Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 12:33:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102382 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 13, 2009, 22:23:23 »

Baby явно при теб има други симптоми но аз нямам предвид че всички мами имат симтоми като моите или на хоти, не сме правени по калъп все пак аз и затова казах много мами а не всички.
Мога твърдо да кажа , че аз за по хубава бременност не съм и мечтала кръвното ми захарта хемоглобина си бяха едни и същи и в прекрасни граници от началото на бременността ми та до сега. Бременност със симптоми като по книга.

Теб например те боли гърба мен до сега не ме е болял явно при теб симптомите са по различни но има такива нали?

Та явно всеки с орисията си.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: септември 13, 2009, 22:31:22 »

Да, Гери и аз това имах предвид!!! girl_wink
Стискам палци всички да сме си така добре до края, а после- с най-хубавите бебковцииии, вече нямам търпение!!! Girl_hide girl_in_love
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: септември 15, 2009, 22:14:38 »

Здравейте, мами, как сте? Аз да се оплача, че от снощи не мога да спя..  sad Вече ми е доста тежко да спя по гръб, а като се обърна на страни и бебълс почва да рита, че и стеснявам пространството Wink blum Та в общи линии се въртя като шило цяла вечер и чакам да се съмне..
Отделно от два дни ми е много подут левия глезен (по-скоро нямам глезен) и като стана да се разходя бързо отича крака ми и трябва да си лягам. А уж не е топло вече времето..Явно събирам вода или нещо такова..
Вие как сте? Как се чувствате с напредване на седмичките?
Днес се обадих и си записах час при лекарката, при която ще раждам. Трябваше да отида след 23.09, но час имаше чак за 01.10 и веднага се записах...За малко да не се доредя до час за преглед..
Иначе и ремонта напредва, само дето днес много ме хвана яд, че ще останем без врата, преди да се роди бебето! angry Харесахме врата, но ни казаха да се обадим след 15.09, когато ще им дойде камиона. Днес мъжа ми като звъннал му казали, че били продадени, трябвало предварително да заявим и че следващия камион идва в края на октомври! angry Е, сливи ли имаха в устата да ни кажат за тази предварителна заявка, че да си поръчаме врата!? :angry:Ние преди 2 седмици ходихме да питаме...
Както и да е! Няма да се ядосвам повече, ако трябва ще я поръчаме пък ще я монтираме по-нататък. За сега ще караме със старата врата..
Уф оплаках ви се едно хубаво, ама да знаете, че много ми олекна.. pardon
Пожелавам ви леки последни седмички и дано да не ви ядосват така, както мен, че хич не е приятно да те изненадат неприятно в последния момент! sad
Целувки на всички мами! give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: септември 15, 2009, 22:55:35 »

Мило Хоти, няма да се ядосваш-имало да става!!! Явно при всички е така и при нас има куп неща дето или ще се правят в последния момент или след като се родиме girl_in_love
Иначе и аз като теб не мога да спя от корема вече, явно си е нормално за тея месеци pardon И аз се въртя точно както го описваш tease Иначе за подуването трябва да кажеш на лекарката ти, за да ти каже дали не е необходимо да пуснете допълнителни изследвания, да следите албумин и т.н., понякога задържането на течности може да не е безобидно grandfather
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: септември 16, 2009, 08:43:38 »

Baby, миличка, това за албумина и аз го знам и вече няколко пъти казвам на лекаря, че ми се подуват краката и ръцете, но нищо не ми назначава...Явно в изследванията на кръв и урина няма нищо обезпокоително и затова нищо не предприема, знам ли...А иначе мен ме болят и костите на пръстите на ръцете и това му казах, но нищо не ми е предписал и за това..Аз започнах да пия всеки ден по 1 л прясно мляко, защото си мисля че тази болка в костите може да има връзка с калция, който сега малката си взима от мен в много  по-големи количества..Лошото е, че това неминуемо ще се отрази на килограмите ми, вече съм +15кг  angry
Както и да е, после ще се оправям някак си с килограмите, дано само бебълс да е добре и да се роди жива и здрава, другото после ще го мисля! pardon
Лек и успешен ден на всички мами! give_rose
Активен
maia_111
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: септември 16, 2009, 10:04:18 »

здравейтеее в4ера бяхме при бъдещата педиатърка за нашето съкровище...даде ми списък с необходимите неща,които трябва да се купят от аптеката:за коликите,за рахит,за температура и разни там други ако някой се интересува да каже да напиша списъка.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: септември 16, 2009, 10:39:32 »

здравейте в4ера бяхме при бъдещата педиатърка за нашето съкровище...даде ми списък с необходимите неща,които трябва да се купят от аптеката:за коликите,за рахит,за температура и разни там други ако някой се интересува да каже да напиша списъка.
maia_111, моля те сподели как си избра педиатър и къде? Че и аз проучвам въпроса от известно време..Ако може да напишеш и списъка, за да ни ориентираш, ще съм ти благодарна! give_rose
Лек и усмихнат ден! danceg
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: септември 16, 2009, 12:03:38 »

maia_111, моля те сподели как си избра педиатър и къде? Че и аз проучвам въпроса от известно време..Ако може да напишеш и списъка, за да ни ориентираш, ще съм ти благодарна! give_rose
Лек и усмихнат ден! danceg
аз също ще ти бъда благодарна, ако споделиш списъка с нас, ако искаш ми го прати на лични smile
относно албумина, на изследванията всичко си излиза, виж дали имаш белтък в урината и така ще разбереш, макар че и това не е гаранция. на мен ми показа мин седмица, че уж имам албумин, а пък то се оказа някаква бактериална инфекция. защото аз не се подувам и напук на всичко вместо високо имам доста ниско кръвно. но това си е част от бременността все пак, не се оплаквам. интересува ме всичко с бебчо да е наред.
другата сряда сме на ФМ и вече нямам търпение да си го видя, дано всичко е наред.
лек ден ви желая good
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: септември 16, 2009, 22:01:59 »

А иначе мен ме болят и костите на пръстите на ръцете и това му казах, но нищо не ми е предписал и за това..
hoty мен за тези болки докторката ми предписа магнезии и витамини - центрум матерна ... на мен ми помогнаха
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: септември 16, 2009, 22:43:56 »

Хотиии, какъв е тоя лекар girl_impossible Аз бих ти препоръчала вместо прясно-да наблегнеш на кисело мляко или сирене, от прясното мляко освен, че се пълнеее е и трудно смилаемо, сега такива емоции не ти рябват, аз поспрях да пия, защото точно не ми се отразява добре в нито едно отношение, пък и в сайта на 9 месеца, пише, че последния месец да се ограничи млякото, а и бебка вече си е набавила от теб повечето неща, така че набелгни на виатмините, а калция-от сирене!  Wink

Иначе, Мая и аз бих ти била благоарна ако пуснеш списъчето! Bravo
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: септември 16, 2009, 23:04:41 »

Здравейте и от мен! Днес бях на док. и ми каза , че бебко се еобърнал главичката надолу. А аз невярвах , че ще се обърне. Иначе е добре и аз и то и така...
Ако може списъчето и за мен ще съм мн благодарня.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #161 -: септември 17, 2009, 15:53:36 »

smile Хайде сега един положителен пост и от мен. Пфу, така ми олекна - днес бях на извънредния преглед, за който споменах преди 2 седмици, че нали бебето се беше заинатило и не искаше да расте по график.... Та днес се оказа, че си е дошло на себе си и си е надраснало изоставането. Така вече е по-спокойно покрай нас и аз съм доволна.  music
Какво стана със списъка? Ако някой го е получил на лични, моля да го пусне и на нас тук  blum
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 17, 2009, 15:59:30 »

Е, Анели, Чери, това са страхотни новини, много се радвам yahoo yahoo yahoo
Няма да се шашкате, то и преди всичко си беше наред, все пак имате време girl_wink но сега с тея хормони сме много по-чувствителни и преживяваме всяко малко нещо около нашите съкровища, които чакаме с толкова трепет и любов!!! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Браво още веднъж на децата, да растат и да се обръщат навреме!!! yahoo give_rose
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: септември 17, 2009, 16:41:21 »

Ето ме и мен след преглед:) добре сме и много сме пораснали вече сме 2,100кг Oh my ... много ми се виждат на мен, малко се притесних, но според доки всичко е наред:) и плацентата и околопладната вода  smile и след многото ми въпроси точните му думи бяха "всичко е наред живей си живота"

cherry_tea , anellly браво и на вас за хувавите новини Bravo

мамчета приятна вечер и целувки от мен girl_wink
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 17, 2009, 21:44:11 »

Мами, нещо много се подух днес angry Ходих до работа да подавам декларация за сметката за болничните и се поразходих...Сега освен глезените и ръцете, вече е подуто цялото ми тяло angry Най-зле естествено са ми краката, но бедрата и колената мнооого ми тежат, едва си свивам краката в колената angry Нямам търпение да дойде 23.09, когато съм на преглед, да ме види лекаря и да ми изпише нещо! Това вече ми се струва, че не е нормално! angry
Иначе пък да ви се похваля, че днес най-накрая си взех прословутата шофьорска книжка! yahoo Аз отдавна съм изкарала изпита, още зимата, но чак сега сколасах да си оправя всички документи! pardon И така..Нашия тати се готви да ме учи да карам нашата кола, ама ще почака няколко месеца да вляза във форма funnytooth
Ами това за сега от нас! Целувки на всички мами! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: