Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:04:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 11 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 11 част (Прочетена 232428 пъти)
dilcheva
Новак
Публикации: 10
Отг: Булченски рокли - 11 част
«
Отговор #435 -:
октомври 22, 2009, 09:00:07 »
Здравейте момичета!Всички рокли и булки са страшно красиви!Пълните ми душата и страшно много се вдъхновявам!
Онзи ден мерих роклички и се харесах във всичките,но има време до сватбата и мога да избирам!Благодаря ви,че ви има момичета!!!
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #436 -:
октомври 22, 2009, 09:06:06 »
dilcheva
успех с подготовката
Кога е Големия Ден
Активен
dilcheva
Новак
«
Отговор #437 -:
октомври 22, 2009, 09:26:43 »
Ами на 29 май 2010
има мноого време,но аз нямам търпение
Активен
maryan
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #438 -:
октомври 22, 2009, 11:24:42 »
Здравейте на всички! Чета този форум и виждам че направо сте експерти-в консултациите. Миналата седмица придружих приятелка на проба за булчинска рокля и останах много приятно изненадана. Предлагат се много красиви готови рокли и мисля че няма нужда да се главоболите със шиене по поръчка. Не че сам против шивачите, напротив. Но за да се довериш за сватбената си рокля, трябва да си видял предварително резултат върху себе си от този човек. Но да споделя това което ме впечатли. Мноого са хубави тези рокли от Ла Споса- Варна. Мисля че са испански. Аз също се занимавам с дрехи, но в друга област/много по безинтересна/, и да ви кажа наистина са достойни за овации. Особено тези в гръцки стил, като богини. Разбира се другата много приятна изненада беще намалението.
. Ние с приятелката ми много е кефим като открием нещо готино и намалено. Явно че така ще стане и със сватбената й рокля.
Успех на всички и от мен!
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #439 -:
октомври 22, 2009, 16:17:28 »
Днес ходих до Holiday sona и La sposa ...има много красиви модели...в La sposa имаше една рокля за 600 лв...прекрасна...който харесва моделите им може да отиде да разгледа
... при мен обаче се потвърди желанието да си шия рокля...пробвах няколко готови и в двата магазина, но нищо не ме грабна до толкова, че да кажа това е моята рокля...дори и тази за 600 лв, която наистина беше много, много красива
Активен
dilcheva
Новак
«
Отговор #440 -:
октомври 22, 2009, 16:46:14 »
Охх,аз как да си избера една,след като всичките ги харесвам....искам ги всичките......трябва да си избера сам една,а не мога...
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #441 -:
октомври 23, 2009, 09:42:18 »
dilcheva, ти си щастливка. аз не мога да си избера, защото нищо не ми харесва достатъчно. Иначе повечето рокли, които съм мерила ми стоят добре, но само толкова. Няма тръпка в нито една...засега.
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #442 -:
октомври 23, 2009, 11:04:20 »
Аз мисля, че когато видите Вашата, ще знаете че е тя
Аз като я видях и казах - тази ще е! Тя ми проговори
Но като видя и други красиви ми омекват краката, но моята си е моята - мисля, че по това трябва да се ориентирате - не бих си я сбъркала с никоя друга. Успех
Активен
dilcheva
Новак
«
Отговор #443 -:
октомври 24, 2009, 11:58:50 »
Момичета,стискайте палци,отивам да меря рокли
Дано намеря своята!!!
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #444 -:
октомври 26, 2009, 14:39:47 »
Момичета желая Ви успех в намирането на "точната" рокля. Имам чувството, че това е най-трудната задача.
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #445 -:
октомври 31, 2009, 10:48:43 »
А аз се питам защо напоследък виждам толкова много булченски рокли с червено по тях, дори видях една булка изцяло в червена рокля. Преди си беше просто бяло, нямаше никакви други елементи. Интересно ми е дали точно този цвят не символизира нещо, че толкова много жени си избират такива рокли?
Активен
milio4ka
Ентусиаст
«
Отговор #446 -:
октомври 31, 2009, 11:07:11 »
и аз да поискам съвет! вижте роклята , в която съм влюбена в галерията ми.Бях в един бутик ,който шие само сватбени рокли точно до работата ми в Пловдив.Първо дизайнерката страшно ми допадна...занесох и снимки и тя веднага започна да ми предлага варианти...разпъна толкова топове дантела...предложи ми да отидем заедно до склада в Асвновград за да си избера най-подходящата,което не значи най-скъпата...най-много ме успокои това ,че е уверена че роклята може да стане 1:1 и независимо,че цялата е дантела и щяла да изисква поне 7 м. заедно с работата, която е 400 лв. се надява да се побере около 800.При положение че има доста камъни и други апликации ,които или трябва да се купят готви или отново да се лепят камъни върху тях. И може да ми я направят готова за максимум 20 дни.
Една колежка ,която се омъжи наскоро ме посъветва все пак да разгледам в Асеновград защото имало много подобни рокли ...вярно ли е? аз скоро наистина трябва да отделя един ден да разгледам и там...
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #447 -:
октомври 31, 2009, 11:27:03 »
Цитат на: nadelina88 в октомври 31, 2009, 10:48:43
А аз се питам защо напоследък виждам толкова много булченски рокли с червено по тях, дори видях една булка изцяло в червена рокля. Преди си беше просто бяло, нямаше никакви други елементи. Интересно ми е дали точно този цвят не символизира нещо, че толкова много жени си избират такива рокли?
Като булка с червени елементи по нея ще дам отговор за себе си. Аз харесах модела още преди да имам и идея, че ще се омъжвам и когато дойде предложението аз бях убедена, че искам точно това. Не съм търсила някаква символика в цвета просто харесвам такава рокля, няма друг който да я има, розите са любимите ми цветя, а и цветният елемент на снимките стой много добре.
milio4ka наистина може да разгледаш рокли в Асеновград и ако нищо не ти хареса да пристъпиш към ушиване и още нещо в Асеновград има една много добра шивачка към която също е добре да се обърнеш като варянт. Можеш да питаш liva защото тя е ползвала нейните услуги.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #448 -:
октомври 31, 2009, 12:55:00 »
Цитат на: nadelina88 в октомври 31, 2009, 10:48:43
nedelina88
, оригиналният цвят на сватбената рокля е червен. Западната мода въвежда бялото.
«
Последна редакция: октомври 31, 2009, 21:15:52 от Данитка
»
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #449 -:
октомври 31, 2009, 21:16:01 »
Цитат на: lionelsa в октомври 31, 2009, 12:55:00
nedelina88
, оригиналният цвят на сватбената рокля е червен. Западната мода въвежда бялото.
Българската булка в миналото е била ВИНАГИ в бяло и червено...тоест носия
" Булченски рокли - 12 част "
«
Последна редакция: октомври 31, 2009, 21:23:08 от Данитка
»
Активен
Страници:
1
...
28
29
[