Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 21:48:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145920 пъти)

hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 01, 2009, 21:14:32 »

Bravo Kiksi сайтът е страхотен!!! Направо не знам откъде да започна да го чета  smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 02, 2009, 16:48:32 »

Момичета, някоя от вас има наблюдения за количка cangaroo victoria 2009? Тази количка е единствената, която като размер ще се събере в нашия асансьор, не е тежка,  доста евтина е и е комбинирана с пълно легнало положение за новородено. Освен това аз съм ниска на ръст и повечето колички, които харесах са ми високи или неудобни за управление...Моля споделете ако имате някакви наблюдения..Ще ми бъдете много полезни! blush Благодаря ви! give_rose
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 02, 2009, 17:26:51 »

hoty, ние купихме Кенгуру Виктория, но все още не сме я използвали  blum На мен ми допада, за прилична цена има всичко; може да се комбинира с кошче за кола и с кош за новородено; дръжката е цяла и се регулира; коша за багаж е огромен; гумите са стабилни; сенниците ми се виждат доста големи. Май не е особено лека, но ми се струва маневрена. Разликата на модела 2009 със старите е само в цветовете  blum Ако не бързате с покупката след месец два се надявам да дам по-точна информация.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 02, 2009, 18:41:30 »

hoty, ние купихме Кенгуру Виктория, но все още не сме я използвали  blum На мен ми допада, за прилична цена има всичко; може да се комбинира с кошче за кола и с кош за новородено; дръжката е цяла и се регулира; коша за багаж е огромен; гумите са стабилни; сенниците ми се виждат доста големи. Май не е особено лека, но ми се струва маневрена. Разликата на модела 2009 със старите е само в цветовете  blum Ако не бързате с покупката след месец два се надявам да дам по-точна информация.

Nataliya, благодаря ти за бързия отговор! give_rose Не бързаме с покупката още, има още доста време.. Wink И моето мнение за количката е като твоето, то аз даже май съм я "рекламирала" така като си чета поста Wink Но понеже все чета тук из форума за други модели колички, а някои от тях ми изглеждат и доста скъпи..Аз като повечето мами тук също исках първоначално най-добрата количка, най-удобната и най-хубавата, пък и да е с модерен дизайн..Но в последно време се замислям над съвети на приятелки, че количката не е нужно да е скъпа и модерна, а да ми върши работа, да е маневрена, удобна за мен и бебчето. А и ние ще си имаме зимно бебче , почти няма да излизаме (или поне не както ако беше лятно бебе).Зимният кош няма да ни е необходим толкова, този който е на количката ни е напълно достатъчен (така мисля). А после за лятото вече ще си я ползвам като лятна. А пък ако много ми стане тежко ще си купя евтина лека лятна количка и това е. Мисля, че си струва да се вложат повечко парички в креватчето и другите бебешки "благинки" - слинг, шезлонг, после бънджи..
Малко стана  Offtopic, но споделям мнение с надеждата, че и други мами ще изкажат своето, за да ни е по-лесно в избора.
Поздрави от мен и приятна почивка! Wink
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #34 -: август 02, 2009, 18:57:07 »

Количката наистина е най-важно да ти е удобна на теб и бебето! За цената всеки си преценява.
Само няма да се съглася, че понеже ще сте зимно бебе коша за новородено няма да ти трябва. Според мен, точно за това ще ти трябва най-вече, защото освен, че е идеално легналото положение, бебето ще е защитено по-добре от атмосферните условия.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 04, 2009, 10:00:04 »

Напълно подкрепям Мариана *THUMBS*И моето мнение е такова и смятам,че коша за новородено си е необходим независимо от сезона,пък особено през зимата.Ние ще вземем комбинирана количка на всяка цена пък нека да е по-тежка,поне ще е стабилна и защитена.Но това си е мнението ми в момента,все пак още нямам практически опит,а и си зависи от финансовите възможности и начина на живот на родителите.Мои бременни приятелки твърдят,че нямало да излизат зимата,едната даже нямало да бърза с количката,понеже щяла да разнася бебо в коша за кола,което никак не мога да си го представя pardon,но ето че има различни хора и разбирания...Ние последно май се спряхме на Чикото,защото си има всичко и положения на гръбчето на всички седални и кошчето,а и коша за новородено си се закрепя и на колата...Макар повечето да ме съветват да наблягам на лекотата,ама такова чудовище няма-хем маневрено,хем леко,хем стабилно,хем комбинирано 8PТака че спирам да гледам,то луд да станеш girl_impossible
В карйна сметка всеки си прави избора пък после ще си кажем какъв ни е опита girl_wink
Кикси благодаря за сйта! give_rose
Дарлинг дрешките са супер и ние ще наблягаме на този тип дрехи-страхотно стоят на малките господа! good
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 04, 2009, 10:12:07 »

......ама такова чудовище няма-хем маневрено,хем леко,хем стабилно,хем комбинирано 8PТака че спирам да гледам,то луд да станеш girl_impossible

Има душа, моето чудовище е такова, ха ха ха...... Ама ти писа, че си имате някакви съображения да купите триколка, а при тях наистина лекотата е липсващ фактор.

На Чикото, доколкото знам, готиното е, че си има и чувалче за краката, което ти ще ползваш вече следващата зима, понеже то е за седалката, но е много функционално нещо.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 04, 2009, 10:17:24 »

Ина аз малко взех да се двуомя вече,но Явор е категоричен за триколка,понеже улиците и тротоарите по които ще минавам са с кратери като на луната tease и честно казано големите гуми минават без проблем,а за Чикото-да термочувалчето си е екстра също...Сега остава само да реша м/у този http://www.kasidabg.com/chicco-tour-4-discovery.html
и този http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-chicco-products_id-8869.html модел :girl_wink:А ако случайно пак се спра на нещо друго вече няма да пиша,че ще ме е срам,а направо ще ви го покажа като го вземем tease
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 04, 2009, 10:28:34 »

Тони, ако аз трябваше да избирам, щях да се спра на втория модел blush като вече минала през огъня blush и то защото изкарах една зима с 5-6 месечно бебе, много кал, локви, преспи и кратери по улиците, с безобразно паркирали автомобили. А аз съм на мнение, че детето не трябва да пропуска ежедневните си разходки, дори и зимата (е не става въпрос, когато навън е виелица все пак,но...)

Нашата е малко подобна като конструкция на Chicco tour 4 discovery - ето я http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/a-passeggio/ovo.html  и повярвай, предните колела създават проблем при по-пресечени местности, а са сравнително големи, горе долу като на Чикото, че и малк опо-дебели...

Та за следващото ни дете живот и здраве - 3 големи гуми good
« Последна редакция: август 04, 2009, 10:33:08 от Harmonia » Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 04, 2009, 10:46:24 »

Тони, това Чико с 4-те колела го има Малена от нашия форум. Тя даже има две колички такива, нали е с близначки. Може да и пишеш тук или във фейса, да ти каже как е с проходимостта. 
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 04, 2009, 10:50:48 »

Тони аз съм за зеленото, по универсален цвят е и по-михаресва на мен лично.
Я да се изкажа и аз вече с опит за триколките. Като минус им е тежестта, само това ще кажа
1. Триколка номер едно е Casualplay T5 - за мен това е супер количка. Толкова маневрена и стабилна, номер едно от всички, които съм бутала досега(включително и с четири колела). Като изработка и качество отново е номер едно. Веднъж дори не съм я чула да скърца, а колко е широка и удобна за бебето, страхотна количка. Продадох я наскоро, мъж ми хич не беше съгласен, защото определено е най-качествената от всички, които съм имала. На мен ми беше тежка и затова я продадох.
2. Petite star Zia - отново триколка, маневрена и лека. Удобна е защото има легнало положение. За нея повече нямам какво да кажа, защото не съм я ползвала, но най ми хареса цвета й.
3. Quinny Buzz 3(по-стария вариант) - добре позната марка и модел, ама ми скърца тая количката. Не ми харесва материята, сенника ми е страннен, дръжката не ми е удобна, предното колело не ми се струва стабилно. Побира се в асансьора ми и на стълбите засега се справям. Срещнах една майка с по-новия модел и той скърцаше.  crazy Обадих се в сервиза и ми казаха да им я занеса, но преди това да мине на пароструйка, че сигурно се е напълнила с пясък. И ей такива работи с тази количка. Ми не съм доволна, ама пуст мерак.
Само да отбележа, че всичките изброени колички са с предни двойни колела.
« Последна редакция: август 04, 2009, 10:56:21 от Алексчето » Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #41 -: август 04, 2009, 11:20:19 »

Малко ще ви отклоня от темата с количките  blush Някъде виждалили сте да се продават отделно олекотени завивки за бебета. Всички, които съм виждала са в комплекти с  чаршаф и калъфка. А аз искам да си взема една хубава олекотена завивка и отделно комплекти само от чаршафчета  и калъфка и да си я чаршафосвам.

Само да уточня, че става въпрос за Софийските магазини. Не искам по Интернет. Искам ръка да види, око да пипне  Wink
« Последна редакция: август 04, 2009, 11:33:39 от mariana » Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 04, 2009, 11:57:18 »

Ако не се лъжа във Вис Виталис имаше. Аз така си взех само обиколници без чаршафи и калъфки, тъй като си имам.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 04, 2009, 15:09:11 »

Момичета какво е мнението ви за тази количка
http://family-bg.com/prX_4170.htm?osCsid=501041c1776f926871409b48f177935
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 04, 2009, 16:08:03 »

Ми .... аз като цяло не съм фен на тази марка и производните и, но Росистела е навътре с инфото и дано се включи да ти каже.
Също така мисля, че имаше майчета във форума с такива, ама кои бяха????
Клео не беше ли с такава количка?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: