Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:01:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232971 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: юли 31, 2009, 07:14:59 »

когато роклите са дълги до земята, тюлът не започва отгоре , а някъде кум коляното и така се постига обем, така че и да се повдигне няма да пречи, а само ще създава обем. аз имах само 2-3 аста тюл защото исках съвсем малко обем и въобще не и е пречело, даже не го усещах
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #196 -: юли 31, 2009, 08:26:31 »

Момичета, влюбих се в една рокля на Маги Сотеро  heart, въпреки че си бях забранила да влизам в чужди сайтове, за да не се дразня колко хубави неща има sad Някой знае ли как вървят цените на нейните рокли? Качвам снимка в галерията, защото не ми дава да я прикача към отговора.
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #197 -: юли 31, 2009, 09:13:12 »

тиама,моята рокля я шиха момичетата от холидей сона.едва когато бяха готови дизайнерката каза,че е по модел на маги сотеро-естествено,че променен малко  Wink.аз неповярвах,защото още като си търсих рокля в сайта на маги сотеро ми харесаха поне 100 рокли  pardon.не си бях и мечтала да е от там.ама стана уникална,което говори,че може да вземеш снимката на роклята с теб и да пообиколиш шивашки ателиета.не вярвам да не намериш някой който да ти я ушие  girl_wink.иначе доколкото имам наблюдения от други сайтове на скъпи рокли мисля,че и тези няма да са от евтинките  nea.успех  give_rose
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: юли 31, 2009, 11:40:20 »

И моят тюл почваше малко над колената. Не съм пробвала с нищо, защото не предполагах, че може да има проблем. Казвам го за следващите да имат предвид, че става горещо, фустите са по краката и не е съвсем като с плажна рокличка. Но всичко се преживява съвсем лесно, то е такава еуфория, че не ти прави впечатление много - много
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #199 -: юли 31, 2009, 12:30:38 »

тиама,моята рокля я шиха момичетата от холидей сона.едва когато бяха готови дизайнерката каза,че е по модел на маги сотеро-естествено,че променен малко  Wink.аз неповярвах,защото още като си търсих рокля в сайта на маги сотеро ми харесаха поне 100 рокли  pardon.не си бях и мечтала да е от там.ама стана уникална,което говори,че може да вземеш снимката на роклята с теб и да пообиколиш шивашки ателиета.не вярвам да не намериш някой който да ти я ушие  girl_wink.иначе доколкото имам наблюдения от други сайтове на скъпи рокли мисля,че и тези няма да са от евтинките  nea.успех  give_rose

Jewel, аз също съм си харесала магазините на Холидей Сона, така че ако дотогава не ми хареса нещо друго може и тях да попитам дали няма да могат да ми я ушият  pardon Но много се надявам да си харесам нещо готово, защото ще е доста по-лесно и няма да го сравнява с оригинала smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #200 -: юли 31, 2009, 12:36:33 »

Тияма, рокли на Сотеро няма в Бг. Има в Букурещ и Солун най-близо. В Букурещ е по-евтино. Но като цяло цените са от 1700Е нагоре и говорим за евро. Общо взето е трудно да намериш нещо по-малко, но все пак има и за по-малко парички. Ако можеш да си позволиш пътните разходи до там и такава цена за рокля, давай смело. Доколкото знам първо трябва да се обадиш по телефона и да оговориш час и тогава да отидеш. Аз и още няколко съфорумки също бяхме влюбени в тези рокли, но по разбираеми причини се отказахме.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #201 -: юли 31, 2009, 12:42:39 »

Amelia, и аз предполагах такива цени, така че след първоначалната еуфория и аз по същите разбираеми причини ще си търся нещо друго  girl_wink Просто това, което много ме доядя докато разглеждах сайта беше, че в него имаше над 480 рокли (даже не можах да ги разгледам всичките) и всяка една от тях беше уникална и нямаше 2, които да се повтарят, а в българските фирми всичко е еднотипно и работят на конвейр... Аз примерно не искам рокли с обръчи, а нещо по семпло, но елегантно, искам да има ръкави, да има дантела, но много рядко виждам такива неща в сайтовете sad Всички рокли са с хиляди бродерии, изглеждат по един и същи начин и много досадно...
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #202 -: юли 31, 2009, 12:45:38 »

Тияма, аз съм преровила всички стари теми. Това, което избрах за себе си  е да шия копие на Сотеро в Милена в Асеновград, тъй като видях няколко съфорумки как са им направили роклите там - пак копия на известни дизайнери. На мен ми хареса как са направени. Другият ми вариант е Принцес, но в София, защото разликата в цените тук и в Пловдив е значителна.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #203 -: юли 31, 2009, 12:49:07 »

И аз си мислех за шиене, но много ме притеснява, че няма да стане същата и само ще намирам кусури... Ти доволна ли си засега от Милена? Моля те погледни роклята ми - в галерията ми е, мислиш ли, че може да се направи? В горната част май има някакви камъчета и някакви други неща - те ме притесняват най-вече girl_impossible
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #204 -: юли 31, 2009, 12:51:51 »

Аз не съм шила никъде рокля още. Не мога д акажа лични впечатления. Казвам само какво съм решила да правя за в бъдеще, когато дойде момента да поръчвам. Но може да се поровиш из старите теми и да видиш по галериите какво са шили момичетата. Аз така си отсях кои ателиета да оставя.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юли 31, 2009, 14:50:00 »

Ами да,аз вече гобях написала някъде по темите това,но все пак да се повторя малко-много ателиета предлагат готови рокли,които са реплики на дизайнери западни.Моята например е на Аз и Ти Смолян,но Сан Патрик има подобна... good Късмет!
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ

« Отговор #206 -: юли 31, 2009, 15:00:27 »

Мерси, Sianchys  give_rose Аз все още съм на етапа разглеждане на сайтове и се надявам като започна да обикалям по магазините да има такива модели, каквито търся smile Предполагам, че в сайтовете им не са показани всичките им рокли...
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: август 01, 2009, 08:04:30 »

Здравей Tiama, аз си ших роклята при Милена в Асеновград по снимка, както и още една съфорумка Anbibian-съвсем скоро си ги взехме.Виж в темата за Асеновград, там сме писали за нашите впечатления, тъй като тук не му е много мястото.Ако имаш въпроси и можем да помогнем относно Милена пиши там:)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: август 01, 2009, 08:21:17 »

Подкрепям Maetto, ако те интересува нещо конкретно за Милена не се колебай да ни питаш.
При избора на рокля според мен освен конкретен модел или визията, която искаш да постигнеш, е много важно да определиш бюджета с който разполагаш. Това до голяма степен ще те насочи къде и какво да търсиш. Успех  good
Активен
Maetto
Любопитен
*
Публикации: 32

Проекто-Попова

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: август 01, 2009, 09:39:57 »

Anbibian, аз откакто си взех роклята, още не съм я облякла да се видя на спокойствие:)То при пробата беше толкова набързо, че нямаш време да се възприемеш:)
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: