Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:57:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 11 част  (Прочетена 232787 пъти)

lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юли 22, 2009, 15:34:20 »

Момичета аз днес бях на първа проба. *YAHOO*Роклята е страхотна,точно такава каквато трябва да бъде,невероятна е и като изпълнение,и като материал,и като труд.Почти е готова,трябва само да се донаправи деколтето,дължината и да се пришие дантелата.Просто останах очарована,много я харесах.Булото също е разкошно,ще бъде много дълго и ще се влачи.всичко беше много хубаво,останах определено много доволна от пробата. Girl_hide

bergeria много лошо с е е получило при теб,дано да се оправят нещата по нататък. good

dezmand поздравлениш з атвоята рокля,много е хубава и ти стой много добре.
« Последна редакция: юли 22, 2009, 15:36:30 от lady_in_love » Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юли 22, 2009, 15:37:16 »

Лейди това е страхотна новина. Нямам търпение да я видя готова.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юли 22, 2009, 16:40:09 »

bergeria мила, надявам се искрено нещата да се поправят и накрая да получиш мечтаната рокля стискам палца good

dezmand много е хубава роклята ти, пожелавам ти щастие, а на сватбата само хубави емоции Bravo

lady, и на теб честито радвам се, че си останала доволна, и че това е роклята на мечтите ти, нямам търпение да я видя Wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: юли 22, 2009, 17:07:53 »

Благодаря ви момичета за подкрепата. Аз вярвам, че ще се постарая нещата да се получат както ги искам. Все пак нещата, които не ми харедсаха са поправими  smile.

dezmand много е хубава роклята ти

lady_in_love много се радвам за теб Bravo няма нищо по- хубвао да видиш , че нещатат стават така както ги искаш
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юли 22, 2009, 21:52:25 »

lady_in_love браво за роклята ти.Усещането е невероятно , когато видиш ше нещата вървят както на теб ти се иска.Пожелавам ти и когато отидеш да я вземеш да останеш още по-очарована.Чакаме с нетърпение да видим роклята  Girl_hide smile
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: юли 23, 2009, 10:19:39 »

Честито момичета!!!Много се радвам за вас!!!! good Bravo blum smile girl_wink
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 23, 2009, 10:55:53 »

Момичета исках да ви споделя, че вече моята рокля пътува към мен smile следя си я в сайта на DHL. smile Много се вълнувам как ще е, тъй като след като изчетах  мненията тук, реших да постъпя като едно от момичетата и да рискувам да я поръчам от ebay uk. Бях харесала модела в Google, oказа се, че роклята е американска sad и като обиколих по магазини и шивачки ме застреляха с цени и много ме разочароваха - голяма част от роклята е в бродерия и е бяло и бордо (или червено - ще видим като дойде) и аз ровейки случайно видях, че предлагат копие 1 към 1 в ибей и шият по размери на клиента. И реших да пробвам. Стискайте палци да не се окаже, че парите са ми отишли по дяволите. За сега роклята е дълече, но като дойде и я видя пак ще пиша smile
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юли 23, 2009, 13:53:22 »

Меченцето надявам се да останеш приятно изненадана.Пусни 1 снимчица да я видим
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 23, 2009, 14:52:40 »

Момичета исках да ви споделя, че вече моята рокля пътува към мен smile следя си я в сайта на DHL. smile Много се вълнувам как ще е, тъй като след като изчетах  мненията тук, реших да постъпя като едно от момичетата и да рискувам да я поръчам от ebay uk. Бях харесала модела в Google, oказа се, че роклята е американска sad и като обиколих по магазини и шивачки ме застреляха с цени и много ме разочароваха - голяма част от роклята е в бродерия и е бяло и бордо (или червено - ще видим като дойде) и аз ровейки случайно видях, че предлагат копие 1 към 1 в ибей и шият по размери на клиента. И реших да пробвам. Стискайте палци да не се окаже, че парите са ми отишли по дяволите. За сега роклята е дълече, но като дойде и я видя пак ще пиша smile
Bravo нямам търпение да я видя, това е любимата ми комбинация (бяло и бордооо), стискам палци всичко да е ок.Чакам снимчици Wink
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юли 23, 2009, 15:15:00 »

Ще пусна обещавам, само наистина да е това, което е на снимката или поне да може да се дооправи  Wink
Ако опита се окаже успешен подробно ще опиша кое как Wink
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юли 24, 2009, 17:42:16 »

Забелязох на линийката ти че сватбата е след около 9 месеца, не е или доста рано за рокля, имам предвид че физиката на човек може да се промени за толкова време. Аз моята я бях взела май 2 месеца по рано и на сватбата ми опъва съвсем леко отзад.
Активен
Orhidgirl
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #146 -: юли 24, 2009, 18:37:23 »

Според мен е не чесно нещо толкова красиво и финно да е забутано някъде по шкафовете. Имам идея, някой ден в спалнята си да боядисам стените в червено а в единия ъгъл да сложа роклята върху черен манекен ( от този тип които използват шивачите за костюми) да не си помислите за пластмасова статуя  : Wink
Предлагам да отворим кампания - да спасим булчинската рокля от тъмния шкаф. Очаквам Вашите идеи!

« Последна редакция: юли 24, 2009, 18:46:33 от Orhidgirl » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 24, 2009, 18:47:18 »

Най-сетне и аз имам рокля  yahoo  Подробности в темата за Асеновград  girl_wink
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 24, 2009, 19:02:36 »

Най-сетне и аз имам рокля  yahoo  Подробности в темата за Асеновград  girl_wink

Да ти е честита и само хубави моменти с нея  yahoo yahoo Bravo Bravo danceg danceg
Активен
0000
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юли 24, 2009, 22:45:50 »

Анибибиан  Bravo Bravo Bravo
Давай да те видим с нея де!Или поне нея tease
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: