Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:31:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Perli4ka - 22.08.2009г.  (Прочетена 30310 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« -: юли 21, 2009, 13:52:19 »

Честита темичка колежчице give_rose girl_wink
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: юли 21, 2009, 15:22:00 »

Честита темичка и от мен!
Включвам се, защото и моята сватба е на 22.08 smile
Успех и спокойни /доколкото е възможно/ последни дни от подготовката.
Сигурно си писала,ама да не се ровя...Къде ще е сватбата ви? Ние сме в Казанлък...
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юли 21, 2009, 15:35:42 »

Честита темичка  girl_wink
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: юли 21, 2009, 15:38:28 »

Благодаря ви много, момичета. Хайде утре започвам с подробния отчет smile
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 21, 2009, 15:48:09 »

Честита темичка и от мен, чакаме снимки и подробно разказче Wink
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: юли 21, 2009, 16:04:15 »

Честита темичка и от мен,чакаме с нетърпение да разказваш!
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: юли 22, 2009, 10:18:02 »

И така започвам с отчета както вече обещах smile
Първо може би да започна с предложението, което получих на 14.02. Милото така ме зарадва, че..... yahoo(не че не го очаквах, тайничко все съм се надявала и си виках ако не е тогава хайде поне на годишнината Септември-4 години от както сме заедно, време ни е lol Бяхме се разбрали с наши приятели да празнуваме заедно, но той реши преди срещата да ми покаже нещо-та отиваме ние и какво да видя-наредил нашия едни свещи едно шампанско и чашите до него а леглото Oh my ... цялото отрупано с балони, с надпис ОБИЧАМ ТЕ, абе с 2 думи всичко беше много красиво и романтично(много се беше постарал). И аз като се лепнах за тия балони-като грабнах целия свитък и взех да го размятквам а той ей така Oh my .... Взе ги от мен, сложи ги обратно на леглото, стрелна се към тях, извади от тях една кутиийка и както каза той по-късно на приятели "Забих дясно коляно" а съответно аз опънах ръчичка, а човека се наложи на 3 пъти да ме пита :)Той горкия толкова се шашнал да не падне кутийката от балоните, аз така ги развях-кога съм виждала аз толкова много :)Е казах накрая "ДА"-накъде да ходя.
Хайде след това решихме че сватба ще има и то още тази година-много искахме да е на 15 Август, но според църквата тогава не може, защото са пости и за това си избрахме една седмица по-късно.
А сега за подготовката-роклята се шие, надявам се да е готова след 2 седмици.
Вчера купихме костюма-спряхме се на сив, в комбинация с бледо розова риза и вратовръзка в същия тон.
Поканите са почти раздадени-дело са на Силвето, както и много други неща които очаквам много скоро да станат-тейбълките, подаръчетата за гости, кошнички, късметчета, гривни за шаферките, етикети, менюта, шампанско, украса за свещи и чаши, книга за гости, кутия за подаръци.
Оставили сме капаро за ресторант, ДЖ, водеща, оператор и фото.
Капарирали сме и украсата-която ще е слънчогледи в съчетание с цветя в бордо за да отива на ресторанта.
Обувките са купени-остава само да станат розичките за тях, които ще сложа за да прикрият една буквичка отгоре на самите обувки. Доволна съм защото най-накрая открих такива които да са цвят екрю и не много високи-все пак с моите 180см не искам да съм по-висока от мъжете sad
Чашите и бокала също са купени.
Халките си ги взехме мин седмица от SSG-много съм доволна-бяха много любезни и ги направиха точно както искахме, спазиха си срока и сме много очаровани.
Ох, ами май това е за сега :)Има още толкова много неща-май нещо изоставам с подготовката, дано нещо накрая не пропусна.
Днес отивам за камъчета за масите и да си уговарям лимони за тейбълките. Стискайте палци!
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: юли 22, 2009, 10:25:45 »

Честита темичка и от мен. Виждам че си доста напред с подготовката и си готова почти с всичко.  hiphip  Пожелавам ти успешни довършителни метри и много приятни емоции около тях  give_rose
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: юли 22, 2009, 10:57:42 »

Ехо, честита темичка и от мен, мила. Ще следя с интерес темата ти. Щом е дошло времето и ти да разкажеш за вашата сватба, значи малко остава. Успешна подготовка и без излишни притеснения give_rose
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: юли 22, 2009, 11:12:36 »

Честита темичка и от мен.
Както виждам подготовката върви доста добре  Bravo Bravo Bravo
Ще очаквам да пишеш тук постоянно и да ни показваш снимчици на хубавите покупки good
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: юли 22, 2009, 12:02:38 »

Мариянка, Принцеска и Стаси благодаря ви много. Утре ще кача снимчици на купените нещица smile
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: юли 22, 2009, 13:15:59 »

Перличка, честита ти темичка. Виждам че с повечето неща вече сте почти готови. Ще следя темата ти, пожелавам да я напълниш с много красоти, много емоции и усмивки.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: юли 22, 2009, 16:00:08 »

Айде и от мен честита темичка. И вие сте добре с организацията. Стискам палци роклята да стане прекрасна.
Активен
Поли
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: юли 23, 2009, 10:48:46 »

Ани, Вале и на вас много ви благодаря smile А сега имам един проблем-кумовете ни не са двойка а са съответно най-добрите ни приятели и съм много затруднена с подаръците за тях. Искам да е сантиментален подарък, а си нямам и ни най-малка идея smile
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: юли 23, 2009, 16:31:12 »

Ние на нашите решихме да им вземем специална масичка за вино и комплект прибори за вино, защото знаем че са почитатели и това би ги зарадвало. Вие ги познавате най-добре и съм сигурна, че ще изберете най-подходящите подаръци. 
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: