Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:44:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 11 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 11 част (Прочетена 233044 пъти)
p4eli4kata
Новак
Публикации: 10
Отг: Булченски рокли - 11 част
«
Отговор #240 -:
август 17, 2009, 23:41:36 »
Радвам се че ви е харесала ,ших си я в Асеновград в магазин Орхидея:)Който иска подробности на ЛС:)
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #241 -:
август 18, 2009, 07:50:49 »
fenix, mоnikabiri роклите ви са чудесни, аз си я представям нещо като на mоnikabiri само че лентата по бюста да е в др цвят и спанделка някъде и цялата рокля да е в др цвят, но като модел точно вашите рокли мн ме кефят.Благодаря ви.Днес тр да отивам при шивачката да се разберем че ми каза поне 3 седм преди датата да отивам а са точно 3 седм до тогава.Ще разказвам после какво сме решили.
Активен
zizi_
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #242 -:
август 18, 2009, 16:10:08 »
здравейте дами
не отдавна бях писала че си поръчах рокля при ет нели асеновтрад и се бях притеснила за резултата като изчетах форумите след като бях поръчала за мой ужас но бях на проба и съм :bravo:като си я взема ще кача снимка много е семпла няма обръчи а елегантна цепка *YAHOO*благодаря ви за подкрепата и късмет на всички че това с шиенето си е голям стрес вече от опит знам
Активен
zizi_
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #243 -:
август 18, 2009, 16:17:50 »
Цитат на: pepitta_84 в август 18, 2009, 07:50:49
fenix, mоnikabiri роклите ви са чудесни, аз си я представям нещо като на mоnikabiri само че лентата по бюста да е в др цвят и спанделка някъде и цялата рокля да е в др цвят, но като модел точно вашите рокли мн ме кефят.Благодаря ви.Днес тр да отивам при шивачката да се разберем че ми каза поне 3 седм преди датата да отивам а са точно 3 седм до тогава.Ще разказвам после какво сме решили.
аз също не исках бяла рокля и затова решихме да е екрю с карамелена дантела и стана много хубаво ако искаш пробвай да наложиш двата цвята
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #244 -:
август 18, 2009, 18:54:49 »
Честита рокля и от мен!!!
Мацки знаете ли дали е задължително, след като съм с було да си взеимам шалче за църковната церемония?
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #245 -:
август 18, 2009, 18:59:09 »
Ам,не,аз си купих шалче за раменет,но воала ми е испански до сгъвката на коленете дълъг и дантелата ми закрива съвсем дискретно раменете.Ако сложа и шалче ще съм като претрупана коледна елха!
Зависи от воалчето ти.
Кardigansder какво стана с твоята рокля бе?Много малко снимчици си пуснала в галерията,включвай се в Бургаската тема!
«
Последна редакция: август 18, 2009, 19:01:10 от Sianchys
»
Активен
sisly_80
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #246 -:
август 18, 2009, 19:34:36 »
искам да ви помоля да ми кажете ориентировачни цени в магазините на "Holiday sona" i "Rosita Couture" .БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #247 -:
август 18, 2009, 20:08:28 »
Момичета хайде и аз да се похваля вече си имам рокля
,днес е мерих вече готова и е страхотна,много я харесах.Пуснала съм снимки в моята темичка,който иска да я погледне.Гледайте я бързо,че по-късно ще е махна.Леле толкова съм щастлива,че не мога да опиша.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #248 -:
август 18, 2009, 23:12:15 »
sisly_80, моята рокля е от Росица Котюр и струваше 460лв. Когато говорих с тях март месец най-скъпата им рокля струваше 1200лв. За Холидей Сона - когато проверявах цените бяха пак така, средно 700.
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
«
Отговор #249 -:
август 19, 2009, 07:38:24 »
Вчера ходих в ателието за роклята вс мина супер избрахме и уточнихме модела засега цвета ще е карамел с св.лилав воал или тюл нз точно как се казва.Утре ще ходя да вида как стои като комбинация и ако не ми хареса воала ще си е същия цвят като основния плат а само лентата и панделката под гърдите ще е лилава.
Има обаче което не можах да реша какви презрамки да си сложа тънка или такава която е по широка на рамото и се стеснява надолу.Според вас кое е по удачно.Аз си мисля че на пробите най добре ще се види това
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #250 -:
август 19, 2009, 11:11:30 »
Пепита, ами за презрамките, трябва да опишеш по-подробн ороклята. Ако е това, което си представям, за мен най-добре ще е с презрамки теп "египетски" от тези, които са по-широки н арамото и са нещо като прищипани малко преди деколтето. Не знам стана ли ясно изобщо за какво говоря, но не мог ада го обесня по-добре... Пък може и ти за тях да си говорила не разбрах дали това имаш предвид.
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
«
Отговор #251 -:
август 19, 2009, 13:22:53 »
Ми май за едни и същи презрамки говорим.Еми роклята не е нищо особенно - роклята е подобна като модел на mоnikabiri само че ще е с презрамки и няма да е бяла а цвят капучино като воала от горе ще елилав и панделата и лентата по гърдите също ще е лилава.Дано съм успяла да я опиша достатъчно добре
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #252 -:
август 19, 2009, 14:51:39 »
Ооо,
Pebbles
, успокои че за цените в Росица Котюр
Аз ще си я шия, засега, и бях решила да събера около 1000 лева за роклята. Значи, горе долу ще свършат работа.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #253 -:
август 19, 2009, 18:22:11 »
pepitta_84 зависи от тялото ти-ако имаш по-широки рамене или си малко по-едра-по-добре ще е да заложиш на по-широките презрамки,ако имаш слабо рамене и ръце-едни съвсем ефирни презрамки ще стоят страшно красиво.
за избора на цветова комбинация!
Активен
sisly_80
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #254 -:
август 19, 2009, 23:14:55 »
МНОГО БЛАГОДАРЯ pebbles .Аз не сам тръгнала още да обикалям по магазините ,защтото нашата сватба е планирана за началото на 2010,но информативно започнах да гледам рокли по сайтовете и случайно попаднах на този форум.Леко се притесних,защото повечето дами започват доста от рано да тарсят
до колкото прочетох тук.
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19