Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:31:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 233036 пъти)

p4eli4kata
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: август 17, 2009, 23:41:36 »

Радвам се че ви е харесала ,ших си я в Асеновград в магазин Орхидея:)Който иска подробности на ЛС:)
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: август 18, 2009, 07:50:49 »

fenix, mоnikabiri роклите ви са чудесни, аз си я представям нещо като  на  mоnikabiri само че лентата по бюста да е в др цвят и спанделка някъде и цялата рокля да е в др цвят, но като модел точно вашите рокли мн ме кефят.Благодаря ви.Днес тр да отивам при шивачката да се разберем че ми каза поне 3 седм преди датата да отивам а са точно 3 седм до тогава.Ще разказвам после какво сме решили.
Активен
zizi_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #242 -: август 18, 2009, 16:10:08 »

здравейте дами  smile не отдавна бях писала че си поръчах рокля при ет нели асеновтрад и се бях притеснила за резултата като изчетах форумите след като бях поръчала за мой ужас но бях на проба и съм  :bravo:като си я взема ще кача снимка много е семпла няма обръчи а елегантна цепка  *YAHOO*благодаря ви за подкрепата и късмет на всички че това с шиенето си е голям стрес вече от опит знам blush
Активен
zizi_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #243 -: август 18, 2009, 16:17:50 »

fenix, mоnikabiri роклите ви са чудесни, аз си я представям нещо като  на  mоnikabiri само че лентата по бюста да е в др цвят и спанделка някъде и цялата рокля да е в др цвят, но като модел точно вашите рокли мн ме кефят.Благодаря ви.Днес тр да отивам при шивачката да се разберем че ми каза поне 3 седм преди датата да отивам а са точно 3 седм до тогава.Ще разказвам после какво сме решили.
аз също не исках бяла рокля и затова решихме да е екрю с карамелена дантела и стана много хубаво ако искаш пробвай да наложиш двата цвята
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: август 18, 2009, 18:54:49 »

Честита рокля и  от мен!!!
Мацки знаете ли дали е задължително, след като съм с було да си взеимам шалче за църковната церемония?
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: август 18, 2009, 18:59:09 »

Ам,не,аз си купих шалче за раменет,но воала ми е испански до сгъвката на коленете дълъг и дантелата ми закрива съвсем дискретно раменете.Ако сложа и шалче ще съм като претрупана коледна елха! Girl_sing
Зависи от воалчето ти. girl_wink
Кardigansder какво стана с твоята рокля бе?Много малко снимчици си пуснала в галерията,включвай се в Бургаската тема! smile
« Последна редакция: август 18, 2009, 19:01:10 от Sianchys » Активен
sisly_80
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #246 -: август 18, 2009, 19:34:36 »

искам да ви помоля да ми кажете ориентировачни цени в магазините на "Holiday sona" i "Rosita Couture" .БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: август 18, 2009, 20:08:28 »

Момичета хайде и аз да се похваля вече си имам рокля Girl_hide Girl_hide Girl_hide,днес е мерих вече готова и е страхотна,много я харесах.Пуснала съм снимки в моята темичка,който иска да я погледне.Гледайте я бързо,че по-късно ще е махна.Леле толкова съм щастлива,че не мога да опиша. yahoo yahoo yahoo
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: август 18, 2009, 23:12:15 »

sisly_80, моята рокля е от Росица Котюр и струваше 460лв. Когато говорих с тях март месец най-скъпата им рокля струваше 1200лв. За Холидей Сона - когато проверявах цените бяха пак така, средно 700.
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: август 19, 2009, 07:38:24 »

Вчера ходих в ателието за роклята вс мина супер избрахме и уточнихме модела засега цвета ще е карамел с св.лилав воал или тюл нз точно как се казва.Утре ще ходя да вида как стои като комбинация и ако не ми хареса воала ще си е същия цвят като основния плат а само лентата и панделката под гърдите ще е лилава.
Има обаче което не можах да реша какви презрамки да си сложа тънка или такава която е по широка на рамото и се стеснява надолу.Според вас кое е по удачно.Аз си мисля че на пробите най добре ще се види това
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #250 -: август 19, 2009, 11:11:30 »

Пепита, ами за презрамките, трябва да опишеш по-подробн ороклята. Ако е това, което си представям, за мен най-добре ще е с презрамки теп "египетски" от тези, които са по-широки н арамото и са нещо като прищипани малко преди деколтето. Не знам стана ли ясно изобщо за какво говоря, но не мог ада го обесня по-добре... Пък може и ти за тях да си говорила не разбрах дали това имаш предвид.
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: август 19, 2009, 13:22:53 »

Ми май за едни и същи презрамки говорим.Еми роклята не е нищо особенно - роклята е подобна като модел на mоnikabiri само че ще е с презрамки и няма да е бяла а цвят капучино като воала от горе ще елилав и панделата и лентата по гърдите също ще е лилава.Дано съм успяла да я опиша достатъчно добре
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: август 19, 2009, 14:51:39 »

Ооо, Pebbles, успокои че за цените в Росица Котюр good Аз ще си я шия, засега, и бях решила да събера около 1000 лева за роклята. Значи, горе долу ще свършат работа.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: август 19, 2009, 18:22:11 »

pepitta_84  зависи от тялото ти-ако имаш по-широки рамене или си малко по-едра-по-добре ще е да заложиш на по-широките презрамки,ако имаш слабо рамене и ръце-едни съвсем ефирни презрамки ще стоят страшно красиво. judges за избора на цветова комбинация! Bravo good girl_wink
Активен
sisly_80
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #254 -: август 19, 2009, 23:14:55 »

МНОГО БЛАГОДАРЯ pebbles .Аз не сам тръгнала още да обикалям по магазините ,защтото нашата сватба е планирана за началото на 2010,но информативно започнах да гледам рокли по сайтовете и случайно попаднах на този форум.Леко се притесних,защото повечето дами започват доста от рано да тарсят shok до колкото прочетох тук.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: