Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 11:52:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102369 пъти)

deslona
Ентусиаст
**
Публикации: 78

« Отговор #225 -: октомври 09, 2009, 08:54:14 »

Браво за хубавите новини и на hoty и elf. girl_wink
hoty аз също съм много подута от бедрата на долу Hmmm.Не мога да си намеря място от болка в ходилата и всеки ми се чуди не ми ли е студено като ходя с чехли все още.ДА ама като друго не обуват крачетата.
Иначе  elf тези процедури с гладенето аз ги извърших доста по-рано,точно за да ми по-леко на мен.То не бяха ританки,камизолки,няколко чифта чаршафи.Абе общо взето 4 перални само с бебешки неща.
А пък аз съм една гладачка-ама сега нямам избор.Искам не искам ще гладя. laugh
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: октомври 09, 2009, 09:48:46 »

anellly и аз това се чудя, ама моя мъж нещо не ми дава от суеверие, но така или иначе ще дойде и нашия ред и има и ние да се хвалим и вълнуваме за всичко  good
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: октомври 10, 2009, 16:48:53 »

Ехо, мами, как сте, здравейте и от нас! Girl_hide girl_wink
Хоти, да ти кажа за подуването, и аз така като тебе се молех и знаех, че ще се оправи като родя, но се оказа, че не само аз ами и другите момичета покрай мен в болницата, които пък си бяха родили нормално, не спаднахме, почти докато не ни изписаха, а даже нормално родилите ги изписват след третия ден и те си тръгнаха подути, моята лекарка каза, че е нормално, щели сме да го "изпишкаме", така и стана, но при мен на 7-мия, 8-мия ден в болницата някъде angry Сега съм като пуздра, имам чувството, че всичко ми се тресе като спаднах, много странно, но се надявам скоро да започна да се прибирам. good
Иначе да ви кажа, така ми илекна, така се радвам, че родих, даже вече забравих какво е да си бременна, ама накрая много тежеше angry, много интересно какво ми е тежало,като буболинката ми е 3050 грама, а аз иначе бях убедена, че много едро бебе ще родя crazy, а тя си съвсем нормална, е , в стаята ми тя беше най-дребна, но пък другите бяха все момчета tease Аз като родих, на същия ден в Токуда имаше много раждания и всичките все момчета и даже за целия ми престой, дали се родиха и две момиченца, не знам girl_wink
Да не се отплесвам, де, но така ти олеква като родиш, съвсем друго си е, операцията почти не я усещам вече, е хубаво щеше да си родя нормално,но станалото-станало! Даже вчера като видях, че е девети се сетих, че ми е термина и го казвам на мъжа ми, а той-"Лелелеее, сега като си представя, че всичко тепърва трябва да започва, лошо ми става, добре, че мина!"ХААХААХ Ама верно, добре, че мина! yahoo
На всички ви желая много леки раждания, без никакви проблеми и много скоро да гушкате здрави бебенца yahoo give_rose
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: октомври 11, 2009, 19:28:30 »

Здравейте на всички мами! Да ви питам вчер ме боли глезена на десния крак / болката е все едно е ударено / и е много малко подут, това може ли да е подуванете за което говорите или просто го претоварвам повече и му идват в повечко 67кг.?
Активен
deslona
Ентусиаст
**

« Отговор #229 -: октомври 12, 2009, 11:12:42 »

Здравейте на всички мами! Да ви питам вчер ме боли глезена на десния крак / болката е все едно е ударено / и е много малко подут, това може ли да е подуванете за което говорите или просто го претоварвам повече и му идват в повечко 67кг.?
Да точно за това подуване говорим.И болката е страшна.Сякаш ти е счупен глезен и накъдето да го мръднеш си боли.Аз от два-три дена дори не мога да ходя да от болка нито да ги сгъна.Толкова са отекли.В петък направо ми се плачеше cray cray cray cray
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: октомври 12, 2009, 11:48:42 »

Ооо не , а аз тъкмо се зарадвах , че съм се разминала с тези подувания и болки. Дано поне само едното краче да ми е така!
Като чета колко ви е тежко и как ви боли и че неможете да си носите обувчиците ми става много мъчно, а то и на мен започва да ми се случва.  cray
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #231 -: октомври 12, 2009, 11:55:23 »

smile BaBy, браво, че ни навестяваш, за да вдъхваш кураж тук, че виж вече почват тежките дни - тук подуто, там тежи......  smile

Deslona, какво казва твоят лекар за болките в глезените?
Що се отнася до подуването на мен ми помагат студени компреси вечер (не е особено приятно сега, когато и времето е по-хладно) и вдигнати на възглавница крака. Също както казва Бейби, това подуване се "изпишква" - така, че аз пробвах да пия повече течности и да посещавам по-често wc. Ако имате възможност е добре и през деня да полягате за известно време.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: октомври 12, 2009, 13:52:10 »

Що се отнася до подуването на мен ми помагат студени компреси вечер (не е особено приятно сега, когато и времето е по-хладно) и вдигнати на възглавница крака. Също както казва Бейби, това подуване се "изпишква" - така, че аз пробвах да пия повече течности и да посещавам по-често wc. Ако имате възможност е добре и през деня да полягате за известно време.
cherry_tea, мила, при мен и това не помага.. sad Даже лекарят ми ми беше изписал едни хапчета за по-често уриниране, за да видим има ли ефект - няма! angry Стоя си плондер и това е! angry Но кофти е, когато трябва да чакам някъде,направо откачам, защото като седна и за 5 мин ми отичат краката и трябва да ставам да се разхождам.. angry Днес бяхме на тонове, добри са, но имам и контракции и ми казаха да се следя..а аз изобщо не съм усетила, че имам контракции shok. В четвъртък ще ходим на 3D, за да видят колко е голямо бебето и дали ще може да раждам нормално или ще трябва секцио..Уф, ами това за сега от мен, ще пиша пак като мога, че кракът ми вече стана като козунак! angry И това само от 5 мин пред РС-то! angry
Целувки на всички мами и да се пазите! give_rose heart
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: октомври 12, 2009, 22:03:19 »

Здравейте, момичета!
Скоро не съм писала, но ви чета редовно. Ние с бебо сме добре като се изключи всичко "нормално" за бременността. Уж не съм наддала много, а и на мен не ми стават обувките и пръстените, а напоследък всички ми казват, че и лицето ми е променено.  crazy Няма страшно, не ни остава много и всичко ще си дойде на мястото след това.
Направо ми писна от гинеколози ви казвам. В последния момент се наложи да ги сменям. sad Много е гадно така, но пък според мен е много важно да имаш доверие на гинеколога си.
Ние все още не сме приготвили нищо, но пообиколихме и мисля, че избрахме легло и количка. Около мен всички са против предварителните приготовления, но за доста неща няма как и поне трябва да си ги избера. Нека да започне деветия месец, пък ще видим.
Леки последни бременни дни!
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #234 -: октомври 13, 2009, 10:29:30 »

Нoty, ако контракциите са по-леки, наистина може бременната жена да не ги "регистрира". Ще те очакваме в четвъртък с новини от прегледа.  smile И щом ти се подуват бързо краката, когато си седнала пред РС, тогава няма да ти пишем неизвинени в отчетната тема  blum

...Ние все още не сме приготвили нищо, но пообиколихме и мисля, че избрахме легло и количка. Около мен всички са против предварителните приготовления, но за доста неща няма как и поне трябва да си ги избера...
Светли, ние също още не сме избрали легло и т.н., но усещам, че вече май става наложително малко по-малко поне да се оформи идеята какво точно ще ни е необходимо. И почти съм я оформила всъщност.  girl_wink
Права си, че ти трябва да си избереш покупките за бебето, в крайна сметка освен всичко друго, това си е едно удоволствие за всяка бъдеща майка. Преди време и около мен се прокрадваха плахи опити за вето върху бебешките покупки (предимно от страна на едно друго поколение), но просто не познаха! blum Ти ще си решиш и ще си действаш, както намериш за удобно.  good
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: октомври 13, 2009, 10:51:27 »

здравейте мамчета:)

hoty и аз се притеснявам, че няма да усятя контракциите, но все пак всички ми казват,че просто няма начин да не разбера pardon Почивай си сега повечко, че то малко остана girl_wink

svetli и на мен в петък ми сервирахам че доки от ЖК излизал един месец в неплатен и сега и аз в последния момент трябва да се местя при друг angry искат автоматично да ме прехвърлят към някаква лекарка, която не познавам и се чудя, но все пак тя само ще ми изпише последните изследвания:)

това е за сега от нас smile хубав ден на всички girl_wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: октомври 13, 2009, 12:16:41 »

Незнам защо всички са толкова суеверни и при мен е така - не купувай нищо предварително - че как така ? После кой ще ги купи нещата , а и като се зная аз каква съм може изобщо да не ги харесам.
Една приятелка ми каза, че е най - добре аз да си купя всичко, защото тя оставила на мъжа си да купи дреболийки и той постоянно й звънял? sarcastic
Активен
deslona
Ентусиаст
**

« Отговор #237 -: октомври 13, 2009, 13:06:37 »

За подутите крака нищо не помага.Облекчение има само докато са вдигнати.А сутрин като стана са малко спаднати,но пък болката сякаш е по силна и не мога да ходя.А няма как да съм само легнала-заболява ме гърба и ме задаша.Все още не ми е паднал корема и е доста висок.
По повод на суеверието-то каквото е писано.Аз го спазвах до 8 месец.Ама извинявайте много то то са една камара покупки-как да смогнеш да купиш всичко от раз.Много е трудно.Аз всичко си нагласих постепенно.Пък и да не забравя нещо по списъче.Дори днес си взех и памперсите.Само корито ми остана.
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: октомври 13, 2009, 13:29:55 »

Незнам защо всички са толкова суеверни и при мен е така - не купувай нищо предварително - че как така ? После кой ще ги купи нещата , а и като се зная аз каква съм може изобщо да не ги харесам.
Една приятелка ми каза, че е най - добре аз да си купя всичко, защото тя оставила на мъжа си да купи дреболийки и той постоянно й звънял? sarcastic

Bravo и при мен е така, знам си вкуса и 99% съм сигурна, 4е няма да харесам нищо
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: октомври 14, 2009, 16:50:06 »

Да ви се похваля , но първо да ви разкажа предисторията:
Откакто разбрах, че съм бременна всеки ден минавам по няколко пъти през един магазин и там на витрината гледам едно жълто комплектче . Много ми хареса но е малко големичко. Онзи ден си пуснах тото и имах четворка / 20лв. / и веднага реших , че с тези парички ще купя това костюмче и го купих  yahoo. Е малко е големичко - нестава за новородено , но пък е много сладко и жената ми каза , че материята е мн. хубава и фирмата,която ги шие има златен медал на Пловдивския панаир. Ще го снимам и ще ви го покажа! smile
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: