече нямам какво да кажа, защото не съм я ползвала, но най ми хареса цвета й.
3. Quinny Buzz 3(по-стария вариант) - добре позната марка и модел, ама ми скърца тая количката. Не ми харесва материята, сенника ми е страннен, дръжката не ми е удобна, предното колело не ми се струва стабилно. Побира се в асансьора ми и на стълбите засега се справям. Срещнах една майка с по-новия модел и той скърцаше.
Обадих се в сервиза и ми казаха да им я занеса, но преди това да мине на пароструйка, че сигурно се е напълнила с пясък. И ей такива работи с тази количка. Ми не съм доволна, ама пуст мерак.
Само да отбележа, че всичките изброени колички са с предни двойни колела.
«
Последна редакция: август 04, 2009, 10:56:21 от Алексчето
»
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
август 04, 2009, 11:20:19 »
Малко ще ви отклоня от темата с количките
Някъде виждалили сте да се продават отделно олекотени завивки за бебета. Всички, които съм виждала са в комплекти с чаршаф и калъфка. А аз искам да си взема една хубава олекотена завивка и отделно комплекти само от чаршафчета и калъфка и да си я чаршафосвам.
Само да уточня, че става въпрос за Софийските магазини. Не искам по Интернет. Искам ръка да види, око да пипне
«
Последна редакция: август 04, 2009, 11:33:39 от mariana
»
Активен
Zahira
«
Отговор #42 -:
август 04, 2009, 11:57:18 »
Ако не се лъжа във Вис Виталис имаше. Аз така си взех само обиколници без чаршафи и калъфки, тъй като си имам.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #43 -:
август 04, 2009, 15:09:11 »
Момичета какво е мнението ви за тази количка
http://family-bg.com/prX_4170.htm?osCsid=501041c1776f926871409b48f177935
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #44 -:
август 04, 2009, 16:08:03 »
Ми .... аз като цяло не съм фен на тази марка и производните и, но Росистела е навътре с инфото и дано се включи да ти каже.
Също така мисля, че имаше майчета във форума с такива, ама кои бяха????
Клео не беше ли с такава количка?
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30