Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 18:23:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 187638 пъти)
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #225 -:
май 16, 2010, 09:51:38 »
Здравейте, момичета!
Kadriana, покани може да намериш и в един булченски магазин от дясната страна по пътя към колоната, срещу Венитата горе долу. Но аз честно казано не си харесах нищо нито там, нито по интернет и реших да използвам въображението си. В сряда ще отида да направя няколко копия на това което съм замислила и ако ми хареса резултата, ще си направя сама поканите
Надявам се ти да си харесаш покани... то не че няма избор, ама аз май нещо съм много претенциозна
Утре отивам да запазя дата в ритуланата зала и в ресторанта... започва се
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #226 -:
май 16, 2010, 21:41:46 »
Здравейте момичета ние след обстоен преглед на темата се спряхме на следните ресторанти - Ливадие , Фазанарията , Тракия и Елбрус.Но като цяло предпочитаме да е с градина.И нашата сжатба ще е септември и се надявам времето да е хубаво.Ако има някои които да е правил сватба в Ливадите моля да сподели мнение и как са ценита на ковертите и какво позволяват да се внаса.Благодаря мн.Т.к аз съм от Певен и ще има доста дости от там ако може да ме насочите към някое хотелче на що годе сносни цени
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #227 -:
май 16, 2010, 22:20:14 »
Pipilota
, някое от момичетата щеше да прави сватба в "Ливадите", но в момента не мога да се сетя кое беше. Принципно "Ливадите" имат и хотелска част, но не знам за колко човека, просто трябва да провериш.
Нашата сватба също беше септември и моят съвет е да не разчиташ на изнесен ритуал навън, защото ако времето е лошо и вали, ще е доста неприятно
Иначе в Пазарджик стая за двама човека за под 50 лв. едва ли ще намериш. Като вариант хотел Йор Даниел
http://www.jor-daniel.com/index_BG.html
предлага много добри условия, намира се в центъра на града. Сега се сещам, че има и ресотрант-панорама, но не знам дали организират сватби.
Тъй като ще имаш доста гости от друг град, желателно е да ги настаните на същото място, където провеждате сватбата, за да улесните хората. Тракия и Елбрус имат хотелски стаи. Ние нашите гости ги настанявахме в Тракия, имахме и отстъпка, тъй като сватбата беше там. Вероятно си чела постовете ми за перипетиите с Тракия, но въпреки това за мен беше най-приемлиевият вариант на фона на останалите ресторанти в Пазарджик.
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #228 -:
май 17, 2010, 13:51:55 »
http://www.studio-cam.com/#/content/pictures1/2/color%20(38).jpg
Момичета някой знаели това къде е .Това е сайта на фотограф от Пазарджик видяхго мало по назад в темата мисля че беше Стоян.И много ми хареса тази градина но нямам представа каде може да е.Ако на някой му е познато моля да сподели а също така и ако има мнения от този фотограф
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #229 -:
май 17, 2010, 14:03:26 »
Пипилота, на мен това ми прилича на комплекс Вионаз, който се намира малко извън града
http://www.hotel-vionas.com/
не съм сто процента сигуна дали е той.. но виж
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #230 -:
май 17, 2010, 14:56:21 »
Да май е той но за жалост за сега съм чувала само лоши отзиви за него иначе градината и басейна са страхотно поне на снимките. cvety_p с теб май се запознахме скоро на една сватба на 07.05 бяхме заено на една маса
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #231 -:
май 18, 2010, 14:53:53 »
Пипилота ха че бил малък света
стягате ли сватбата
За Вионас да ти кажа и аз не съм чувала много хубави неща..но все пак не забравяй че това си е твоят ден и не бива да позволяваш някой да ти го помрачи
успех
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #232 -:
май 20, 2010, 16:50:45 »
Pipilota, сватбата на братовчедка ми беше на "Ливадите" миналия месец. Те бяха поканили около 90 човека.От ресторанта са им казали, че това е най-подходящата бройка за гости, за да има достатъчно свободно място за хоро, танци и т.н. Но по принцип май ставало и за малко над 100 човека. Само дето свободното място става много по-малко. Те имаха изнесен ритуал отвън в градината. Но самото тържество си беше вътре в ресторанта. Предлагат и стаи, но нямам представа за цените. Мисля, че можете да си внесете алкохола и мезетата. Поне при братовчедка ми беше така. Само внимавайте с храната, защото доста от гостите се оплакваха от сурово или пък не много добре ухаещо месо...
Надявам се да си изберете най-подходящия ресторант
Активен
pipilota_85
Любопитен
«
Отговор #233 -:
май 21, 2010, 10:27:33 »
Благодаря ти за информацията.И аз се надявам да си намерим подходящ ресторант на за съжаление все още неможем да определим дата т.к ще имаме гости от чужбина и те още немогат да ни кажак кога ще им е отпуската.Аз вече започвам да се притеснявам че ще стане мн късно и няма да има свободни места
.Ние гледахме и комплекс Фантазия пак в Дебращица и др семица ще ходим до там да провеим как са нещата.
Активен
kadriana
Любопитен
Va dove ti porta il cuore
«
Отговор #234 -:
май 22, 2010, 22:02:05 »
Merilen, можеш ли да споделиш относно нястаняването на гостите в хотелската част на Тракия? И ние ще имаме гости от далече и се чудех Тракия дали въобще поддържа все още хотелска част.
Стаите как са? А цените ? То аз ще си разпитам и на място, ама дето се вика няма да е лошо да съм подготвена, че то с Тракия нали знаеш... все изненадват с нещо
Покани ще си избирам от тук. Те са два магазина всичко на всичко и то на един собственик. Обаче аз вече доста лесно се уморявам и нямам сили да обикалям като кон за всяка дреболия по градове и паланки. Така че мисля, че и с наличното тук мога да си стегна прилична сватба, пък най-важното е настроението на младоженците и гостите
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #235 -:
май 23, 2010, 08:46:40 »
Kadriana, освен в тези два магазина за покани, може да погледнеш и в този, който Merilen е споменала по-горе. Срещу ритуалната зала е горе-долу. В един офис. Там има наистина много хубави покани. Аз се бях отчаяла след двата магазина, които ти спомена... там освен че поканите не бяха нещо особено и отношението беше
Активен
kadriana
Любопитен
Va dove ti porta il cuore
«
Отговор #236 -:
май 23, 2010, 17:46:35 »
А,благодаря. Ще го потърся утре, тъкмо мислим да ги поръчваме вече. Наистина, че не си харесах кой знае какво в този магазин, но просто в момента ми е по-важна бременността и не ми се изпада в детайли и подробности, да се задълбочавам за най-малкото покрай сватбата.
За отношение, да ти кажа, не мога да се оплача и в двата магазина
Не знам защ при теб така се е получило...
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #237 -:
май 25, 2010, 07:23:57 »
Права си, че в такъв момент бебчо е най-важен
Братовчедка ми също е бременна и подготви сватбата си за един месец без много да се притеснява за подробностите. Но сватбата пак беше много хубава и всички си изкараха страхотно.Сигурна съм че и при вас ще се получи така
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #238 -:
май 25, 2010, 20:49:54 »
kadriana
, в Тракия ни направиха 20% отстъпка на нощувките, 50 лв излизаше двойната стая, за нас имаше апартамент безплатно. Стаите не са супер лукс, уж са реновирани но и най-претенциозните ни гости предпочетоха да спят в хотела, където е сватбата. Иначе бях споменала Йор Даниел, който е по-луксозен и не е толкова далеч от Тракия - срещу бившето бинго, дажже бях дали линк.
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #239 -:
май 27, 2010, 20:19:48 »
Хайде и аз да си кажа, че избрахме ресторант:) Обиколихме цял Пазарджик и няколко в Пловдив... и се отчаях напълнО! Накрая решихме да влезем в Секвоите в Септември да пием по ендо кафенце.... и на мен много ми хареса:
Спряхме се на него... ще бъде много удобно - няма нужда от кой знае каква украса (няма да се ползва агенция), ще стоим до колкото си искаме.. и ще сме си единствена сватба
мнооого хубаво:)))
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18