Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 17, 2025, 05:38:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Perli4ka - 22.08.2009г.  (Прочетена 31396 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 24, 2009, 08:02:27 »

Вале, браво на вас-спряли сте се на много хубав подарък. Ние още малко ще помислим и ще се постараем да изберем наистина най-доброто и подходящо за случая.

Аз вече си купих сухите цветя за посипване по масите, както и малките камъчета във формата на сърчица-цвят бордо. Също така осигурихме и салфетките в същия цвят smile За сега остава проблема свещички слънчогледи-оказа се че вече няма налични- а уж на сайта друго пишеше sad и лимоните, които трябва да са еднакъв размер smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 24, 2009, 08:48:13 »

Честита тема, миличка! Спокойно доорганизиране на всичко за Големия ден и много усмивки!
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юли 24, 2009, 09:02:24 »

Хей, Муци мерси много мила smile Хайде още мъничко и за теб остава, нямам търпение да наближи че  с голям интерес следя твоята подготовка give_rose
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юли 28, 2009, 12:30:13 »

Хайде да се похваля-тъкмо се връщам от сладкарницата-почти уточнихме тортата, на 5 етажа със захарни слнънчогледи и захарни панделки в бордо(които може и да претърпят някаква промяна). За 80 парчета-200 лева smile
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: юли 29, 2009, 11:26:18 »

Браво Перличка, снимка имаш ли? Коя е сладкарницата?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юли 29, 2009, 11:43:19 »

Ах мила,тората сигурно ще е много хубава и аз нямам търпение за снимка.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юли 29, 2009, 12:21:07 »

Тортата ще е по моделче от интернет с малки изменения.
Ани, поръчах я от "Деметра" в Горна Оряховица. Първо реших да поръчам от "Лучия" -от там ми пратиха на e-mail почти всички сватбени торти- но ми се видя много 3.80 за парче-честно казано 400лв не ми се дават за торта. А в " Деметра" ми хареса това че правят цветята от захарно тесто и тортата, която видях при тях ми хареса много.А и освен това са много вкусни. Ако все още имаш колебание-силно ти ги препоръчвам. А от "Лучия" ще е кетъринга за у дома и за у милото.
Ето тази е подобна-нашата ще е на 5 етажа на стойка, с по-големи слънчогледи, без зелените клонки, а отдолу в основата на самия блат ще има панделка от тесто в бордо.Ох, много сложно- ама хайде още мъничко....... и ще я видите. А отгоре младоженците ще са фигурки на такива които са на плаж-под чадър.......Слънчоглед-тази идея я даде майчето и сега усилено търся такива фигурки, ама пусто...забравих къде ги гледах smile

* torta.jpg (20.55 KB, 240x320 - видяно 2118 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юли 29, 2009, 12:24:23 »

Това, което се вижда от снимката изглежда много красиво. Пожелавам вашата торта да е още по-невероятна и мнооооого вкусна.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юли 30, 2009, 09:16:38 »

Честита тема и от мен, не знам кка съм пропуснала да се разпиша. Успешна подготовка и една невероятана реализирана мечта- сватба.

Тортата много ми харесва, дано и резултата е толкова хубав. give_rose
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юли 30, 2009, 09:24:39 »

Благодаря ви момичета-дано наистина се получи, поне това да не е проблем-че като гледам, в последно време, все се спъва нещо. Колкото повече наближава, толкова повече проблеми.
Сега проблема е че кумовете ни не са двойка (почти не се намери човек от приятелите ,който да не ни оругае за това)-тя ми е най-добрата приятелка, а кума съответно най-добрия приятел на милото и аз мислех техните половинки също да са на нашата маса- ние, кумовете и половинките ни. Малеееее вчера шаферките като ме нападанаха-"Ти луда ли си, никъде няма такова нещо". Според тях половинките задължително трябва да са на масите на останалите гости, ама те милите почти никой не познават. И сега съм в някаква дупка затънала cray
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юли 30, 2009, 09:26:44 »

Честита темичка и от мен perli4ka със закъснение,за което искам да ме извиниш.Няма как да не отбележа,че тортата е превъзходна,след малко пак ще се влюча,че.....ме викат  pardon
« Последна редакция: юли 30, 2009, 11:15:58 от mucanka » Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 30, 2009, 10:32:13 »

Мила относно кумовете според мен е по- добре да са си с полувинките на вашата маса. не ми се вижда хубаво да се делят. Не разбирам защо да е проблем, че не са двойка важно е на вас как ви харесва.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 30, 2009, 10:35:25 »

Перличка тортата е страхотна  give_rose,нямам думи,цяло произведение на изкуството е.

колкото до половинките на кумувете и аз мисля като bergeria по добре е  да бъдат на вашата маса,защото иначе ще се чувстват много неудобно щом не познават почти никой.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юли 30, 2009, 11:14:45 »

Недей да слушаш, кой, какво и как му се вижда правилно или не. Вие решавате кое как да направите. Иначе ще ти надуят главата и ще изпаднеш в едни настроения. За мен е по-добре техните половинки да са на вашата маса. Голяма работа, че никъде го нямало. Да ама няма да сте първите, нито последните.  Така и вие ще сте по-спокойни като знаете, че кумовете ви ще се чувстват добре с половинките до тях. Иначе половинките им, че се чувстват тъпо. Нека твоите шаферки се поставят на мястото на половинките и да видиш как ще пропищят всичко. Горе главата. В този ден става така, както ти и твоя младоженец искате и смятате за правилно.  give_rose
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юли 30, 2009, 11:18:47 »

Подкрепям,че тортата е много красива, а за половинките на кумовете - защо пък да не са на вашата маса. Вие си правите сватбата вие си решавате кой къде ще сяда
и наистина ще е малко тъпо ако никой не познават да ги делите  pardon
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: