Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 18:02:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци или пари ? 2  (Прочетена 111034 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #120 -: януари 27, 2012, 10:59:43 »

punk_girl123
Ами точно това е ,че едва ли някой ще посмее да пита или да иска да му докажеш къде са отишли парите. Но ти гарантирам,че по-голямата част от хората ще си помислят,че си ги оставила за себе си...
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 27, 2012, 11:05:28 »

Fashion извинявам се ако сам груба, но върни се в първи клас и се научи да четеш. Къде съм написала, че ще искам пари!?!  От преди малко обяснявам че ще искам играчки а не пари! А Ако някой си мисли, че ще задържа толкова играчки за се себе си, значи съм направила грешка че съм го поканила. Повечето ми гости са роднини и близки приятили и ме познават! Да не говори че и в нас идват и ако съм си задържала нещо то ще се види!
« Последна редакция: януари 27, 2012, 15:17:05 от punk_girl123 » Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 27, 2012, 11:13:12 »

моя съвет е да прецениш с кои хора можеш да говориш за това да има подарък който да си си харесала.При мен подаръците бяха от такива хора.Бях си харесала нещата,те ми бяха казали колко пари са отделили и така аз прецених.Така ще имаш практични и неповтарящи се подаръци.
Мда, вече имам един такъв случай, хората казаха че държат да ми купят подарък и настояваха да им кажа  от какво имаме нужда. аз казах че нямам против, но да си избера все пак модела на това което искам , защото става въпрос за бяла техника за дома. smile мисля че се получава практично, наистина.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 27, 2012, 11:22:31 »

Да, особено на близки е подходящо, защото не винаги е сигурно, че като се съберат някакви парички ще отидат по предназначение.  pardon По-добре да има и близки, които да ти купят точно определено нещо  blush  Например сестра ми /съжалявам че давам само нея за пример, но ми е най-пресен случая и съм най-запозната/ събраха доста добра сумичка /родителите им платиха сватбата/, но мъжа й каза че парите отиват на влог в банката. Тя искаше да купи бяла техника и разни други неща, но той не иска  crazy
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 27, 2012, 11:26:14 »

inlovegirl сетра ти от колко време живеят със съпруга и заедно/имам предвид преди сватбата/? Защото ние за 2 години си събрахме вичко необходимо и ни е ново!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 27, 2012, 11:36:30 »

Ами 3 месеца по-рано заживяха заедно... При тях всичко стана доста бързо. smile Неговият апартамент е обзаведен, но тя искаше неща като сушилня и миялна машина...стандартните неща  pardon Даже аз съжалих, че им дадохме пари, а не им ги купихме и двете неща beating
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 27, 2012, 11:38:14 »

Момичета по принцип винаги има разни неща ,които човек се кани дълго време да си купи и все не ги купува.Например скъпи чаршафи,скъп сервиз и разни друг неща до които все не стига или някой по интересен малък уред.Аз си бях харесала един сервиз и все не стигах да си го купя  защото имах други сервизи а и беше повечко пари.И две приятелки се комбинираха и ми го взеха.Иначе дори и след като съберяхме пари сигурно нямаше да се наканя да го взема.Същото беше и с едни чаршафи на ТАС .Естествено тези разговори ги водих с наистина близки хора и хора ,които искаха да ми вземат подарък за спомен.Повечето ни дадоха парички,но и ние два три месеца след сватбата си купихме жилище и паричките отидоха по предназначение-за обзавеждане и даже сме си нарочили например от кои семйства ни е хладилника,от кои  секцията и т.н.
InLove_Girl жалко е ,че от самото начало не могат да стигнат до консенсус.Все пак тези парички са и за двамата.Но всяко семейство си има някакъв начин на живот и организация.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 27, 2012, 11:43:35 »

Да , gucci и аз бях доста изненадана от решението   shok Както и да е, става въпрос че е добре на най-близките да кажете,  точно определени неща за подарък и ще сте доволни със сигурност  Bravo  give_rose
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 27, 2012, 12:04:42 »

да ти кажа - не се учудвам за влога и решението на мъжа на сестра ти , аз колкото пъти питам познати мъже , толкова пъти ми се казва че по добре едно семейство да има някой лев настрани .
 Offtopic тоест явно те си гледат някак си по различно на нещата. А сестра ти ,щом се е съгласила и има мир и тишина, всичко е ок.  give_rose
Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #129 -: януари 27, 2012, 14:25:13 »

Ние пък си имаме всичко и ща не ща ще искам пари защото иначе няма какво да поискам. И тук обаче идва проблема за какво после да похарчим парите, щото много ясно ще ги похарчим. crazy Аз искам екзотична почивка, а милото иска нов диван?! crazy Женчо! biggrin
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 27, 2012, 14:38:26 »

хахахах уби ме Тори  laugh ROFL
Аз съм като мъжа ти женчо и ще предпочета дивана хахаахах  Offtopic
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 27, 2012, 15:00:01 »

Offtopic ами може да направите съчетание и да вземете и диван и да отидете на почивка.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #132 -: януари 27, 2012, 15:14:02 »

tory
Една екзотична почивка не струва колкото един диван  Wink
Аз гласувам за дивана хихиихих, а с остатъка от парите - почивка е, не екзотична,но пак има хубави и не толкоз скъпи варианти да речем за съседна Гърция  blum
Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #133 -: януари 27, 2012, 15:41:54 »

Хахаха, ами не държа да е най-екзотичната и Гърция си е вариант. Като малко офтопик ще кажа, че с времето за себе си избрах най-важните неща в живота ми да са близките хора, и да се опитам да живея възможно най-добре. С минимум ядове и максимум положителни емоции. Спомена от хубавото изкарване ми е по-ценен от дивана, който със сигурност няма да издържи цял живот за разлика от спомените. Харченето ще го мислим след като премине всичко все пак.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #134 -: януари 27, 2012, 15:52:23 »

tory
Ххехе ами пожелавам ти тогава да съберете парички и за диван, и за екзотичната екскурзия  Wink good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: