Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:13:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 233141 пъти)

kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: септември 07, 2009, 06:37:22 »

diablo  в галерията са. оригиналът и моята версия. няма ср. снимки,че надхвърлят размера.ще ги преформатирам и ще се пробвам да ги пусна пак  blush малко съм подута в лицето, ама явно напоследък събирам вода, ттрявба да намаля бирата  cray спорна седмица на всички !!!  give_rose
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: септември 07, 2009, 10:11:25 »

хайде,пускай снимчици да я видим girl_wink girl_wink girl_wink
дай да я видим не е рано тъкмо на време си е  give_rose Bravo
Хайде, престраши се, всички сме любопитни  tease
Bravo Bravo Bravo give_rose
айде, сложих и останалите!
прическата е прекрасна,много е нежна give_rose
дръж ни в течение girl_wink
мерси, мерси, на 26.09. съм на сватба и ще направя още една глава, с пусната коса обаче  tease и ще сравняваме  yahoo
kungfupanda , и роклята и прическата ти са много хубави.Честито и от мен  :bravo:Няма начин да не си най-красивата булка на 9.10  Curtsey
  kungfupanda, роклята ти е прекрасна!  give_rose
Благодаря на всички за милите думи!  give_rose Сега остава да си направим якия купон, да има много танци и веселба smile е ,останаха и купища дреболийки за купуване и дооправяне, но важното е,че имам рокляяяя  danceg и на половинката харесахме костюм, та тази седмица и той ще се уреди!   blush
« Последна редакция: септември 08, 2009, 14:07:53 от Данитка » Активен
malachika
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: септември 08, 2009, 13:35:56 »

Еха, какви хубави рокли. Аз пробвах тази, която харесах и мисля да не гледам повече. Ето и снимки, мно ме извинете за безобразната прическа.  blushhttp://malachika.snimka.bg/details/roklq.419603.14712594
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: септември 08, 2009, 17:23:00 »

malachika, прекрасен избор за рокля. Смятам, че си попаднала на твоята рокля. Понякога така се случва - спираш се пред първия магазин, влизаш, избираш и оставаш толкова доволна, че си намерила роклята си. А и в същото време толкова изненадана Oh my ... Wink Аз малко Offtopic ама да те попитам malachika - кога е сватбата ви? И детенцето на снимката твое ли е? Извинявай за любопитството, но съм си такава pardon
Активен
_sealight_
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 08, 2009, 18:52:12 »

malachika роклята е приказна,а princesata9 е права(надявам се),че може да намериш своята рокля едва ли не с първата проба.и аз мислех,че ще обикалям доста,но си избрах роклята точно за 10 минути,а продавачката каза,че не е виждала в цялата си практика толкова бърза булка-чак ме досрамя Girl_hide
прекрасни сте,момичета!най-важно е всички да се чувстваме обичани и мнооооооооого красиви,не само в този ден,а и всички дни след него! good girl_wink girl_wink
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: септември 08, 2009, 21:21:36 »

Панде, malachika, много хубави рокли! Поздравления за избора.

Аз днес взех моята. Момичета, страшно съм доволна от "Румина" и Теменужка в частност. Променихме първоначалния вариант доста, а всичко ставаше няколко дни по-рано от уговореното. Вслушах се в голяма част от съветите й и не съжалявам. Направихме роклите на малките шаферки там, както и костюма на младоженеца. Направи ми всички подаръци, за които беше обещала, както и отстъпки за шаферските рокли. Но ще пиша по-натам подробно да я похваля. Снимки от последната проба имам в галерията и ще са там до утре smile
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: септември 08, 2009, 21:45:20 »

anabella, много хубави снимки и много добре изглеждаш в роклята си. Наистина много добра работа са свършили. Не знам защо но като те видях те определеих на Арабска Принцеса. Някак си излъчването, и в тази рокля.... girl_wink А шаферката с роклята - наистина добър избор. Поздравления
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: септември 09, 2009, 09:42:08 »

Здравейте момичета.И моята рокля е готова вече ,но ще постои малко в магазина докато приключим с ремонтите. Anabelle маи сме си харесали едни и същи чаши  Bravo

Снимката на роклята малко не е хубава ама толкова можа да стане с телефона.След сватбата ще ви покажа повечко  girl_wink

* myphoto(2).jpeg (36.74 KB, 492x917 - видяно 442 пъти.)
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: септември 09, 2009, 09:42:58 »

Ето и една с болерото  Curtsey  . А към роклята ми е и воала ама той е вкъщи и не беше на пробата  blum

* myphoto.jpeg (34.35 KB, 429x911 - видяно 370 пъти.)
« Последна редакция: септември 09, 2009, 09:46:27 от trinity_vn » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: септември 09, 2009, 12:17:30 »

Отдавна не съм се включвала, но едно момиче имаше притеснения относно Росица Котюр и имам какво да кажа по въпроса. С мен се случи абсолютно същото, само че, понеже беше сезонът на баловете сроковете не бяха 2 седмици а месец и половина. И 2 месеца и половина след поръчката още не ме бяха извикали на първа проба. Тогава им вдигнах телефона, да ги питам кога смятат да се заемат с мойта рокля. Успокоиха ме, че вече работели само булченско, щели следващата седмица да ме извикат за проба и до максимум 2 седмици роклята да е готова. Да, викам, това е чудесно, ама на мен за 13-ти юни рокля не ми трябва (сватбата беше на 6-ти), така че, следващата седмица имам пътуване за Пловдив и ако до тогава нямам рокля вкъщи, ще се върна с нещо от там да не се притесняват, че на сватбата си ще съм без рокля. 3 дена след това бях на първа проба и седмица по-късно си взех роклята, като 4 от 7-те дена бяха почивни. Не ми се усмихваха твърде и бяха доста спихнати като си общуваха с мен, ама от обещания срок от месец и половина (добре че нямах търпение и поръчах много по-рано) станаха 3 месеца. Смятах, че просто така се е получило заради баловете и са взели повече поръчки отколкото им е капацитета, но те явно не отказват и работят по дата на събитието, не по дата на поръчката и колкото и по-рано да си поръчал, пак става на кътни зъби.
 Стана малко дълго, ама се ядосах, че явно им е практика. Да, роклята беше прилично скроена и ушита, не казвам перфектно, защото деколтето малко се отваряше, може би е от модела, може и да не е скроено идеално, не знам. Обаче човек трябва да си държи на думата. Бъди твърда beating beating beating
« Последна редакция: септември 09, 2009, 12:25:39 от pebbles » Активен
asya23
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #325 -: септември 09, 2009, 12:31:35 »

Здравейте, момичета, разгледах много от роклите тук и страшно много ми харесаха.
Понеже сме с ограничен бюджет и няма да правим точно "сватба", а по-скоро "подписване" с най-близките, незнам дали е удачно да си купувам сватбена рокля. Въпреки това много се изкушавам да бъде сватбена. Притеснявам се също така, че едва ли ще си намеря подходяща рокля, която да е официална и да става за случая. Какво бихте ме посъветвали?
Страшно много ми хареса модела на issi_82. Има ли си някой на представа колко може да струва ушиването на рокля по този модел или къде се продава и колко струва да си го купиш?
Активен
_sealight_
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: септември 09, 2009, 12:40:59 »

здравей asya23,
хубаво е първо да си определиш каква част от бюджета ще можеш да отделиш за рокля.Вярно е,че ако намериш добър шивач,ушиването на даден модел ще ти излезе по-евтино от оригинала,а и ще можеш да определиш сама платове,дантели и пр.,което пак би оптимизирало цената.незнам какво ти е мнението,но можеш да погледнеш и роклите под наем,предлагани са в почти всички сватбени магазини good
 Welcome
Активен
issi_82
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: септември 09, 2009, 12:44:39 »

Здрасти,аз ще съм с този модел.Тази рокля  ли ти харесва или другата която бях покозвала по-рано тук във форума?
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: септември 09, 2009, 18:10:47 »

Принсецке, детенцето е мое. Казжа се Сиана и е бъдещата ми шаферка.  Wink
Браво, malachika... От малката снимка, която се вижда, изглеждате невероятно. Стана ми интересно и за това питам. Надявам се, че не съм много любопитна blum
issi_82, роклята е невероятна. Направо се влюбих в нея. Ако я бях срещнала по-рано веднага щях да се замисля дали това не е моят модел. Поздравления. Наистина изглежда.... Уау Wink
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: септември 10, 2009, 08:14:58 »

Момичета искам да ви покажа мая идеал за рокля , но е малко по рядък модел.Ако някой може да ми каже дали се е сблъсквал с подобни мадели маже да ми каже.Помагаите момичета  smile

* 001_primary[1].jpg (20.02 KB, 340x340 - видяно 6871 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: