Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:10:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Покупки за бебето и детето - 7 част  (Прочетена 145941 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: август 23, 2009, 12:58:29 »

BaBy, честито креватче, много е хубаво креватчето със здраве да си го ползвате!!! Bravo

П.П. Вчера иамше проблем със сайта, не е само при теб!
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: август 23, 2009, 18:11:22 »

BaBy честито за покупката! @}->--Изглежда много хубава кошарата! :bravo:Да покажеш снимка и когато го сглобите.
Ние също вчера си взехме поръчания матрак,който избрахме благодарение на Марианка give_rose-"магнифлекс" -бейби бамбу;взехме си и поръчания комплект завивки,обиколници и къдри;взех протектор за матрак;2 лъжички за капките;стъклено шише на НУК;аспиратор за нос на Нуби;четка с естествен косъм и гребенче на Нук;лигъвничета; подплъчнки за кърмачки на чико;кърпички за кърмачки;гел за зърна на Мустела;две нощници за родилното-една с копчета и дена с цепки за гърдите(новата мода tease) и май това е за сега...Дрешки още не сме купували,а така нямам търпение :girlhide:Стана много красиво леглото и тези дни ще го снимам да ви го покажа girl_wink
« Последна редакция: август 23, 2009, 19:28:54 от tonitta » Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: август 23, 2009, 18:41:33 »

Тони беше писала че леглото ви е с нестандартен размер,понеже и нашето е такова нестандартно 70/100) искахме да поръчаме същият матрак като вашияно месец след като поръчахме от мебелната палата ни върнаха парите,защото бебешки матраци не правели до септември,вие къде поръчахте вашия?
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: август 23, 2009, 19:02:22 »

Ами нашия е от "Бебчо",ама се оказа,че нашият размер 130/70 го има в каталога.Поръчахме го предната събота и тази си го взехме.Изглежда много добре! *THUMBS*Ама да видим бебо какво ще каже tease
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: август 23, 2009, 19:12:44 »

ох вие сте лесни щом го има размера ;)дано на бебо му хареса и си спинка в легълцето good
Активен
paolla
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 23, 2009, 19:40:57 »

момичета, някоя от вас знае ли от къде мога да купя сгъваемо гърне?

Ето така изглежда,:
може да се ползва и като адаптираща поставка за тоалетна

Bulechka, в Джъмбо има гърне много сходно на това, което си показала, сгъваемо е, дъската може да се поставя на вашата тоалетна и там да сяда детенце, а пък основата на гърнето си има капак и като се затвори може да се ползва като стъпало на което да стъпват крачетата на детето докато е на тоалетната. Аз лично такова бих купила, но още му е много рано на Пепи затова и не запомних мн. добре цената, но беше около 40 лв.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: август 23, 2009, 20:15:23 »

Bulechka, в Джъмбо има гърне много сходно на това, което си показала, сгъваемо е, дъската може да се поставя на вашата тоалетна и там да сяда детенце, а пък основата на гърнето си има капак и като се затвори може да се ползва като стъпало на което да стъпват крачетата на детето докато е на тоалетната. Аз лично такова бих купила, но още му е много рано на Пепи затова и не запомних мн. добре цената, но беше около 40 лв.

Благодаря ти!! Като хидим следващият път ще погледна!!!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #157 -: август 24, 2009, 12:55:09 »

Бейби, честито легълце! И нашето е такова семпличко, само разликата е че отдолу има два реда чекмеджета  good Със здраве да си го ползвате!
Тони, моля, моля  give_rose Нали за това сме тук, за да си помагаме! И ние взехме матрака на същата фирма, само че модела Пиер Карден. Имах талонче за отстъпка в един магазин, а в него нямаше Бейби бамбу и не ми се чакаше. Браво и за другите покупки.
Аз да ви се похваля взех и дрешки за изписването, но ще ги показвам най-вероятно на бебка, защото в момента ги пера. Решила съм днес да подреждам вече бебешките неща по шкафчетата  Girl_hide
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: август 25, 2009, 09:16:05 »

Ами аз да покажа и тук кошарката с чаршафчетата ни:
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1427.JPG.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1425.JPG.html?action=gallery
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tonitta/baby/IMGP1424.JPG.html?action=gallery
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: август 25, 2009, 09:18:25 »

Тони разкошно е станало  Bravo Ти май каза че жълтото е твоя любим цвят  blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: август 25, 2009, 10:04:54 »

Тонка,страхотно е браво.Значи вече сте готови за бебчо.
Активен
tonitta

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: август 25, 2009, 10:08:20 »

Мерси милички!Гери аз обичам много цветове,ама жълтото дава някакъв уют и топлина,а и докато не видим 100% че е момче наживо решихме да пазаруваме в неутрални цветове 8PА и не съм привърженик на това като е момиче да е всичко в розово,а като е момче-в синъо girl_wink
Кали има още неща за довършване,ама трябва тази събота да наваксаме,че после сватба и годишнина и то не останало Girl_hide
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: август 25, 2009, 11:07:28 »

Тони, много е хубаво легълцето Bravo А ние имаме същите чаршафи smile
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: август 25, 2009, 14:03:14 »

Ако има някой от Пловдив, може ли да ми кажете къде мога да видя нагледно моделчета на Jane, защото сега съм видяла само един вид в Премаман.
Активен
maslinka

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: август 25, 2009, 14:34:42 »

Ако има някой от Пловдив, може ли да ми кажете къде мога да видя нагледно моделчета на Jane, защото сега съм видяла само един вид в Премаман.
ние си я купихме от касида(Пловдив)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: