Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:34:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232859 пъти)

dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юли 25, 2009, 15:03:18 »

Ха Ха Ха Много яко оrhidgirl  Bravo Все пак толкова вълнения около сватбената рокля и накрая да я забравим в някой шкаф  blum
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юли 25, 2009, 15:16:59 »

Анибибиан  Bravo Bravo Bravo
Давай да те видим с нея де!Или поне нея tease
само още около месец и половина и ще я покажа, милото се рови във форума няма как  pardon
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юли 26, 2009, 10:45:47 »

Момичетаа, роклята дойде от Китай за 3 дена  Oh my ... (шипинга визирам), поръчах я на 04.07, дойде на 24.07. Роклята е едно към едно с това, което си мечтаех и това на снимките, изълнението е без забележки, плата е памучен сатен мисля, доста тежък плат, много красиво пада, цветовете са шампанско и вишни (малко по-светло от бордо) и бродерията е чудна  good
Аз дадах една идея по-големи размери, защото незнам след 9м как ще съм с килцата - аз много варирам и за това месец преди сватбата ще я стесня, но ако бях дала абсолютно точно мерките, просто щеше да ми  се  наложи да я изгладя и облека  Wink Излезе ми 263лв. Съвет от мен - който не го е страх, не пречи да поръча по интернет. Мойта е от ebay uk и на снимките с вижда името на продавача. Качвам оригиналните снимки, защото Бубето ми влиза понякога тук и не искам да ме види с роклята  Wink

* Svatbena_roklq_1.jpg (38.77 KB, 564x768 - видяно 267 пъти.)
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юли 26, 2009, 10:46:59 »

Извинявам се, но незнам как се слагат по 2 снимки

* Svatbena_roklq_2.jpg (38.14 KB, 542x768 - видяно 253 пъти.)
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #154 -: юли 26, 2009, 12:43:31 »

Леле, Меченце, страхотна ти е роклята! И аз мисля по мойта да има цвят бордо, но в друга кройка. Ей сега ще вляза в ибея да видя какво има там. Wink Много се радвам, че имаш мечтаната рокля! Понякога проявеното доверие се отплаща многократно! smile
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юли 26, 2009, 16:02:00 »

Роклята е невероятна,моите поздравления за избора good
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юли 26, 2009, 16:19:14 »

И на мен много ми харесва. Честито!

Сложи и твоя снимка с нея или поне "на живо", когато имаш възможност..
Активен
niksis
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юли 26, 2009, 18:21:55 »

Аз малко късно се намесвам относно нещастието на pupesh.  Продавачката на сватбения салон Princess в София ужасна. Не стига, че им купуваш скъпите рокли,а и се държи с тебе високомерно. Тя държи да се ходи в магазина с уговорен час. До сега 2 пъти съм го правила и двата пъти седя и чакам,защото е пълно с народ. И когато си мислиш, че е дошъл твоят ред и..айде барзо,давай,...претупва нещата.А на всичкото отгоре и не се сеща ,че си е уговорила среща и за какво отиваш всъщност. И толкова е надута. В повечето случаи дъщеря и е там, увеличава си телевизора, ние едвам се чуваме. Просто съм отвратена и честно казано- аз няма да си купя рокля от там втори път. За разлика от тая, в Бургас в Princess  са невероятни. Аз първо там пробвах роклята. Специално за мене бяха отворили магазина. Ама то едно внимание,сами ти предлагат да те снимат ако искаш. Дори ми направиха подарък - воала.
Така,че момичета наистина внимавайте с такива надути магазинерки,които само гледат да си пробутат "невероятно красивата" стока..
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юли 26, 2009, 19:32:08 »

Момичета виждам че някои от вас си поръчват роклите месеци преди събитието,а има ли такива които да си я купят няколко семици преди сватбата??? Питам защото при мене така ще стане и всеки ми казва че това което правя е безумие  cray , но аз нямам друг избор. Мислите ли е е наистина безумно от моя страна да оставя всичко за последния месец??
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юли 26, 2009, 20:17:13 »

Когато купуваш рокля в последния момент, рискуваш да не е това, което очакваш и да ти се наложи да се примириш с наличното, но можеш да намериш твоята рокля и в първият магазин, в който влезеш. Моята кръщелница си купи роклята  в сряда, а в неделя й беше сватбата, така че сама прецени.
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #160 -: юли 26, 2009, 21:51:31 »

Моя приятелка реши да се омъжва във вторник, а в неделя беше сватбата. Баща й пристигна от чужбина дори. Цялата организация - всичко, от вторник до събота, за 200-250 човека. Пък тя даже беше с 2 рокли. Wink Просто не губи време, действай, всичко ще се нареди! Успех!
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #161 -: юли 27, 2009, 07:51:33 »

имам си рокля вече  yahoo  .взех си я в събота.много съм доволна от момичетата в холидей сона-варна Bravo.справиха се перфектно с желанията ми  give_rose
а относно-кога да се вземе роклята,аз лично предпочетох да ми стои още месец вкъщи,отколкото да бягам и да полудявам в последния момент.ама хора всякакви,така,че всеки преценява за себе си  Wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юли 27, 2009, 08:04:32 »

jewel, покажи ни роклята!!!  yahoo
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #163 -: юли 27, 2009, 08:13:11 »

исками се,ама милото и той се рови в сайта и не ми се рискува  blush.иначе след сватбата и снимки ще кача да покажа  Wink
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юли 27, 2009, 10:09:32 »

Меченцето браво  good Bravo good Bravo good страхотна е роклята!
telesfora защо да е безумие бе?Аз си избрах моята рокля за 20 минути.Освен нея пробвах още 2 модела и това е.Аз ти препоръчвам като си дойдеш към Бургас да наминеш към "Аз и Ти" до Операта.Мисля,че няма да съжаляваш girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: