Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:30:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102549 пъти)

hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 09, 2009, 17:16:16 »

rosibosi, честито и от мен за розовите гащи! baby_girl

В никакъв случай не се ядосвай и не се отчайвай заради прегледите! Мисли си само за бебчето, щом са ти казали, че е добре, значи е така!  girl_wink
На мен още при първото даване на кръв в третия месец ми казаха, че имам хепатит Б cray Ангажирах всички приятели да ми търсят инфо и лекар, който да ме консултира, защото моя по ЗК следи бременност, но не е запознат чак толкова с материята на хепатита... nea И накрая отидох при лекар, който съвсем спокойно ми обясни как стоят нещата, потвърди инфото, което имах, че нищо не може да се направи в момента и реших, че няма да се "вталясвам". Има вероятност да не се предаде на бебчето вируса..Успокоих се спрях да ходя по каквито и да е лекари, ходя само по ЗК всеки месец и туй то! Сега единственото ми притеснение, е че още няма лекар за раждането, моя не изражда..Имам уговорен час с една лекарка попрепоръка, пък ще видим тя какво ще каже като ме види...То иначе ще се побъркам ако взема да мисля "ами ако това не е така, а еди как си, ами ако не съм направила еди кое си изледване на време".. Сега се чувствам спокойна и сравнително добре, броя си дните до болничния (остават ми три седмици) и след това почвам с покупките за малката принцеса и да си почивам и мързелувам..
Така че - мисли позитивно! good yahoo Предстоят ти толкова хубави моменти с бебочето, чееее... yahoo И като почнеш да я усещаш, ще видиш колко е хубаво и сама ще решиш, че искаш да си спокойна, заради малката ти принцеса! girl_wink
Прегръдки от мен! И помилвай коремчето от нас smile Wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 10, 2009, 10:47:22 »

rosibosi аз пия "о мами" - 1 път на ден. Те се пият 1 месец , след което се почива и пак се почват. Една опаковка стига за 1 месец.

А до колкото до ритането аз съм в средата на 5 - тия месец и ако ви кажа ова мъниче как силно рита  Oh my ... Ми то понякога даже боли. Но поне го усещам. Незнам като порасне голям какво чудо ще сме.
 Малко да ви развеселя с една случка: Бяхме на гости в събота и както седя изведнъж се изправих и опулих. Малеее всички приятели първо малко се шашнаха , но после като им казах какъв шут съм понесла  легнаха от смях  laugh
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 13, 2009, 13:57:29 »

Някой би ли ми помогнал и да ми каже как да си сложа линийка с бебе?   pardon
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 13, 2009, 15:36:24 »

Честито anellly  аз докато се усетя някои вече ти е помогнал  good

rosibosi честита   baby_girl новина първо! Аз самата първоначално ходех на ЖК и на частен преглед, което ме утежняваше допълнително, защото ходех на едни и същи прегледи по два пъти все едно и то все през работно време. От около 2 месеца насам се записах за преглед в болница Вита, защото решихме там да раждам и за моя най- голяма изненада те ми поеха и ЖК и всичко останало и сега съм много хепи smile

Как сте мамчета, надявам се всички се наслаждавате на лека бременност  Wink На менн ми остават още 2 седмици да ходя на работа и усещам как колегите ми започват да се панират, но ...  pardon

Мен бебчо си ме подритва вече по цял ден и като застоя повече от половин час на едно място си ми трябва после време за да проходя нормално smile

Пращзм Ви много любов и щастие на всички бъдещи и настоящи мамита  give_rose 
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 13, 2009, 22:24:36 »

Еееей, Елфче, много си мила и позитивна Bravo give_rose
Аз се чувствам чудесно, много се радвам на коремчето си, защото моята беба постоянно се премята, много ми е сладка, но вече няяяяямам търпение да я видя yahoo yahoo yahoo
Опитвам се да си почивам пълноценно, защото после очевидно няма да имаме време sarcastic
Но трябва да седна да уча, защото на 4-ти имам изпит по трудово право, който влача от миналата година, а тогава ми е и следващия преглед, когато ще съм почти в деветия месец и започваме слушането на тоновете yahoo tease
Това е при мен, наистина и аз се надявам всички от нашата тема да са добре и щастливи и дано причината да не пишат е, че са на морееееее yahoo Bravo Wink blum
« Последна редакция: август 13, 2009, 22:26:27 от BaBy » Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 18, 2009, 18:19:19 »

Здравейте, мами, как сте?
Аз да се отчета за вчерашния преглед, че виждам, че нещо темичката ни позамря..Явно всички са на море smile
Вчера ходих на преглед при лекарката, при която съм избрала да раждам. Все пак тябваше да се запознаем smile Прегледа ме, потвърди всичко, което са ми казали всички предишни лекари относно хепатита и раждането. Каза, че няма медицински причини да раждам задължително секцио и аз и казах, че засега се "глася" да раждам нормално. Все пак след обстоен преглед в края на другия месец ще ми каже дали има гинекологични причини да не мога да раждам по естествен път ( тесен таз или нещо такова, което ще се види тогава при гинекологичен преглед). Посъветва ме да се запиша на училище за бременни, за да добия представа както за самия процес на раждането, така и от самата болница, да я разгледам.
Лекарката беше много лъчезарна, млада, готина. Bravo Хареса ми smile Bravo Четох много добри отзиви за нея в нета. good Каза, че в началото на октомври ще бъде в чужбина, но ако има нужда ще имам на разположение тел. на лекар, който я замества. Това доста ме успокои, въпреки, че аз все пак искам като плащам за избор на лекар, да ме изражда той, а не някой за който незнам какъв е...
Та другия месец след 23.09 ще ходя пак при нея и тогава ще дам повече инфо.
А иначе утре съм на преглед при наблюдаващия ме лекар по ЗК. Да видим утре пък той какво ще каже, че май доколкото разбрах утре ще ми пуснат и изледванията, необходими за преди майчинството.
Уф утре май пак ще имам да пиша.
Засега чао и целувки! give_rose
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 19, 2009, 08:22:56 »

Hoty, наистина е доста приятно като се запознаеш с док., който ще те изражда, особенно ако се окаже любезна и ти отговори на всички въпроси , без да те претупва. Аз вече се срещнах с моята и силно се надявам да успея да родя нормално, че от секцио изпитвам ужас  shok . Но засега бебко е седалищно , а и нося очила с диоптър и ако в осмия месец на очния преглед ми кажат , че не мога да родя нормално незнам...  cray .
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 19, 2009, 09:29:29 »

anellly, аз като твое щъркелче да питам - Кога си на преглед и да очакваме ново инфо за мъника?
Как сте момичета? Как ви се отразяват жегите?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 19, 2009, 11:53:21 »

anellly, аз като твое щъркелче да питам - Кога си на преглед и да очакваме ново инфо за мъника?
Как сте момичета? Как ви се отразяват жегите?

Мдаааа, чакаме отчета!!! good

Анели, не се притеснявай от секциото, аз така родих Коско! Да, наистина малко трудно се раздвиждаш, но всичко се забравя!!! good

П.П. Момичета, сложила съм нова картинка на 1-ва страничка, дано ви харесва! Wink
« Последна редакция: август 19, 2009, 16:34:52 от Bulechka™ » Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 19, 2009, 16:33:00 »

Здравейте мами, аз май влизам само след прегледи. Така и сега. За трите седмици корема от 25 е станал 28см. Теглото ми е все още сьщото като отпреди бременноста и искренно се надявам да остане така. Хемоглобина и захарта и те си бяха както предния преглед (124 и 5.5). Ударите на сърцето 143 в минута.

Тази вечер сме на отворени врати в болницата в която ще раждам та да видим. А след това на джаз клуб. Като казах джаз клуб та ходихме на концерт на U2 преди 2 седмици и пътувахме с колата от Стокхолм малко се схванах ама си направихме супер романтично пътуване , а концерта си беше от як по як а и бебето си го понесе добре.

Оплаквания нямам освен нормалните болки  в срамната кост от време на време и киселините , но тях си ги имах и преди да забременея. За сега да чукна на дърво всички симптоми са били като по книга а и цялата бременност та дано и последните месечета да са така.

За годишнината само да спомена че си резервирахме сваъбения апартамент в един спа хотел и се надлаждавах на джакузи, басейн и масаж. Родих се направо .

Реших че няма да се оставя на тукашната система и си записах платен преглед за фетална морфилогия в 31 седмица че тук има само 2 прегледа на ехограф и знам че има неща в развитието които се забелазват едва сега и за мое успокоение ще отидем.

Това е от мен че стана много отегчително пак.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #70 -: август 19, 2009, 23:42:56 »

smile Реших да драсна и аз две-три думи, че да не решите, че съм на море  blum Не съм. Чета ви и се радвам на интересните ви и позитивни преживявания.
Ние с малката за сега си поделяме тялото ми и всяка от нас си го експлоатира по най-удобния за нея начин. До сега не сме имали особен сблъсък на интереси. Само че аз във вторник имах доста интензивен от към пътувания и задачи ден и на следващия ден бебето си взе полагащото му се  - аз се чувствах супер изтощена и трябваше повече да почивам. Все си мисля, че още е рано да се изтощавам така. При вас как е положението?
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #71 -: август 20, 2009, 09:05:01 »

Анели изобщо не се притеснявай за това как ще родиш,няма никакво значение а и възтановяването след раждане си зависи от теб,аз исках да родя нормално но в последния момент се наложи секцио, на 6 ден като ме изписаха изчистих цялата къща и иси върша всичката домакинска рбота както преди ама без никаква разлика,гледам си бебчо сама през деня и така.Важното е да се настроиш позитивно. Bravo
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 20, 2009, 21:30:47 »

Здравейте и от мен! Аз съм на преглед в събота , иначе от ЗК ми пуснаха изследвания, но незнам резолтата. В неделя ще ходим на моренце, така че ще ме няма 1 седмичка. Малкият е добре и все така силно ритка. Целувки на всички и много  smile

А за секциото - ами страх си ме е и това е!!!  bad
 Иначе благодаря на всички за подкрепата!!!  give_rose
« Последна редакция: август 21, 2009, 08:29:58 от anellly » Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 26, 2009, 21:15:11 »

Хей мами, как сте? girl_wink Нещо пак ни позамръзна темичката..
Аз искам да ви попитам някоя от вас ходила ли е на тези курсове за родители, които се организират в тина киркова? И знаете ли колко струват? Аз днес звъннах да се запиша, но засега записваха само за 28.08, а на мен тогава ми е последния работен ден и отказах. Ще се обадя пак в началото на септември, за да се запиша, но забравих да питам колко струва курса.. pardon
Ние в неделя имаме годипнина от сватбата.. yahoo Как бързо мина една година.. Wink И мислим да ходим с кумовете ни на един комплекс до кюстендил, препоръчаха ни го приятели. Така ми се ще малко да "разпуснем", че с този безкраен ремонт, който сме захванали вече взе да ми писва.. diablo Аз вече не мога много да пътувам, взе да ми става тежко и да се движа.. Вие как се чувствате?
А има ли вече мами, които са излезли по майчинство вече? Как прекарвате времето като не сте на работа? Много въпроси станаха, ама като се замисля, че от другата седмица ще съм си в къщи..От сега събирам инфо за книги и филми, с които да си запълвам времето..
Хайде лека седмица и целувки на всички мами! give_rose
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: август 28, 2009, 21:02:09 »

Добър вечер!!! Ние сме мн. добре в шедтия месец сме , но док каза, че сме с размери на 7 - ми. Малкия е добре , но и аз имам проблем с желязото, Пия хапчета и съм си мн добре. Целувки на всички!!!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: