Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:52:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232781 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 17, 2009, 08:34:57 »

Мише, аз съм с по-мургава кожа (можеш да видиш снимките ми в галерията Wink) и се надявам нещо златисто или шампанско (убийте ме, още незнам разликата между тия нюанси) да ми ходи. Пък бордото искам да е акцент, а и знам че ми отива smile. Вчера говорих с милото и той се съгласи през август като отидем за халките, да влезем в някой друг салон.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 17, 2009, 09:40:19 »

:)Супер точно това са твоите цветове.... girl_wink
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 17, 2009, 09:41:32 »

Velvet, аз също съм с доста тъмничък тен-особено сега лятото..... :)Аз лично се спрях на цвят шампанско или екрю, за мен няма много разлика в двата цвята. Мисля, че много добре се получава. Успех good
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 17, 2009, 16:21:59 »

Здравейте на всички бъдещи булки.Аз дълго гледах по разни сайтове,но накрая я видях-моята рокля.Видях и още една подобна.Много я искам,но незнам колко струва.И да знаех,със сигурност не мога да си я позволя.Затова искам да говоря с някой шивач да я ушие.Ето ги и тях-

Въпросът е знаете ли някоя добра шивачка,или ателие във враца,където ще могат да се справят.Може и от съседен град.Предварително благодаря.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 17, 2009, 17:21:32 »

Welcome eva_87
Защо не пообиколиш първо  и салоните в твоя град и близките също,ако имаш такава възможност.Има вече доста добро разнообразие модели,нашите дизайнери редовно си крадват къде идеи,къде готови модели.... pardon ,а и почти навсякъде могат да ти направят рокля по твой модел.
Аз например тръгнах от една,минах през в тора идея за шиене и накрая случайно си купих МОЯТА рокля.Можеш да видиш в галерията ми.Тя например много наподобява  моделите Eire от колекцията за 2010 на San Patrick и Planeta от 2009,пак негова.Така че определено те съветвам да огледаш има различни модели на различни цени. good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #110 -: юли 17, 2009, 18:50:57 »

Добре дошла и от мен!
Втората рокля, която си показала си я е шила в Пловдив наша съфорумка Капризче и беше станала приказна. Тя е направила някой промени, но все пак дори с промените приликата с оригинала е изключителна. Ако Пловдив те устройва като вориант, може да я питаш за повече подробности!  good
Активен
eva_87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 17, 2009, 22:37:07 »

Благодаря за съветите.Мен Пловдив ме остройва,но незнам милото ккаво ще каже по въпроса.За шиенето трябва да меря роклята няколко пъти и всеки път да ходя до Пловдив,незнам.А не съм огледала още магазините,защото свадбата е далече а и не сме в България.Свадбата е чак май месец,но до тогава ще си идваме на България само веднъж,за коледа,за 1-2 седмици.И тогава трябва да оправя всичко,ресторант,рокля,всички дребни нещица.Затова проучвам нещата от сега.Разбира се,ако има подобна рокля в някой магазин ще я взема готова,но ако няма,няма да имам време да търся тепърва кой да я ушие.И отново благодаря за топлото посрещане в този чудесен форум.Има да ви досаждам чак до май. danceg
« Последна редакция: юли 17, 2009, 22:47:01 от eva_87 » Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #112 -: юли 17, 2009, 23:15:20 »

За пробите и аз мислех, че ще има много проби, но да ти кажа май масово се практикува сега да има само една пробаи си взимаш роклята. Аз също ще шия в Пловдив / по всяка вероятност/, а съм от София. И на мен не ми се пътува, н отова с едната проба ме устройва. То всящност няма и какво да имам претенции, като това е масовата практика.

А за "досаждането", давай досаждай спокойно!  Wink С радост ще помагаме с каквото можем!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 18, 2009, 11:16:30 »

Ами то тук всички досаждаме не се притеснявай! smile blum good yahoo Кога казваш ще е събитието?
Активен
dundi8
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #114 -: юли 18, 2009, 12:27:03 »

Момичета, моля ви, помагайте! Направо се разбих да гледам рокли по наши и чужди сайтове, списания... Има много красиви неща, но нищо не беше точно така, както го искам! Обиколих някои магазини в София и Асеновград, но попаднах общо взето на неща, които ми се струват натруфени, явно типът "принцеса" не е моят. Сега общо взето от три различни рокли съм си харесала долната част на роклята, деколтето и гърба. Бихте ли ми препоръчали къде биха могли да ми я направят, като се използват качествени платове, а има и бая камъчета "Сваровски" да се слагат.... 

С качествени платове работят в романтика и слагат и камъни сваровски!(Може да има и на други места , но за тях знам със сигурност) Успех!
Активен
eva_87
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 19, 2009, 21:40:01 »

Свадбата е май месец yahoo.Романтика какво е и къде е?
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 20, 2009, 15:36:49 »

Момичетаааа имам си рокля  Sunshine Sunshine Sunshine Много съм щастлива  danceg danceg danceg

* DSC05113a.jpg (46.21 KB, 440x586 - видяно 366 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: юли 20, 2009, 15:41:27 »

dezmand много си нежна с този ансамбъл целият. Ще бъдеш прекрасна булка. good
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 20, 2009, 15:48:42 »

dezmand, поздравления!!!   give_rose
Роклята ти стои страхотно!!! Много нежно ...  Sunshine
Активен
pupesh
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #119 -: юли 20, 2009, 15:56:07 »

Здравейте мили момичета,
искам да ви разкажа историята на моята сватбена рокля или по-точно бивша...Ще се опитам да съм максимално обективна, защото не искам никого да засегна или дескридитирам-просто се надявам когато я прочетете да си имате едно на ум и да сте внимателни....
Края на април обикалях магазините, за да си харесам рокля за сватбата ми, която е следващия месец,ужасно се разочаровах, от всичко което видях и се бях отказала, когато съвсем случайно в едно списание видях "моята" рокля- обадих се в магазина на Принцес-имаха я в наличност и си записах час за да я премеряи тн.
Цената на роклята беше 1400лева- малко височка, но реших ,че си струва усещането да нося тази рокля на сватбата си. Та отидохме с моята кума, премерих роклята-голяма и дълга за мен, но ме увериха,че това е поправимо. Няколко дни по-късно отидох и с майка ми, за да я види и вече да решим окончателно. Така се случи, че там беше и дизайнерката на роклята- небезизвестната София Атанасова- собственичка на сватбена агенция Диаманти. Тя изрично ме поита дали искам да ми ушият нова рокля или да стестнят и опрвят старата и да я взема със 100 лева по-евтино.
Изрично казах,че искам нова рокля и едно друго нещо-по-дълги ръкави-изрично подчертавам ,че това бяха двете ми единствени претенции, за които бях стократно уверена,че ще се изпълнят. Тъй като дантелата за роклята била много скъпа и уникална се наложи да я капарирам веднага,за да не свърши и да няма за ушиването на новата рокля- капарирах я.
Обещаха края на май ,след баловете проба и задължително да съм си куипила обувки,че само щяло да се наложи да отрежат шлейф а и готово. Чаках до миналата седмица-търпеливо и възпитано, за да не кажа глупаво и наивно, с идеята,че е сложнаоо и отнема време да се изработи тази рокля. И най- накрая проба, аз с обувките, спокойна и щастлива,че до няколко дни ще имам рокля и ще замина спокойно на море. Е да , ама не!!! За всичкото това време получих старата рокля, още по-мрсна от предния път, със същата миризма на носено, окръцкана, с разръфана дантела, ужасни шевове, там където са я стеснявали, изкривен колан от камъни, без ръкави и още доста дребни, но подобни недоразумения...и което беше най-обидното от всичко имаха наглостта, и двете и дизайнерката и продавачката да ме лъжат, че това е нова рокля и колко прекрасна била- е може и да е била, но това което изпитах аз ме накара да я намразя-стана ми противна-роклята която чаках 3 месеца, показвах на приятелите си и си представях ,че ще нося-намразих я...Няма да ви занимавам с подробностите от последвалите разговори, а само искам да ви кажа, внимавайте, не се предоверявайте, не си давайте парите за сладки обещания на прехвалени "разбирачки". Аз поне за едно трябва да съм им благодарна, научих добър урок...
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: