Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 17:59:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
21
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр (Прочетена 102461 пъти)
Mila_
Професор
Отг: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, дек
«
Отговор #75 -:
август 29, 2009, 21:26:55 »
Здравейте момичета:)
ние сме добре
вече имам чувството,че растем с дни и нашият футболист така рита
hoty
мила и ние имаме годишнина утре, пожелавам ви приятно изкарване
За сега съм ходила само на лекциите на 9 месеца, а тези дни ще се обаждам да разпитвам и за курсове тук в Пловдив. За пътуванията и аз трябва да се спирам вече, а така ми се ходеше за няколко дни до Варна, но много далечко е
и след последното пътуване ми беше доста тежко.
Целувки на всички:)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #76 -:
август 31, 2009, 08:24:26 »
Здравейте и от мен! Миналта сряда и аз бях на док, каза че сме много добре, движем се абсолютно в седмиците в които сме поне за сега и сме ок. Каза че може би ще се готвим за момичеце.. но аз някакси още не съм се настроила и аз незнам защо, все имам чувството че може да има изненади и аз незнам защо. Инъче сега за уикенда за три дни бяхме до моренцето, много хубавко, но вечер вече си захлажда и там, за съжаление идва есента... Бях се притеснила за кг. си, незнам вие как се движите, като слушам този свалил онзи незнам, аз за сега съм + 5 кг, но усещам че ще има доста още от горе тепърва и е стряскащо, но трябва да се свиква , след това ще сваляме няма начин. Най важното е да сме живи и здрави.
Цунки на всички и хубав ден.
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #77 -:
август 31, 2009, 16:01:42 »
здравейте мамчета
аз от днес вече официално съм в отпуск и за последно се отбих до офиса да допредам малко работа и колегите на тръгване бяха
а пък на мен ми е едно весело и приповдигнато
ние бяхме на преглед миналата седмица, с бебо всичко е наред и за момента се движи в норми - цели 1800 кг според докторката. Аничка хич не им се притеснявай на килата и аз бях в повече, но след един грип за 3 дена свалих 2 кг и сега ми е даже малко стреснато, но ще си ги наваксам както се казва сега като си остана най-накрая на спокойно в къщи
Много целувки на всички ви и ви пожелавам много ритници по коремчетата - отвътре
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #78 -:
септември 01, 2009, 10:24:53 »
здравейте на всички мами
но много ми допадна темичката и реших да се включа
много интересни и полезни неща сте писали виждам , където мога и аз ще се включвам занапред.
моят термин е на 27.11 ако може да ни запишете и нас там с розово щъркелче
ще си имаме момиченце според 4Д-то, за нас пола нямаше никакво значение, така че... та момата си е добре дошла разбира се
за сега много лека бременност, ходя си на работа все още, излседванията са добри, само по едно време малко ми беше паднал и на мен хемоглобина, но вече се оправи
хайде ще следя темичката редовно от сега мили мами
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #79 -:
септември 01, 2009, 10:51:54 »
Добре дошла при нас Roshko и ти пожелавам да продължаваш с безроблемната бременност
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
септември 01, 2009, 11:39:53 »
Рошко, и пожелавам ти и докрая бременноста да ти остане така без проблемна... А аз трябва май да се замислям вече за по студеното какво ще се носи, че извъднъж усещам как като се застуди и няма да има какво да си облека, защото лятото е лесно, ама сега с тази зима...
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #81 -:
септември 01, 2009, 11:51:04 »
Рошко
, много се радвам, че се записа и в нашате темичка:)
аз редовно следя темата на старозогорските булки
но друго си е при мамчетата
ani4ka1710
и аз вчера се замислих, че нямам какво да облека за по-хладничко, до сега си ходех по роклички само, а сега направо незнам. На първо време ще си взема едни дънки с ластик , а после ще го мислим
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #82 -:
септември 01, 2009, 12:50:34 »
благодаря ви много за топлото посрещане
за обличането - аз преди няколко седмици в Пловдив намерих един магазин за бременни с много хубаво намаление на летни и зимни дрехи и си взех едни дънки за 28 лв, повечето зимни панталони и дънки бяха по 30, а гледах ги тук в София по... 60-70 и нагоре
за същите неща!
иначе с блузите лесна работа ми се струва - по дългичка и хайде да покрива голямото шкембе
а вие нови обувки ще взимате ли за есента сега? моите само на такива токчета са ми от миналата година, че просто е немислимо да ги обуя....а и са за работа, а аз сега няма да ходя на работа съвсем скоро.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #83 -:
септември 01, 2009, 13:21:14 »
Рошко, добре дошла и от мен в нашата темичка!!!
Момичета, аз да ви се похваля доста понапреднах с пазара, ама не ви казвам, че не съм снимала още нищо
Днес по план програма ще сглобяваме леглото и скрина и като ги накипря ще ги снимам разбирасе!
Иначе си взех стерилизатор за микро, две шишета на Д-р Браунс, две залъгалчици, много са слаички, три бодита, две ританки, одеалце, най-важното-комплект за изписване!!! Чакаме тея дни да пристигне и количката
Много се вълнувам вече, а и малко ми остана да вляза в деветия, вече почнаха притесненията, а и още много неща от списъците имам да купувам...
Иначе аз съм добре, чувствам се прекрасно, в петък съм на лекар, ще разказвам тогава поидробности
Имам изпит в събота, ама хич не си давам зор...уча, ама гледам да не се притеснявам много...ще видим какво ще става...
Вчера бях ан кола маска...лелееее
още ме боли и не мога да седна като хората, еми искам да съм в приличен вид и поддържана в болницата, ама много ме боля...направо станах крива
А беглите ми опити за педикюр са доста смешни...вече трудно се сгъвам и толкова пот проливам само за един лак, че незнам...ама нали сега все нещо друго трябва да купувам и разходи за педикюр хич не са ми нужни...но като гледам, май няма да е задълго, че съм като
От мен много целувки и сега ще потърся да ви пусна една снимка на шкембето
Image033.jpg
(40.37 KB, 480x640 - видяно 190 пъти.)
«
Последна редакция: септември 01, 2009, 13:28:24 от BaBy
»
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама
«
Отговор #84 -:
септември 01, 2009, 14:13:25 »
еееее, че корема ти е супер за края на 8-мия месец, моят е като твоят, ама аз съм в първата на 7-мия
ще кача и аз някой в галерия тия дни да ме видите каква съм дунда
незнам дали можем да обсъждаме такива неща, но з аколичка искам да питам аз - харесали сме няколко, но още не мога да избера със сигурност...
ох и при мене започва последният семестър след 3 седмици и пак ще трябва да се учиии
и то с бебо...
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #85 -:
септември 01, 2009, 16:23:54 »
Roshko
Как се радвам, че се пораздвижи темичката. Тъкмо си седя и мисля , че на 1-ва страничка има много мами, а пишат само 4-5. Къде се загубиха?
Baby
моето коремче е като твоето, а аз съм в 6-тия месец.
Целувки на всички мами и коремчета.
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #86 -:
септември 01, 2009, 16:34:49 »
Ами то много мами на списък ама като ходим по доктори веднъж на един месец и то какво да се отчитаме. Аз от 11 септември почвам да ходя на две седмици на преглед вече та да видим. Утре съм на втори ултрасоунд и то платен че то нали тук го караме на късмет.Та уж в началото ни казаха момченце ама като си гледам корема и майка ми само ми обяснява че било момиче (тя не ме е виждала бременна ама знае ...)
Та може и момиченце да е де.
От миналата седмица ходя на водна гимнастика.То аз се дърпах като магаре на мост ама се оказа голям кеф.То едни леки упражнения -е имат ефект определено но е доста приятно .Та уж по-лесно се раждало след тва ама аз като нямам база за сравнение ми е все тая.
Айде мами до кукане
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
На най-важните житейски пътища няма пътни знаци
«
Отговор #87 -:
септември 02, 2009, 09:53:14 »
Ей ма на пак тук след ултрасоунда. Та потвърдено е момък е
А аз снощи преди да заспя си викам сега ще сънувам какво бебе ще имаме и как ще се казва , щото име не сме измислили и сме в сериозна дилема.То и на бълграски и на 6ведски да отива.Ужас.Ама ще ходя в темата за имената та там може да ми хрумне нещо. Та сънувах че е момченце и се казва Деян.Ей ама тва име пък хич ама хич не ме кефи.Та може да сме преплеи вълните с някое друго мамче дето е сунувало нейното бебе:)
Та на ултрасоунда мериха бебето оказа се в седмицата която трябва да си е дори и с дните-30 седмица+3 дни. Тежи 1.6кг. Дадоха ни едно ДВД да му се радваме. То аз нали бях пила едно кафе предварително и тва бебе като рита лапа си ръката после пък пи вода и взе да хълца .Абе атракция голяма. Видя ми се с кръгл глава а не като на Матиас продълговата и едно 4ипо носленце ама докато не излезе няма как да знаем как изглежда със сигурност. Обърнало се с главата на долу ама то има 2 месеца още та сигурно 10000 пъти ще се обърне до раждането.
Ми туй то ултрасоунда 15мин ,кой видял видял , кой не видял по живо по здраво и твае .
А да и се претеглих +200гр за 3 седмица. За сега тва дето викам на МАтиас само от мен си го направих ама се притеснявам че до сега като не съм качила да не последния месец да стана някой звяр.Ама квото такова.Туй му е хубавото да си закръглен има много запаси и бебето май от тях си расте.
Айде кой е наред да се разписва.
«
Последна редакция: септември 02, 2009, 09:57:29 от Gery79
»
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #88 -:
септември 02, 2009, 10:10:16 »
Гери радвам се че всичко е минало ок и честити сигурни сини гащи. Радвай се че не си наддала, едва ли щом до сега нищо не си качила тепърва ще качиш много, важното е да се чувстваш добре и да няма много неразположения.
Моя Митака от вчера нещо се поразболя, и аз усещам че нещо май и мен ще ме хване, може и да си въобразявам де, но сега едни лимони, едни медове профилактично пия, ще видим ще помогне ли нещо.
Хубав ден на всички мами.
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #89 -:
септември 02, 2009, 10:36:43 »
Gery79
честита синя новина
и на мен много ми се ходи на водна гимнастика още повече, че пропуснахме моренцето тази година
ani4ka1710
пии чайчета и повечко течности и дано се размине
аз да ви се оплача, реших да си сменя фризьорката, защото ми идваше старата много надалеч, а до нас направили много хубав салон и сега така не се харесвам, даже милото каза, че трябвало с фанта да ме черпят
и в събота сме на сватба
ще звъня днес на старата фризьорка и дано успее да измисли нещо
Целувки
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]