Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 13:28:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 234269 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: октомври 08, 2009, 10:00:21 »

Ооо, не е задължително good Ако си хареса някой рокля от там, спокойно може и да отиде - все пак 250 лв рокля едва ли ще намери другаде. Дори и пътните няма да я оскъпят особено.
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #391 -: октомври 08, 2009, 10:28:09 »

е да така си е , но в момента поне лично аз нито имам времето нито парите..а пък и аз докато стигна от русе до софия и обратно трябва да си взема 2 дена отпуска а както гонят хора при нас в момента едва ли ми е удачен момент затова казах за софия и околоностите, защото както се казва са на 1 крачка от вас.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #392 -: октомври 08, 2009, 10:34:43 »

Момичета, къде във Варна мога да намеря дизайнер, който да ми направи модел на рокля...бих искала да кажа в какъв стил искам да е, как си представям сватбата и т.н. ...и някой да ми направи индивидуален модел ... някоя от вас правила ли е нещо подобно  pardon
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #393 -: октомври 09, 2009, 09:37:49 »

На въпроса на merakliika: Бях в Арети миналата седмица. Новите рокли още ги няма. Аз лично исках да видя какво разпродават. Нищо не харесах, а трябваше да попитам няколко пъти, за да ми покажат и 1 от намалените. На сайта роклите ми изглеждат по-хубави, отколкото "на живо".

Ако така върви няма да си намеря рокля. Тук всички казват, че роклята сама те намира, но мен явно още ме търси.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: октомври 09, 2009, 10:35:43 »

Jorjeta, точно това не съм правила, но като обикалях за моята рокля в Холидей и в Росица Котюр говорих с дизайнерките, което значи, че имаш достъп директно до тях и можете да коментирате модела. Вече, дали ще решат, че високоуважаваните им дизайнерски услуги си заслужава да се хабят за теб конкретно, не мога да гарантирам. Останах с впечатление, че всички предпочитат да ти пробутат нещо вече направено, за да не кроят и не мислят много много. Ама се разходи по салоните и питай дали роклите са техни и дали можеш да говориш с дизайнера. Пък и не се лишавай от удоволствието да се напъхаш в около 500 булченски рокли докато се чудиш за твоята. Всяка възможност за фръцкане пред огледало не трябва да се изпуска girl_wink
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #395 -: октомври 09, 2009, 13:20:49 »

pebbles   give_rose много благодаря за изчерпателния отговор ...
аз пообиколих магазинчетата около ритуална зала, но нищо не ме грабна...още като видях какво са изложили на витрините и направо подминавах ...  huhhuh.gif
другата седмица ще отида до Холидей  smile
Активен
merakliika
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #396 -: октомври 09, 2009, 18:54:36 »

Tarna благодаря за отговора. Кога ти е сватбата? Моята е другото лято и затова не съм се притеснила за роклята. Според мен най-важното е да разглеждаш модели в Интернет и да си изградиш някаква идея кои рокли те грабват. Когато имаш предства е най-лесно да те грабне роклята...или да се нещо, което не си си представяла, че ще ти хареса...

Аз говоря като големия специалист, но си нямам грам идея дали, кога и как ще си харесам рокля. nea
Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #397 -: октомври 11, 2009, 17:52:02 »

аз огледах всичко в интернет и съм влюбена в тази,която е в галерията ми .... само,че не знам дали ще имат подобни платове в Асеновград...другата събота може да отида информационно по магазините там... или сега няма толкова рокли...някой има ли представа ??  Girl_hide  blush
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: октомври 12, 2009, 09:38:50 »

Дали е рано да отидем през ноември в Росица Котюр (на тях съм се спряла, защото разбрах, че шият добре) да разгледам роклите, да пробвам евентуално, и да обсъдим какво искам да ми ушият. Знам че през май месец, заради баловете, е доста натоварено. Но пък от друга страна, ако почнат януари да речем да я шият, дали не е рано до края на май в случай че напълнея малко (уж нямам драстични колебания, ама..) или пък забременея crazy Много се чудя как да постъпя. Какво ще ме посъветвате? give_rose
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #399 -: октомври 12, 2009, 09:55:16 »

velvet, според мен нищо не пречи да отидеш и да видиш как стоят нещата...а там на мяст ще се разберете как ще процедирате...кога ще започне да се шие роклята и т.н... smile
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: октомври 12, 2009, 10:35:16 »

Ехоо, момичета, привет! Виждам, че коментирате Арети - ако имате време да отскочите до Асеновград, гарантирам на 101%, че ще намерите същите, ама същите дантели и материи НАВСЯКЪДЕ. Роклите от Арети се шият тук, не са внос, а аз - която бях предубедена към Асеновград, си загубих времето да търся салона им. Като влязох вътре, бях толкова разочарована, че не мога да опиша. Роклите са пробвани и носени по ревюта, стеснявани и разширявани по мерките на манекенките и на булките, на които са били отдавани под наем, направо в безобразен вид, не можех да повярвам. Някои си бяха  откровено мръсни под мишниците, от вътрешната страна на деколтетата... ужасно! Това, че виждам същите дантели, които ми предлагаха и в Асеновград пък ми се струваше направо покъртително, имайки предвид, че само за отдаване под наем в Арети искаха такива пари, че като чух, направо се възмутих - за ТЕЗИ рокли, които по-скоро приличаха на хилядократно употребявани, отколкото на скъпи булчински тоалети! Стига де!

Искам да добавя само, че първият ми фаворит беше модел точно на Арети, ама много любима ми беше роклята, направо бях влюбена в нея - изключително стилна ми се струваше на снимката, и дантелата беше страхотна, нищо от това, което видях по асеновградските салони - а аз подбрах в кои да питам за дантели. Може би и затова бях така скандализирана - очаквах съвсем различен клас салон, клас на материи и дантели и изобщо - като цяло наистина това, което виждах на снимката, нямаше нищо общо с това, което ми показаха и което пробвах.

Който има желание да даде сума, която на всички е известна - около 2 000 лева, защото роклите са по толкова в този тип салони, не бих препоръчала Арети, в никакъв случай.
Активен
suek
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #401 -: октомври 12, 2009, 10:57:22 »

Здравейте, мисля че е добре по-отрано да се ориентирате къде какво предлагат,а не в последния момент.Аз специялно 3 месеца преди сватбата си бях избрала роклята и имах време достатъчно за другите подробности. yahoo
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: октомври 12, 2009, 12:07:58 »

здравейте момичета, аз да се впиша, сватбата ми мина на 09.10. , като резюме , отново да кажа, вече след като яката ексолатирах моята от Сиана,Асеновград - изводът е, роклята ми беше супер, хората много ме харесаха, моделът беше изпълнен 1:1, единствено при поръчката и пробата забележката ми беше да се държат по-мило, но като гледам по цялата организация колко нерви събрах, и колко неприятни моменти, май ще излезе ,че или аз искам да живея някъде другаде с по-любезни хора, или твърде навътре вземам нещата. но край с излиянията- ако ви трябва рокля по модела от магазина , където сте харесали, поне за мен бройката беше изпълнена много добре  и издържа всичките настъпвания, спъвания, восък, прахоляци и т.н.   danceg  danceg  danceg
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: октомври 12, 2009, 13:10:31 »

velvet,поговори първо с тях. Кажи им опасенията си. Пък да видим какво ще ти предложат.
На нас за халките от ателието ни предложиха месец преди сватбата пак да ни вземат мярка. Защо и за роклята да не може. Ще подготвят всичко необходимо и ще те включат в графика.

Успех и да ни държиш в течение!

Аз пък издирвам шивач, който да е склонен да ни ушие носиите.  cray Да ми препоръчате някой?
Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #404 -: октомври 12, 2009, 18:38:42 »

kungfupanda ,
не можах да разбера ти си беше харесала рокля и те ти ушиха същата/ не техен модел/ или беше харесала техен модел и те я ушиха за теб ?
и можеш ли да прецениш доколко работят с по-качестени платове /нали доколкото знам са от елитните в Асеновград/ ?
и в крайна сметка беше ли на разумна цена роклята ?
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: