Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 20:32:20

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102507 пъти)

cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #90 -: септември 02, 2009, 12:13:33 »

smile Привет, мамчета! Другите, освен BaBy  smile, започнахте ли вече да се оглеждате и да правите покупки за бебетата?

Мила, това с прическата е много неприятно. Аз стигнах до извода, че когато си намериш твоя фризьор, по-добре не го сменяй  smile

Ние също бяхме на преглед вчера, но нещо пак излизаме извън контрол. Бебето по принцип си е една седмица по-дребно по размери, но вчера се оказа, че размерите са изостанали още малко. По тази причина веднага ми се предписаха някакви лекарства за разширяване на кръвоносните съдове и желязо и извънреден преглед след 2 седмици. За сега няма нищо притеснително, но не мога да не го мисля...  nea

« Последна редакция: септември 02, 2009, 12:19:18 от cherry_tea » Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 02, 2009, 12:28:09 »

Чери, мила дано всичко се нареди с тези лекарства, не се притеснявай, лекарите си знаят работата!!! good Стискам палци, а ти се опитай да мислиш положително и бъди до колкото можеш спокойна!!! give_rose give_rose give_rose

Ето и една снимка на вече( от вчера) сглобеното легло и сутринта дойде матрачето yahoo
Е, малко сме се сбутали в спалнята, ама решихме да сме така, не мога сега цяла стая да правя и да спя отделно от моя бейби girl_in_love

* Image035.jpg (42.16 KB, 640x480 - видяно 260 пъти.)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: септември 02, 2009, 14:40:05 »

BaBy, много е хубаво креватчето!!! Bravo
Със здраве да си го ползвате!!! Wink А вътре скоро ще спинка сладко най-хубавата малка принцеска!!! heart
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 02, 2009, 15:19:12 »

чудесно е креватчето Baby - нашето е съвсем подобно, ние ще го сглобиме като понаближи за да не го обикаляме 3 месеца почти имаме ние...
днес бях в един магазин за обиколници и чаршафчета да гледам харесах страхотни просто, но като снимам ще ви покажа тогава smile
аз съм на преглед на 17.09 да видим как вървим, че от юли не са ме гледали на видеозон и да видим...
чери - спокойно, според мене също няма притеснително щом лекарите така са ти казали, всичко ще е 6 сигурна съм  good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: септември 02, 2009, 15:30:06 »

Baby  легълцето ви е супер сладурско, много ми е странно ама ти съвсем наближваш срещата с бебока... сега като почнем една по една, е аз съм от най последните де живот и здраве, ама е странно като почнат от нашата тримесечна темичка.
А инъче аз нищо не съм купила още само гледам колички и легълца за сега това, а дрешки шишета и такива неща ама изобщо не съм гледала, хубаво е да набелязвам, ама все си викам е то има време, ама то времето нещо започна да лети..
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: септември 03, 2009, 08:31:04 »

Привет и от мен мамита. Ние преди 2 дена бйхме на преглед, док каза, че сме добре и вече тежим към 800 грама  Bravo , каза голямо и хубаво бебе  blum . А той милият така ме ритка, чак стомаха ми подскача по някога  yahoo , много я хубаво, но вие познавате това чувство.
иначе си пуснах изследвания, всичко ми е добре, обаче май имам белтък в урината и трябва да повторя изследването пак другата седмица, което много ме притеснява, защото не ми се влиза пак в АГ-то  cray
дано резултата да е добър.

BaBy стахотно легълце  Bravo . Аз все оше нищо не съм купувала, защото си има още време, обаче, така като излизам по магазините да гледам и уж да си набелязвам разни неща, май ще е доста трудно да си купя нещо, все има нещо не ми харесва, може леглото да е супер, но аз ще му намеря кусур, с количките и всичко останало е също така. нали ще ми е за първи път и съм доста  *db*взискателна, искам всичко на ббчо да е перфектно.

Въй дълъг пост се получи, ИЗВИНЕТЕ ме за което  blush
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 03, 2009, 13:13:40 »

Здравейте, мами! Тук съм отново! Бяхме за два дни извън София - празнувахме годишнината от сватбата ни! Беше страхотно, починахме си  и сега вече сме си в къщи. До края на седмицата с милото сме в отпуска, а аз след това излизам по майчинство, та вече няма да ходя на работа! yahoo Сега се отдавам на мързела си smile pardon Днес ходих да давам кръв и стерилна урина, че във вторник съм на последния преглед по ЖК. Тогава ще ми попълнят и картона и ще ми дадат необходимите документи за родилното.
Иначе се чувствам добре, бебка много ме рита, взе да ми натежава, но пък и аз гледам да не се изморявам. Още повече, че вече като съм в къщи ще си полежавам повечко, а вечер ще излизам на разходки като е по-хладничко. Много ми се подуват краката и ръцете, не знам при вас как е..Освен това много ме боли отдолу една кост, отдясно и едва си разкрачвам десния крак..Лекаря каза, че било от това, че ми се разширявали костите на малкия таз..
Roshko, добре дошла сред нас!Леки последни метри ти желая! give_rose
Мила, честита годишнина "на патерица" от нас!  give_rose И още много години любов и семейно щастие! heart
Baby, креватчето е страхотно, а и ти изглеждаш много добре с коремчето! Bravo  Ние още не сме започнали с покупките, но като се приключи с ремонта веднага се развихрямЧ yahoo
А и искам да те питам за кола маската - как се качи на леглото, на което трябва да легнеш? Мен това ме притеснява, че съм по-ниска и на моята козметичка леглото е със стъпалце...Освен това ти последно кога си ходила на кола? Аз от началото на бременността не съм ходила, а и нали пробвах бръснене с депилатоар...Така се подредих, че за мен ходенето на кола ще бъде "живо дране" и все не мога да се престраша..
Гери, честито за сините гащи yahoo baby_boy Много се радвам, че са ви казали само добри новини на прегледа и че си видяла бебчо в стихията си! yahoo А за име...Александър или Мартин как ти звучат? Има ли такива имена и на шведски? Те ми звучат по-интернационално.. Wink
Чери_тий, не се притеснявай, всичко ще е наред с бебчо! Само следвай съветите налекаря и ще видиш, че всичко ще се нареди:)
Аничка, можеш да пиеш осцилококцинум и ефизол, ако стане много напечено. Аз с това се оправям, че нали нищо друго не е препоръчително..
Оф пак се олях с писането! pardon
Целувки на всички мами и коремчетата ви Wink heart
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 03, 2009, 14:04:17 »

hoty,

аз бях писала за срамната кост малко по напред в темата.Мен симе боли от 7 месец кога по-малко кога повече ама се трае. Иначе аз имам късмет че тук лятото е едно все едно българска пролет та проблем с надуваем ръце и крака до сега съм нямала.
За имената и ние се бяхме спрели на Александър, тоест тва име и двамата го харесахме ама тука е толкоз станало модерно че всяко трето хлапе е Александър, а аз не искам един ден като играе с другите деца да му викна и 5-6 Александровци да се обърнат. Ама има два месеца та може и да ми хрумне пък знае ли човек.

За епилирането аз и до сега го правя.Е малко е трудно под дупето ама там с бръснене. Ама той тепърва сега корема ми ше стане двоен та да видим. Не искам кремове и бръснене на цяло - послемного трудно ми се вижда да изляза от тоя кръг.

Някой пита за пазаруванетоза бебето.Аз май съм най изперкала.Купихме количката, леглото преди 1-2 месеца.НАскоро и дрехите накупих, аксесоари, вани за къпане, памперси.Само помпа не съм купила и аспиратор за нос. Но поне знам че всичко или почти всичко е налице и няма с големия корем да обикалям.

В тази връзка да питам вие мислите ли да си копувате специален кош за памперси. Тук продават едни уж с добра изолация не пропускат миризма и не знам си какво ама  да питам и вие как мислите да се справяте с този проблем.

пазете се мами и поздрави на коремите

Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 03, 2009, 16:40:40 »

hoty, мила аз не ти препоръчвам да ходиш сега на кола маска, аз ходя от една година и от първия месец на бременноста, деже без да съм знаела, че съм бременна, въпреки това, не мога да кажа, че не ме боли, или пък че много са ми уредели(извинявам се за откровението blush)
Но ти след като си се и бръснала, сега не е момента, защото можеш да получиш и контракции, по-добре изчакй, то малко остана Wink blum
А за леглото, при моята няма стъпалце, ами си е една кушетка и аз без много усилия, като застана с груб съм почти седнала и така...е, малко ми е труднос корема, но жената много ме предразполага good
Благодаря на всички, за комплиментите за коремчето и кошарката give_rose give_rose give_rose

jozkа, честити 800 грама!!! yahoo да растете все така добре!!! give_rose

Гери, аз май не съм ти честитила сините гащи... blush Честито, с много гордост да изнисиш този мъж!!! give_rose

Ако съм пропуснала някой се извинявам, хубава вечер на всички, аз утре съм на лекар и като се върна, ще докладвам!!! danceg
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 04, 2009, 08:54:58 »

give_rose Честито на всички за хубавите новини и занапред все такива да са!
Чери не се притеснявай мила, може пък към края изведнъж да порасне, айде сега една голяма  smile
Бейби мн. е хубаво легълцето и особено матрачето с тези агънца  Bravo
Хоти аз също се чудех дали да не отида на кола, но док каза , че не е мн желателно иначе вече ми е мн трудно с епилатора - нищо не виждам и като се замъча в банята с едно огледало , голям смях пада. За подуването на крайниците нямам такъе проблем , дано и занапред да е така.
Ние също нищо не сме купили още , защото има време , а пък и сватбата да мине първо и тогава. Но постоянно се заглеждам по бебешки дрешки.
Айде мн. слънчеви усмивки на вас и бебоците!!!  smile  smile  smile
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: септември 04, 2009, 08:56:47 »

аз се присъединявам към Baby - щом до сега през бременността не си ходила на кола маска, недей и сега ходи... аз така ходя от първият ден, т.е. не съм прекъсвала заради бременноста и си ме боли повечко от обикновенно, така че съветвам те недей сега започва, после ще идеш и тогава сигурно след като си раждала няма да те бои въобще smile smile
ние вторник ще ходим да гледаме една количка че се чудим между 2 и ще взимаме вече smile
аз излизам и аз по майчинство края на този месец и вече ще започвам да купувам да сме готови.
а за тази косат да те наболява задължително ли е? извинявайте ако въпросът е глупав  blush , но мене нищо не ме боли (незнам дали е рано или защо), но да питам как е ...
Мартин е страхотно име, аз съм за Wink незнам как са на шведски но Калоян и Симеон за другите които на мене са ми фаворити за момченце някой ден живот и здраве smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 04, 2009, 10:19:55 »

Здравейте мами! Много ви благодаря на всички за бързите съвети - окончателно се отказах преди раждането да ходя на кола маска! pardon Отвреме на време ще се бръсна със самобръсначката, че с епилатора не се виждам и не мие удобно с огледало...Снощи чак сънувах колко много ме боли като съм на кола маска и днес вече съм на 1000% сигурна, че няма да ходя smile pardon
Гери, аз да ти кажа много харесвам името Александър и даже в женския му вариант, но ставах кръстница на Александър и сега и нашата принцеса ако я кръстя така..Дето викаш - много стават smile Wink И тук е много "модерно" това име на последък, но има защо:)
Рошко, за болките в костите - това се среща при много мами, но не е задължително. Както е казала и Гери - търпи се, но при мен е неприятно, тъй като ако реша да си преместя десния крак в страни и много ме боли. Усещането е като при разтегнато сухожилие или мускулна треска sad Та с две думи - радвай се, че не те боли smile
Аз за покупките няколко пъти писах, че за сега сме ги отложили, но вече сме избрали количка:
http://www.kasidabg.com/cangaroo-products_id-12574.html?osCsid=r6uocaeilptsfg5q18oh2nesn0
http://mama.log.bg/article.php?article_id=27851
За креватчето се двоумим за цвета, но модела ще е от добре познатите на всички:
http://avmebeli.com/kombdl_s.html, модел Гергана ( в случая) р-р 70/160.
Е, може би няма да е точно на тази фирма, но моделът навсякъде е един и същ. При нас освен качеството има значение и цветът, защото аз не искам да е розов. Та още мислим.
Иначе дрешки и покупки за мен мисля да започна да купувам към края на месеца. Пък ще видим какви ще ми излязат сметките.
Целувки на всички мами give_rose

Активен
rosibosi
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #102 -: септември 05, 2009, 07:55:24 »

Здравейте мами!Отдавна не съм ви писала, но бяхме малко извън града. Нашата бебка е добре за сега. Имам само едно притеснение и то е, че доки каза, че съм имала ниско закрепена пъпна връв, което не било много притеснително /според нея/. Това,което може да стане е бебка да се роди не на 27.12 по естествен път, а в началото на декември със секцио. организмът ми нямало да може да я изхранва. Доки ме увери,че не е нищо чак толкова зле, за сега сме си в мярка, като за мис свят  girl_wink бебка де, аз малко понапълнях, да не кажа доста.Някоя от вас има ли подобен случай, аз малко се поразрових из нета и намерих мами с такива проблеми, но доста по-сериозни. Иначе всичко е наред като изключим обичайните неудобства.
HOTY благородно ти завиждам, че вече няма да ходиш на работа, аз още ходя, че и пътувам всеки ден на 50 км. от Варна, вече почна да ми тежи. Живот и здраве другият месец излизам в отпуска.
Много целувки на всички, малко остана до срещата с нашите съкровища Bravo yahoo
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 05, 2009, 09:57:22 »

Ако знаете ка се вълнувам само като чета кой какво си е купил! Как искам да дойде времето и ние да трънем да пазаруваме , но засега се спираме защото няма къде да сложим покупките, а и не ми се иска да ги прескачаме.
 kiss  air_kiss
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 05, 2009, 12:13:29 »

Е, Анели, наистина много е вълнуващо! И аз като теб преди само четях и направо така си мечтаех и ние да се втурваме по магазините, мнооого си е хубаво girl_in_love И сега вече само ме сърбят ръцете и не ми се излиза от магазините, толкова искам всичко да купя yahoo
По този повед, вчера взехме и количката, на хаук е, ама нямам снимка още, че нещо не се справяме със сглобяването ROFL sarcastic Като я оправя, ще я снимам и ще ви я покажа!!! yahoo
абе с големите неща сме вече на 6, ама сега почвам бръмбазъците и там си е...много нещо blum
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: