Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 17:46:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци или пари ? 2  (Прочетена 110982 пъти)

Cardissimo
Любопитен
*
Публикации: 25

Cardissimo

« Отговор #30 -: март 14, 2011, 12:51:18 »

Ами на сватбата на братоведка ми 90% бяха подаръци, като можеби това беше по-успешния вариант понеже им подариха апартамент, кола, и всякво обурудване, плазми, перални, хладилници. Иначе зая мен лично парите са по-добрия подарък smile
Активен
ivmon
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #31 -: май 09, 2011, 22:34:17 »

Да се включа и аз. Канена съм на сватба на моя много лична приятелка и много исках да и подаря подарък, за да си спомня за мен. Но те всичко си имат и ни казаха на всички, че предпочитат парички. Мъчех се да се сетя за подходящ начин да поднеса парите и навсякъде четях едно и също-в хубав плик, в албум, в кутия с бонбони.... но това вече стана много тривиално. Скоро попаднах на един сайт/няма да го споменавам/ в който предлагаха някакви giftcards-като дебитна карта със сватбен мотив, на която може да въведеш желана сума-примерно 100 лв. и да я подариш на младоженците. Изглежда ми доста интелигентен :-) и оригинален подарък. Но двойката не е много IT ориентирани и не знам дали ще и допадне подаръка. Някой подарявал ли е такова чудо досега???
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: май 09, 2011, 22:43:47 »

ivmon, лично на мен много ми допада идеята! Аз дори бих се зарадвала да станат нещата по този начин!  Bravo А тези карти само за пазаруване ли стават или могат да се изтеглят парите? И можеш ли да ми пратиш сайта на лични?
« Последна редакция: май 09, 2011, 22:46:04 от Monikamaria » Активен
ivmon
Новак
*

« Отговор #33 -: май 12, 2011, 16:35:18 »

Ами да ги изтеглиш не знам. Утре ще звънна да питам. Гледам, че имат някакъв телефон.И аз все повече клоня към този подарък. Но доколкото разбирам можеш да пазаруваш навсякъде, където можеш да плащаш с карта. Значи и в супермаркета, а в крайна сметка и тока да си платиш ако не знаеш за какво да ги похарчиш.
Ще ти пратя линка на лични по-късно.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 14, 2011, 20:23:10 »

ivmon, благодаря за линка! smile
В крайна сметка с картата можеш да пазаруваш само в обектите, които работят с Мастеркард. Но парите не можеш да ги теглиш. Мен лично не ме устройва, но пък други със сигурност! smile
Активен
ivmon
Новак
*

« Отговор #35 -: май 14, 2011, 23:28:58 »

Да и аз го прочетох в сайта им. Но брат ми днес ми каза, че на негов колега за кръщенето са подарили такава карта и всички много били изненадани. Показвал им я на работа и всички се пулили. Тия дни ще поръчам и ще видя и на външен вид дали става. Пък не знам. Специално за обзавеждане, по-големи стоки и изобщо за домакински посуди и т.н всички големи магазини работят със споменатите мастаркард.
Но ако на двойката трябват парички за ремонт или покупка на жилище или нещо по-крупно наистина не са подходящи.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #36 -: май 15, 2011, 00:20:56 »

Със съпруга ми избрахме такава карта като част от подарък за бъдещи младоженци. Изглежда много сладко  smile Може да изберете каква да е картинката на нея не само по каталог, но и да си занесете ваша(даже май и снимка на младоженците може, стига да е подходяща). Надписаха ни я с техните имена, дата на сватбата и кратичко послание(на кирилица, може и на латиница)по наш избор. Да, наистина служи само за пазаруване и доколкото разбрах парите от нея не могат да се изтеглят, но мисля, че все ще намерят как да си оползотворят сумата  smile А и винаги, когато я ползват, ще срещат интересни положителни реакции, които ще им припомнят за деня на сватбата  Wink Дано си я харесат smile
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #37 -: май 15, 2011, 01:42:15 »

Ние сме поканили само родителите и бабите и дядовците, така че очкаваме пари като подарък. Знам че свеки ще ни прави и албум с наши снимки от както сме били бебета докато сме се запознали, което ми се струва сладка идея. Моите родители оправят горния етаж на къщата си за да живеем после там, така че достатъчно пари ще дадат за нас и дори не очаквах да ни дадат пари на ръка като подарък, но мама каза, че 100% ще ни дадат и парички. Аз лично бих се радвала и на малки подаръчета, за да си имаме и спомен, но не вярвам някой да дойде и да ни даде микровълнова или нещо от сорта  crazy . Ще ни дадат парите и ние ще си купим. Тук в Германия повечето хора си искат още в поканите пари вместо подарък и пишат разни неща от сорта, че те си имат всичко, но прасенцето (касичка) е все още доста хилаво  funnytooth .
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 19, 2011, 22:40:32 »

Със съпруга ми избрахме такава карта като част от подарък за бъдещи младоженци. Изглежда много сладко  smile Може да изберете каква да е картинката на нея не само по каталог, но и да си занесете ваша(даже май и снимка на младоженците може, стига да е подходяща). Надписаха ни я с техните имена, дата на сватбата и кратичко послание(на кирилица, може и на латиница)по наш избор. Да, наистина служи само за пазаруване и доколкото разбрах парите от нея не могат да се изтеглят, но мисля, че все ще намерят как да си оползотворят сумата  smile А и винаги, когато я ползват, ще срещат интересни положителни реакции, които ще им припомнят за деня на сватбата  Wink Дано си я харесат smile

Мишел, вие откъде поръчахте картата. Много сладка идея ми се стори и понеже сега сме на сватба искам да поръчам таква. Това, което намерих в гугъл е сайта гифткард.бг и се чудех дали от там да поръчам. Чудех се също така, за колко време пристига картата, за да знам дали ще дойде на време.
Долколкото видях там, самата карта струва 5лв.
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 19, 2011, 22:49:20 »

Ние лично предпочитаме пари, все пак няма как всеки да улучи вкуса ни. Но дори и да има подаръци съм ок, все пак имаме нужда от абсолютно всичко, цял етаж ще обзавеждаме след това  danceg
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #40 -: май 20, 2011, 09:51:06 »

На нашата сватба почти всички ни дадоха парички, имахме точно 4 подаръка + 1 от кумувете(който ние си избрахме), и от тези 4 подаръка единия се повтаряше с на кумувете  sarcastic
Все си мислех, че някой ще ни подари сервиз или нещо подобно, но нямаше.
От моите кръстници подаръка ни е - вилици и ножове, и отначало бях разочарована, но сега мноооого си ги харесвам и оценявам подаръка им. Всички ми викат да си ги пазя, но за кога, само прах да събират  crazy, та вече съм ги наредила за използване  LAUGHTER
Другия странен подарък е халогенна конвекторна фурна  crazy никога не съм си и помисляла да си купим подобно нещо. Ще видим дали ще го ползваме това чудо  blush
Активен
miroslava_z
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #41 -: май 21, 2011, 06:59:34 »

Въпреки, че на всеки, който предварително ни беше попитал какво искаме, казахме пари и ние имаме няколко подаръка. Сред тях също конвекторна фурна (даже я и ползвам), микровълнова (каквато ние имаме откакто живеем заедно, сервиз чинии(който изобщо не харесах) и един сервиз чаши. Няма нищо лошо и в подаръците, стига предварително да са запознати гостите какво имат младоженците и какво не, че ние сега се чудим на кого да я подарим тази микровълнова.  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #42 -: май 21, 2011, 08:53:34 »

pink_panther, взехме я точно от това място, за което пишеш ти  smile Имат офис на първия етаж на Mall of Sofia. Можеш да я поръчаш както на място, така и онлайн. Ако не греша, беше готова след 1-3 дни и наистина цената на самата карта е 5лв  smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 21, 2011, 23:23:01 »

Супер, много ти благодаря, michelle!  give_rose Веднага след празниците ще я поръчам.  danceg Мисля, че е страхотна идея! Аз лично харесах тази с едни младоженци, супер сладки са.
Активен
ivmon
Новак
*

« Отговор #44 -: май 22, 2011, 13:59:15 »

pink_panther, взехме я точно от това място, за което пишеш ти  smile Имат офис на първия етаж на Mall of Sofia. Можеш да я поръчаш както на място, така и онлайн. Ако не греша, беше готова след 1-3 дни и наистина цената на самата карта е 5лв  smile

A  сигурна ли си, че мога да занеса снимка на младоженците и те да я изкарат на картата. Ще е много яко. Аз не виждам такова нещо в сайта им????
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: