Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:22:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 233191 пъти)

telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: септември 23, 2009, 21:30:35 »

момичета искам и аз да се похжаля,че най накрая и аз си имам рокля  yahoo yahoo yahoo
но нямам снимки, но обещажам че тези дни ще кача да я видите.
Активен
merakliika
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #361 -: септември 23, 2009, 22:26:57 »

Хайде ще покажеш като имаш снимки - браво, че си намерила рокля и си щастлива с нея. Това май се оказва една от най-трудните задачи за много момичета.  Bravo
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**
Публикации: 61

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: септември 24, 2009, 08:10:56 »

Момичета във вторник бях в асеновград.Обиколих повечето магазини за рокли, костюми и др.Моята сватба ще е през май месец, но вече открих моята рокля  danceg danceg danceg Аз си търсих по различна рокля.Момичета - бягайте към Асеновград без да се замисляте.Вниманието от продавачите е страхотно, мериш в магазин по 5 рокли и те знаят че няма да я вземеш а просто я мериш.Страхотно е -всико има е на много достъпни цени. Аз най -вече искам да ви кажа да идете в магазин Манийка.Той е различният магазин от всички останали там.Има невероятно много рокли, задоволяващи всики вкус и то доста по елегантни от всички останали.Нямя го кичозното  у тях.Аз ще ходя другия месец за да си я капарирам.Хората там ми казаха, че от февруари вече скриват повечето булчински рокли заради абитюренските.И нама нито модели толкова нито спокоиствието да мерите.В онзи магазин бях възхитена.Обиколих вчера и Пиротска, но нямя и място за сравнение с онзи магазин.Няма да съжалявяте. Дано съм ви полезна- питайте ако имате въпроси  smile
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: септември 24, 2009, 09:15:40 »

Bravo Bravo Поли, значи сега ще чакаме снимки
П.С. но не е ли рано, до май има много време? Моя съвет, ако позволиш е след като това е Твоята рокля и ще я вземеш от сега, да си я обличаш по-често blum
« Последна редакция: септември 24, 2009, 09:18:30 от petrova83 » Активен
atsuki
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: септември 24, 2009, 09:23:36 »

момичета наистина пуснете по 1 снимка да ви се порадваме и ние  give_rose blum
Активен
Poli_85
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: септември 24, 2009, 10:41:02 »

Не аз нямя да я взимам сег.Само ще я капарирам и ще си я взема началото на април зада я коригират ако евентуално напълнея или отслабна- все пак зима идва , аз тогава повече похапвам. funnytooth А и ми казаха че цените стават доста високи тогава покрай баловете.Така ще направим и с костюма и може да спестим по 200 -300 лв.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: септември 24, 2009, 10:52:26 »

judges е ти си една много практична булка. Съгласна съм, че в някой магазини цените скачат много покрай баловете, а и вие сте май месец, вярно.
Активен
eva_87
Сватбар
Публикации: 178

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: септември 24, 2009, 16:13:02 »

А защо скачат цените на булченските рокли около баловете???Какво общо имат баловете със свадбите?абитурентите булченски рокли ли копуват? *crazy*Как мислите,средата на април ще са поскъпнали ли вече роклите?Защото тогава ще си идем на българия а свадбата е на 15 май.
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: септември 24, 2009, 16:21:25 »

А защо скачат цените на булченските рокли около баловете???Какво общо имат баловете със свадбите?абитурентите булченски рокли ли копуват? *crazy*Как мислите,средата на април ще са поскъпнали ли вече роклите?Защото тогава ще си идем на българия а свадбата е на 15 май.
Не аз говорех за мъжките костюми, а не за роклите. Косюмите стават по -скъпи. Малко недоразумение, не сме се разбрали. По въпроса за роклите, като бяхме в Асеновград нямаше толкова голям избор и самите продавачки си го казваха, че "сега (април месец), на преден план са абитюрентите" smile
« Последна редакция: септември 24, 2009, 16:23:13 от petrova83 » Активен
Poli_85
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: септември 25, 2009, 08:50:08 »

Аз имам предвид че и цените на роклите също се вдигат.Аз съм ходила по всяко време от годината там и наистиа има разлика в цените.А април наистина е по скъпо и избора е малък.В Асеновград съм доволна най-много от този магазин Манийка , а в другите малко са еднотипни.Казаха ми че в Сияна има също хубави но неуспях да отида там.
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: септември 25, 2009, 08:56:12 »

В Манийка има хубави рокли, а отношението е на ниво, в Сиана също са хубави (моята е от Сиана), но малко чувство и една усмивка като се виждат с клиентите си(особено като им станат такива) няма да им е излишна!  Girl_hide
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: септември 25, 2009, 09:04:23 »

Моята рокля е от Манийка - но не е техен модел. Иначе подкрепям мнението по-горе, наистина е така.  good
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: септември 26, 2009, 15:47:43 »

Страхотни рокли и страхотни булки....Направо ми се иска пак да имам сватба....
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: септември 27, 2009, 09:56:38 »

Моята рокля е от Манийка - но не е техен модел. Иначе подкрепям мнението по-горе, наистина е така.  good
Твоята рокля е почети като моята  Bravo за отличният избор  give_rose, дано ти донесе само положителни емоции в този така важен ден!!!
Активен
milio4ka
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #374 -: септември 29, 2009, 18:43:27 »

И нашата е на 15 май...и ме посъветваха също още декември да си капарирам роклята защото заради баловете цените изкуствено се вдигали с по 200 лв и точно като Poli_85 след това само точни мерки да се вземат.Мислих в Милена да отида или При Нели Праматарова защото искам да шия определена рокля,но щом за Манийка толкова хубави отзиви вече значи не е за изпускане! smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: