Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 10:59:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232945 пъти)

leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юли 29, 2009, 20:09:59 »

telesfora , по принцип фотосесиите са между ритуалите (ритуална зала и църква), или в повечето случаи след църквата , преди ресторанта. През това време гостите се предвижват от едното място до другото. Така или иначе младоженците влизат последни в ресторанта. (ако има уелкъм дринк, там вече ще е по сложно, защото трябва да сте преди тях ).  Ние когато кумувахме беше така процедурата- след църквата отидохме на плажа за снимки, а през това време гостите се предвижиха и настаниха в ресторанта, даже имахме време за едно бързо кафенце и да се заредим с нови сили
Аз пък голямо обяснение дадох  blush

Днес ходих при шивачката , в събота отиваме да купим плата и роклята ми е в процес на изработка  danceg дано да стане както искам  smile
« Последна редакция: юли 29, 2009, 20:13:17 от leni_beni_ » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юли 29, 2009, 21:58:39 »

Offtopic Нашата фотосесия е преди сватбата. Първо фотосесия, после в църквата след това в рестаранта. Всички гости ще дойдат направо в църквата, така че притеснението отпада.
Може да попиташ дали е възможно да се направи фотосесията преди това. Само да уточня, че ние няма да правим традиционна сватба и няма да има офицялно взимане на булката.
и да не съм съвсем офтопик да споделя момичета, че вече имах възможност с чужда помощ да се навра в роклята пак и много й се радвам, взех си и сутиен само чакам приятелките ми да си дойдато от море, че да ме облекат и със сутиена да я пробвам  danceg
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юли 29, 2009, 22:56:39 »

Аз направо си се чудя...Имам повече от 9 месеца до сватбата, а продължавам да се лутам между десетките прекрасни рокли, които намирам в нета tease Кой знае накрая какво ще облека blum

Ето какво съм зяпнала като онемяла напоследък (много ми харесва бюстието Girl_hide)Тъй като, както съм писала и преди, искам да има и бордо като акцент, може панделите (или поне горната) да са в бордо...

Как мислите, може ли да се ушие при добра шивачка (мисля да отида в Росица Котюр)?

* pri4eska junona0-1.jpg (42.44 KB, 400x600 - видяно 357 пъти.)
« Последна редакция: юли 29, 2009, 22:58:38 от velvet » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юли 29, 2009, 22:57:34 »

И отзад, гърбът пак е уникален smile

* junona0-2.jpg (41.1 KB, 400x600 - видяно 343 пъти.)
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юли 30, 2009, 10:20:57 »

Вижте момичета има рокля,която се казва България yahoo yahoo yahoo
http://elza.ru/catalog/enzoani-blue-b.php?i=bulgaria
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юли 30, 2009, 10:28:08 »

На самата снимка пише и сайта, руски е: http://www.elza.ru/

Благодаря ви, момичета, за хубавите думи! И аз мисля, че ще ми стои добре, защото не е нужно да се съобразява с недостатъците по тялото. Единственото е че за бюстието си трябва бюст, за да изглежда добре, а това не ми е проблем tease.

Въпреки че незнам дали няма да се влюбя в друга докато назрее момента за шиене pardon

Sianchys, не бях обърнала внимание, супер жест от тяхна страна Bravo
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: юли 30, 2009, 10:42:09 »

Ами ако се влюбиш в друга,значи не е тази ТВОЯТА.Трябва да ти ''проговори''  pardon Ще Я познаеш,не се притеснявай! good
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юли 30, 2009, 11:29:05 »

velvet, роклята е уникална много ми харесва judges Съгласна съм с Sianchys, когато Я видях, знаех, че това е Моята рокля и нищо друго не ми харесваше вече. Ти сама трябва да решиш в коя рокля ще се чувстваш неповторима в Големия ден. Успех Wink
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: юли 30, 2009, 11:38:44 »

Само да допълня, че моята рокля беше без презрамки и с голи рамене и тъй като корсета беше с връзки, за да не ми се разхлаби докати танцувам, че и аз не съм много надарена, майка ми така го беше стегнала, че едната банелата се беше извадила и ми беше направила рана на кръста и роклята има петно, което не личеше изобщо, но след една година не знам дали ще се махне от хомическо чистене. Освен това роклите с кринолини са хубави, но много тежки, а аз бях с ниски чехли и тя се влачеше, когато не я придържах с ръка. Имам и един смешен момент в гражданското, но съм го описала в моята тема. Да не правя тук Offtopic Моя съвет е ако роклята ви е подобен модел да я носите в къщи колкото е възможно по-често преди Големия Ден Wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юли 30, 2009, 13:38:55 »

Петрова83, аз не разбрах дали коментара е във връзка със снимката, която съм пуснала smile Няма лошо, просто не разбрах. Това кринолин ли е отгоре huhhuh.gif blush А и предполагам, че може да се замени с друг плат, ако реша. Относно обувките, тя дължината на роклята не се ли определя от тях? В противен случай рискът да се влачи или да е къса, е доста голям... huhhuh.gif
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юли 30, 2009, 13:43:33 »

Велвет, роклята която си си избрала е страхотна и няма защо да се притесняваш , защото е с презрамки, даже мини ръкавчета и няма как да ти падне.колкото до обръчите, действително са неудобни, но на повечето места правят роклите с обръчи, но ти настоявай да е с тюл, слага се повечко и постигаш същия обем, а е много по-леко.
Спред мен трябва да обиколиш магазините и да намериш нещо подобно и там да си поръчаш роклята, защото имай предвид, че няма да стане едно към едно и повечето шивакчи си използват готови кройки и ги пригаждат.
определено мисля, че избора ти е много добър и стискам палци да получиш точно такава рокля
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юли 30, 2009, 14:00:49 »

И на мен тюлът ми е слабост, така че ще обсъдим и този вариант. Аз не се притеснявам за падането, именно и заради мини ръкавчетата си избрах такъв модел. Определено ТРЯБВА да имам поне презрамки. Както казах, мисля да отида в Росица Котюр Варна, че една приятелка си ши роклята там и каза че са много мили, а също така и компетентни.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: юли 30, 2009, 14:11:20 »

Петрова83, аз не разбрах дали коментара е във връзка със снимката, която съм пуснала smile Няма лошо, просто не разбрах. Това кринолин ли е отгоре huhhuh.gif blush А и предполагам, че може да се замени с друг плат, ако реша. Относно обувките, тя дължината на роклята не се ли определя от тях? В противен случай рискът да се влачи или да е къса, е доста голям... huhhuh.gif
Не мила Велвет, втория коментар не беше във връзка с роклята или по скоро със снимката, която си пуснала. Тя е страхотна, роклята я коментирах в първия си отговор. Втория коментар го направих за да изкажа мнението си за роклите с обръчи и корсети, насочен е към момичетата, които искат подобна на моята рокля. Относно обувките съм съгласна, че е по-добре дължината на роклята да се определи от тях, но аз съм доста капризна на тема обувки и ги купих доста време след като взех роклята. Извинявам се за объркването, което съм създала Wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юли 30, 2009, 19:42:02 »

Да се включа за любителките на тюла. Обемът на моята рокля беше постигнат с тюл, тя беше къса и не съм я настъпвала, обаче пластовете ми се лепяха по краката и се обръщаха. Трябваше да карам младоженеца няколко пъти да ми бърка под полата да ги опъва. Ама той, нали няма идея какво прави, и докато не стигнах до тоалетната да обърна всичко и да го подредя хубаво все ми се струваше, че надига не където трябва.
 Не казвам, че обръчите нямат и те своите недостатъци, аз категорично отказах да нося такова нещо, но и другото не е съвсем песен
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: юли 31, 2009, 07:11:25 »

Pebbles, а сети ли се да го напръскаш с някакъв антистатик? Незнам дали би помогнало, но това се сетих.
На обръчите и аз не съм голям привърженик, затова ако се наложи да слагаме, ще искам да са по-малки, не толкова широки.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: