Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 17, 2025, 08:27:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Perli4ka - 22.08.2009г.
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Perli4ka - 22.08.2009г. (Прочетена 31422 пъти)
Поли
Професор
Отг: Сватбата на Perli4ka - 22.08.2009г.
«
Отговор #45 -:
август 03, 2009, 09:20:49 »
Слагам снимчици и на чашата за църквата и ритуалните чаши. Украсата за тях ще е готова другата седмица-всички неща ми прави Силвето, така че щом пристигнат всичко ще сложа
P1010467.JPG
(47.64 KB, 336x448 - видяно 225 пъти.)
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #46 -:
август 03, 2009, 09:22:00 »
Това са ритуалните
P1010470.JPG
(31.86 KB, 448x336 - видяно 268 пъти.)
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #47 -:
август 03, 2009, 09:25:20 »
И сега последни снимчици на шапката, която в събота ще бъде доукрасена-че да придобие по сватбен вид
Тази сутрин милото на бързо ме щракна с нея
P1010500.JPG
(36.14 KB, 448x336 - видяно 233 пъти.)
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #48 -:
август 03, 2009, 09:28:27 »
perli4ka
всичко,което ни показа наистина ми хареса,много красиви неща или по-точно имаш хубав вкус
Активен
milmi
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #49 -:
август 03, 2009, 09:40:54 »
Честито и от мен със закъснение. Аз прочетох всичко тук и ме заинтригува. Съвсем случайно видях, че сте взели сив костюм с розова риза. Е така ще е и моето момче. Проблема ни е с обувките. На този светъл костюм не отиват черни обувки. Три града обиколихме и сиви не открихме. Вече съм в шок. Кажи вие какво решение имате за това! Благодаря предварително!
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #50 -:
август 03, 2009, 09:43:31 »
Така да продължа какво остава да направим: От Силвето очаквам: тейбъл картички, кошничка за мен и кумата, украсено шампанско и украса за чашите и свещите, късметчета за хвърляне, книга за гостите и украса за химикалчето, етикети за ракийката на тати
, бутониери за всички гости, подаръчетата за гости(рамка за снимка), фунийки за шаферките, меню за масите, което ще е като ветрило а текста ще е в рима, кутия за подаръци-ох май е това тя милата сигурно ръце е вдигнала от мен
Тейбълките ще са забодени на лимончета-това беше проблема да уредим от някъде почти еднакви лимони, но се справихме с това. Лимони ще има и в дългите вази, които ще са на масите и отгоре ще се слагат букетите от слънчогледи
Тази седмица остава да се срещнем с водещата и ДЖ, да си взема роклята, булото и чантичката. Довечера съм на пробна прическа-утре ще сложа снимчици-да видим какъв ще е ефекта
Също така трябва и още малко громове да си купя. Ох не се сещам за други неща. По-късно пак ще пиша че със сигурност забравям нещо. Съжалявам че не мога да кача снимчици на нещицата свързани с темата на сватбата, но веднага щом ги получа от Силвето ще ги споделя с вас
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #51 -:
август 03, 2009, 09:47:50 »
milmi, нашия костюм не е много светло сив- взехме черни обувки и черен колан и се получи много добре. Щом вашия е светъл ви предлагам да отидете в Hush Puppies- там има намаление и имаше едни много интересни като цвят-в сивата гама, но леко опушено-ох не обясних много добре, но вървете там, миличка-мисля че ще ви хареса все нещо
Вярно е че в Търново нямаме мн мн избор, ама.....няма как-като няма време за обикаляне
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #52 -:
август 03, 2009, 09:51:00 »
Браво Перличка, всичките ти неща са много красиви
Ти също си много хубава и ще бъдеш една много красива булка
Чакам с нетърпение нещата от Силвето - тя е много сръчна и пълна с идеи и съм убедена, че ще са страхотни.
Активен
milmi
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #53 -:
август 03, 2009, 10:05:36 »
Благодаря ти много! Ние живеем в Бургас и тук трябва да видя къде им е магазина или като си дойдем в Търново. А къде в Търново им е магазина, че вече съм загубила ориентация за нещата там?
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #54 -:
август 03, 2009, 11:16:23 »
Здравей Perli4ka. Всичко до тук е прекрасно и много ми хареса как изглеждаш на снимката с шапката. Изглеждаш лъчезарна и много щастлива. Виждам, че подготовката и при вас върви в бързо темпове. Исках да те попитам за тейбълките - как си решила - на номера или по имена? Защото аз още се чудя как да бъде. Ще ти бъда благодарна за отговора и продължавайте. Всичко е прекрасно.
П.С. Нашите чаши са подобни, само че на тях пише "Обичам те"
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
август 03, 2009, 13:49:38 »
Перличка шапката е много красива. Аз не си спомням дали съм виждала роклята ти, но сигурна съм че ще си паснат идеално.
Според мен не е нужна и кой знае каква украса. Може цвете от букета ти да има, или пък панделка някаква цветна.
Нашите тейбълки също ще са забодени на плод, мандарина или ябълка. От къде намерихте големи вази, за да сложите лимони по масите? Аз също исках да е така, но не можах да намеря подходящи, пък и ми се струваха много да дам 100 лв за десет вази за масите ни. Затова се спрях на варианта с еко почва.
Успех с подготовката, че не останааааааааа.
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #56 -:
август 03, 2009, 14:07:43 »
Аничка, тя шапчицата е за деня преди сватбата-тогава с кумовете ще подпишем и след това малко снимчици ще си правим
А роклята за сватбата е екрю-в събота я вземам-чакайте снимки :)Много се радвам, че ви е харесала шапчицата, момичета- не е нищо особено, но с малко труд и техника ще придобие желания вид
milmi, първо на теб да ти кажа, мила за магазинчето-намира се точно срещу "Щастливеца"-магазините които са на спирката на Халите
Ани, много се надявам, мила да ни дадат вази от агенцията-поне така бяха обещали-а после да си ги вземат. Иначе и на мен не ми се нрави идеята толкова пари за вази. Не стига, че доста от нещицата самa си купих-сърчицата за масите и малко сухи цветя, сега остава само свещите да осигуря
«
Последна редакция: август 03, 2009, 14:15:46 от perli4ka
»
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
август 03, 2009, 14:36:00 »
Перличка не знаех, че е за подписването. Извинявай. А роклята ти в екрю ли е? Моята също. Аз много искаш шапчица или нещо по-нетрадиционно, но не можах да се реша. Пък и тук към нашият край няма много голям избор.
А що се отнася до агенцията, щом са ти казали трябва да ти ги осигурят, така наистина е по-добре. Но ние няма да имаме агенция, всичко сами си правим и купуваме.
Сигурна съм, че ще бъде страхотна сватба
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #58 -:
август 03, 2009, 14:40:21 »
Ох, Ани да знаеш, мила каква шапка имаше в магазинчето.......точно сватбена, точно цвят екрю с не мн голяма периферия-страхотна *INLOVE*Много се чудих, но в крайна сметка реших на сватбата да съм без, че то тогава защо толкова мъки за тази прическа
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #59 -:
август 04, 2009, 11:58:03 »
И така както обещах вчера-слагам снимки от първата пробна прическа.Исках да е вдигната (да се вижда голото гръбче
), но не на кок, да е на една страна и ето какво се получи. На другите 2 имам снимки и мисля че ще е по-лесно. Сега слагам на прическата от вчера, а после и моделите на другите 2, които ще пробваме в неделя. И накрая ще изберем най-подходящата
P1010507.JPG
(42.74 KB, 448x336 - видяно 248 пъти.)
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6