Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 13:35:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232998 пъти)

Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: август 03, 2009, 18:34:22 »

Момичета искам да ви успокоя, никъде не искат парички за проби на рокли!!!
Бях може би във всички магазини за рокли в София, Пловдив и Асеновград и не се натъкнах на магазин който да ми иска пари за проба!  Bravo
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 04, 2009, 09:03:50 »

Tiama, аз първоначално се бях спряла на рокля на Маги Сотеро, пак с такива апликации. Защото това не са камъчета, а детайли от дантелата, които се шият ръчно. Говоря за края на 2007-ма година, обаче  blum

Та тогава питах къде ли не и останах с впечатлението, че си е доста рисково да възложа на някого да я ушие такава рокля, а оскъпяването също беше сериозно заради многото ръчен труд. pardon Спомням си, че варненската фирма, май Росица котюр се казваше, ми даде най-нормална цена- от порядъка на около 700-1200 лв., ако не се лъжа имаше 2 варианта според вида на дантелата.

Накрая се отказах,но пак ших по моя идея  компилация от 2 модела, направиха ми я в Сияна-Асеновград.

Моят съвет е да не бързаш с шиенето специално на тази рокля в галерията ти, поразгледай още модели.  good
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #212 -: август 04, 2009, 11:56:30 »

Fenix, и аз си мислех за тези неща, които си ми написала, и стигнах до извода, че шиенето ще стане в краен случай, ако съвсем НИЩО не си харесам. Аз още не съм започнала да обикалям по магазините, защото имам доста време, но както казаха и момичетата, нашите дизайнери си крадат, така че се надявам да открия нещо подобно на това, което искам smile
Активен
dundi8
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #213 -: август 04, 2009, 11:57:49 »

И аз най - накрая си имам рокляяя  danceg Само трябва да я поотпуснат ,че ми е малко тясна. http://www.weddingshoppeinc.com/pr/Madeline-Gardner-Alberta/2/17999/17950    . На живо е доста по хубава и не толкова вдървена . Хубав ден на всички !
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 04, 2009, 12:27:46 »

Честито мила, роклята е много хубава и виждам, че е с голям шлейф отзад като моята  Bravo Аз искам да попитам тези от вас, който са имали такива шлейфове и рокли от подобни материи, как стой шлейфа като е прибран, понеже при мен се получават две гънки отстрани, които не ми допадат много.  nea  И при вас ли е/било така?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: август 04, 2009, 20:32:42 »

как стой шлейфа като е прибран, понеже при мен се получават две гънки отстрани, които не ми допадат много.  nea  И при вас ли е/било така?

Няма как другояче да стои шлейфа като се пребере, все пак се подгъва. На всички рокли стои така. Има няколко начина за подгъване на шлейф. Това, което пробвах аз, е да се подгъне навън - т.е. премерва се къде трябва да се подгъне, така че долната част на шлейфа да се изравни с останалата част от роклята и там правиш прегъване навън и го закачаш под дупето. Другият начин е подобен, но вместно навън, подгъваш навътре, т.е. се получава нещо като издута букла и се закопчава от вътрешната част на роклята между слоевете плат пак под дупето. На моята рокля повече пасваше вторият вариант, незнам дали го обясних като хората  blush, но изглежда така

Надявам се да съм помогнала. Ако искаш пробвай по двата начина да видиш кой ще ти хареса.
Активен
mirka_ak
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #216 -: август 06, 2009, 08:42:20 »

Niksis много красива рокля. Разбрах, че е от Бургас и пинеже имам път до там реших да се отбия в салона. Можеш ли ориентировъчно да ми кажеш как вървят цените в Принцес.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 06, 2009, 18:23:09 »

Момичета днес бях на втора проба ще имам още 3-4 проби. Днес съм значително по - доволна. Надявам се накрая всичко да е както го искам. Ще кача снимки, но ще има още доста промени по нея особено в корсета.
« Последна редакция: август 06, 2009, 20:21:46 от bergeria » Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 06, 2009, 23:22:47 »

dundi8 , много стилна и  елегантна рокля.Желая ти само красиви и незабравими моменти с нея
Активен
zizi_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #219 -: август 07, 2009, 10:21:23 »

здравейте напоследак само следя темите защото нищо не бях свършила но сега имам новини поръчах си рокля в асеновград при ет нели и сега съм в ужас дали ще стане както искам прочетох много негативни и положителни мнения за тази фирма и съм Eeager там имаше подобен модел на това което си представям но дизайнерката беше оста  голяма  :koko6ka:и сега го мисля а пробата ми е чак на 17 и дотогава ще изперкам от нерви а нямам никакво време да обикалям от работа и ако тая сгафи ще я убия  beating ако има някой който е шил там моля  help
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 07, 2009, 10:26:49 »

здравейте напоследак само следя темите защото нищо не бях свършила но сега имам новини поръчах си рокля в асеновград при ет нели и сега съм в ужас дали ще стане както искам прочетох много негативни и положителни мнения за тази фирма и съм Eeager там имаше подобен модел на това което си представям но дизайнерката беше оста  голяма  :koko6ka:и сега го мисля а пробата ми е чак на 17 и дотогава ще изперкам от нерви а нямам никакво време да обикалям от работа и ако тая сгафи ще я убия  beating ако има някой който е шил там моля  help

Споко мила, гледай философски на нещата, ако стане ще имаш твоята рокля, ако не сбиваш я  beating и толкова. Божеее съвсем съм  crazy  Но шегата настрана, ти щом си се спряла на тях, значи има защо. Ще стискаме палци, всичко да е наред  good
Активен
malachika
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 07, 2009, 10:42:16 »

Момичета, здравейте от още една бъдеща булка smile Предварително се извинявам ако има подобен разговор, но не съм го открила. Искам да ви попитам има ли някъде в София студио, което да ми ушие рокля по моя скица или въобще шият ли някъде по каталози(не техни) или предлагат само готови колкции
Активен
Тулумба
Любопитен
*
Публикации: 46

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: август 07, 2009, 11:48:02 »

malachika , в почти всички салони могат да ти я ушият, предполагам. Аз самата харесах модел от нет-а, принтирах го и го занесох в "Радост", на "Пиротска 22. Научих за тях от тук, имаше много положителни отзиви. П_ървата проба ми е в понеделник и ще пиша как върви.
Просто се разходи из салоните и сама прецени кой може да се справи най-добре с твоят модел. Сама ще усетиш girl_wink

Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: август 07, 2009, 13:04:16 »

Ех момичета. Аз май от много вълнения забравих да ви се похваля, че вече си взех роклята.  yahoo Миналата седмица. След 5 или 6 проби най-после и аз си отдъхнах. Че те всички други гости си имаха тоалети, а само булката не беше облечена. Сложих една снимчица в моята темичка, но ще стои там само няколко часа, за да не я види милото, че и той хареса форума и гледа от време на време.
Активен
dream
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #224 -: август 07, 2009, 16:40:24 »

най-красивата рокля   Bravo girl_wink Bravo

е спорет мен  pardon 

* 004-cymbeline.jpg (37.96 KB, 400x552 - видяно 333 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: