Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 20:49:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 187715 пъти)

fraulia
Любопитен
*
Публикации: 23

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 16, 2010, 09:51:38 »

Здравейте, момичета!

Kadriana, покани може да намериш и в един булченски магазин от дясната страна по пътя към колоната, срещу Венитата  горе долу. Но аз честно казано не си харесах нищо нито там, нито по интернет и реших да използвам въображението си. В сряда ще отида да направя няколко копия на това което съм замислила и ако ми хареса резултата, ще си направя сама поканите girl_wink Надявам се ти да си харесаш покани... то не че няма избор, ама аз май нещо съм много претенциозна  pardon

Утре отивам да запазя дата в ритуланата зала и в ресторанта... започва се yahoo
Активен
pipilota_85
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 16, 2010, 21:41:46 »

Здравейте момичета ние след обстоен преглед на темата се спряхме на следните ресторанти - Ливадие , Фазанарията , Тракия и Елбрус.Но като цяло предпочитаме да е с градина.И нашата сжатба ще е септември и се надявам времето да е хубаво.Ако има някои които да е правил сватба в Ливадите моля да сподели мнение и как са ценита на ковертите и какво позволяват да се внаса.Благодаря мн.Т.к аз съм от Певен и ще има доста дости от там ако може да ме насочите към някое хотелче на що годе сносни цени
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 16, 2010, 22:20:14 »

Pipilota, някое от момичетата щеше да прави сватба в "Ливадите", но в момента не мога да се сетя кое беше. Принципно "Ливадите" имат и хотелска част, но не знам за колко човека, просто трябва да провериш.
Нашата сватба също беше септември и моят съвет е да не разчиташ на изнесен ритуал навън, защото ако времето е лошо и вали, ще е доста неприятно
Иначе в Пазарджик стая за двама човека за под 50 лв. едва ли ще намериш. Като вариант хотел Йор Даниел http://www.jor-daniel.com/index_BG.html предлага много добри условия, намира се в центъра на града. Сега се сещам, че има и ресотрант-панорама, но не знам дали организират сватби.
Тъй като ще имаш доста гости от друг град, желателно е да ги настаните на същото място, където провеждате сватбата, за да улесните хората. Тракия и Елбрус имат хотелски стаи. Ние нашите гости ги настанявахме в Тракия, имахме и отстъпка, тъй като сватбата беше там. Вероятно си чела постовете ми за перипетиите с Тракия, но въпреки това за мен  беше най-приемлиевият вариант на фона на останалите ресторанти в Пазарджик.
Активен
pipilota_85
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: май 17, 2010, 13:51:55 »

http://www.studio-cam.com/#/content/pictures1/2/color%20(38).jpg   Момичета някой знаели това къде е .Това е сайта на фотограф от Пазарджик видяхго мало по назад в темата мисля че беше Стоян.И много ми хареса тази градина но нямам представа каде може да е.Ако на някой му е познато моля да сподели а също така и ако има мнения от този фотограф  smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 17, 2010, 14:03:26 »

Пипилота, на мен това ми прилича на комплекс Вионаз, който се намира малко извън града http://www.hotel-vionas.com/ не съм сто процента сигуна дали е той.. но виж
Активен
pipilota_85
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 17, 2010, 14:56:21 »

Да май е той но за жалост за сега съм чувала само лоши отзиви за него иначе градината и басейна са страхотно поне на снимките. cvety_p с теб май се запознахме скоро на една сватба на 07.05 бяхме заено на една маса smile Bravo
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 18, 2010, 14:53:53 »

Пипилота ха че бил малък света  Bravo стягате ли сватбата  yahoo
За Вионас да ти кажа и аз не съм чувала много хубави неща..но все пак не забравяй че това си е твоят ден и не бива да позволяваш някой да ти го помрачи  give_rose успех smile
Активен
fraulia
Любопитен
*

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: май 20, 2010, 16:50:45 »

Pipilota, сватбата на братовчедка ми беше на "Ливадите" миналия месец. Те бяха поканили около 90 човека.От ресторанта са им казали, че това е най-подходящата бройка за гости, за да има достатъчно свободно място за хоро, танци и т.н. Но по принцип май ставало и за малко над 100 човека. Само дето свободното място става много по-малко. Те имаха изнесен ритуал отвън в градината. Но самото тържество си беше вътре в ресторанта. Предлагат и стаи, но нямам представа за цените. Мисля, че можете да си внесете алкохола и мезетата. Поне при братовчедка ми беше така. Само внимавайте с храната, защото доста от гостите се оплакваха от сурово или пък не много добре ухаещо месо...
Надявам се да си изберете най-подходящия ресторант good
Активен
pipilota_85
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 21, 2010, 10:27:33 »

Благодаря ти за информацията.И аз се надявам да си намерим подходящ ресторант на за съжаление все още неможем да определим дата т.к ще имаме гости от чужбина и те още немогат да ни кажак кога ще им е отпуската.Аз вече започвам да се притеснявам че ще стане мн късно и няма да има свободни места sad.Ние гледахме и комплекс Фантазия пак в Дебращица и др семица ще ходим до там да провеим как са нещата.
Активен
kadriana
Любопитен
*
Публикации: 22

Va dove ti porta il cuore

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: май 22, 2010, 22:02:05 »

Merilen, можеш ли да споделиш относно нястаняването на гостите в хотелската част на Тракия? И ние ще имаме гости от далече и се чудех Тракия дали въобще поддържа все още хотелска част.
Стаите как са? А цените ? То аз ще си разпитам и на място, ама дето се вика няма да е лошо да съм подготвена, че то с Тракия нали знаеш... все изненадват с нещо  angry
Покани ще си избирам от тук. Те са два магазина всичко на всичко и то на един собственик. Обаче аз вече доста лесно се уморявам и нямам сили да обикалям като кон за всяка дреболия по градове и паланки. Така че мисля, че и с наличното тук мога да си стегна прилична сватба, пък най-важното е настроението на младоженците и гостите  danceg
Активен
fraulia
Любопитен
*

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 23, 2010, 08:46:40 »

Kadriana, освен в тези два магазина за покани, може да погледнеш и в този, който Merilen е споменала по-горе. Срещу ритуалната зала е горе-долу. В един офис. Там има наистина много хубави покани. Аз се бях отчаяла след двата магазина, които ти спомена... там освен че поканите не бяха нещо особено и отношението беше NO
Активен
kadriana
Любопитен
*
Публикации: 22

Va dove ti porta il cuore

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 23, 2010, 17:46:35 »

А,благодаря. Ще го потърся утре, тъкмо мислим да ги поръчваме вече. Наистина, че не си харесах кой знае какво в този магазин, но просто в момента ми е по-важна бременността и не ми се изпада в детайли и подробности, да се задълбочавам за най-малкото покрай сватбата.
За отношение, да ти кажа, не мога да се оплача и в двата магазина  Wink Не знам защ при теб така се е получило...
Активен
fraulia
Любопитен
*

Светът е за двама...

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: май 25, 2010, 07:23:57 »

Права си, че в такъв момент бебчо е най-важен good Братовчедка ми също е бременна и подготви сватбата си за един месец без много да се притеснява за подробностите. Но сватбата пак беше много хубава и всички си изкараха страхотно.Сигурна съм че и при вас ще се получи така Wink
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност give_rose
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 25, 2010, 20:49:54 »

kadriana, в Тракия ни направиха 20% отстъпка на нощувките, 50 лв излизаше двойната стая, за нас имаше апартамент безплатно. Стаите не са супер лукс, уж са реновирани но и най-претенциозните ни гости предпочетоха да спят в хотела, където е сватбата. Иначе бях споменала Йор Даниел, който е по-луксозен и не е толкова далеч от Тракия - срещу бившето бинго, дажже бях дали линк.
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #239 -: май 27, 2010, 20:19:48 »

Хайде и аз да си кажа, че избрахме ресторант:) Обиколихме цял Пазарджик и няколко в Пловдив... и се отчаях напълнО! Накрая решихме да влезем в Секвоите в Септември да пием по ендо кафенце.... и на мен много ми хареса: danceg
Спряхме се на него... ще бъде много удобно - няма нужда от кой знае каква украса (няма да се ползва агенция), ще стоим до колкото си искаме.. и ще сме си единствена сватба  yahoo
мнооого хубаво:)))
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: