Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 17:57:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част (Прочетена 197093 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
«
Отговор #420 -:
август 14, 2009, 20:05:08 »
За всички правещи тестове за бременност:
Теста за бременност не е достатъчно чуствителен, за да отчете преди евентуално закъснение.Затова се препоръчва теста да се прави след закъснение.Ако искате по-рано да разберете дали сте бременни си пускате кръвен тест, като в кръвта се засича един хормон който се покачва.Същия мисля(дано не греша) се засича и в урината, но там трябва да мине доста време.
Не се карам на никой.Просто това са неща който сме писали хиляди пъти тук в темата и който дори ги пише на упътването на теста.За да няма разочаровани просто прочетете упътването и не се самонавивайте.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #421 -:
август 20, 2009, 11:00:07 »
Момичета, имам един въпрос, напрежението в гърдите какво означава, че в момента когато се появи настъпва овулация или че е минала овулацията, или не е свързано с овулацията. А може би при всеки е различно
Активен
бебоче
Новак
Обичам да обичам...
«
Отговор #422 -:
август 20, 2009, 12:23:48 »
eliss, това е според една статия:
Съществуват много признаци, по които да определите че предстои овулация:
Напрежение в гърдите, в резултат на отделянето на повече естрогени, което предшества отделянето на яйцеклетката.
Леко наболяване в областа на яйчниците.
Появата във влагалището на слуз без миризма и без цвят, произведена от клетките в шийката на матката. Тази цервикална слуз е обилна между 10-тия и 14-тия ден от цикъла. Тя е отлична среда за прием на сперматозоиди, благодарение на нея те могат да проникнат вътре в матката и да оплодят отделената яйцеклетка.
Евентуално леко кървене.
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #423 -:
август 20, 2009, 12:34:42 »
Здравейте
,искам да попитам дали някой знае колко струва лапароскопията в клиниката по стерилитет в Плевен?
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #424 -:
август 20, 2009, 13:43:12 »
Ади най-добре е да се обадите да питате.На сайта няма изнесени цени за лапарото поне аз не видях.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #425 -:
август 20, 2009, 21:25:39 »
Да взема да се разпиша в 11 част, докато не е приключила
!
Не че има нещо за хвалене
.
Момичета, бях 9 дни на кални бани в Пoмoриe. Не знам дали ми се отразило по някакъв начин, но не мога да не правя нищо. Чух всякакви истории, всякакви мнения и съвсем се убедих, че няма едно и също мнение за нещо. Всеки си е с неговия проблем, с неговата диагноза и неговото разрешение - универсални рецепти няма
.
Та и аз ще се боря по моя си начин
!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #426 -:
август 21, 2009, 08:17:09 »
И аз да се разпиша с един въпрос. Ние нали в момента не бебеправим, ама ви следя да ви питам. Има ли някоя от вас, която е пила противозачатъчни и първият месец от приема да й дойде само като леко зацапване. Аз и друг път съм пила ама винаги си ми е идвало нормално. Лекарката казва, че може да се случи, ама аз да потърся и вашето мнение. Благодаря ви предварително и успех на всички вас!
Активен
verdad
Сватбар
But baby...you're the right kind of wrong
«
Отговор #427 -:
август 21, 2009, 11:14:16 »
Цитат на: Рени в август 21, 2009, 08:17:09
И аз да се разпиша с един въпрос. Ние нали в момента не бебеправим, ама ви следя да ви питам. Има ли някоя от вас, която е пила противозачатъчни и първият месец от приема да й дойде само като леко зацапване. Аз и друг път съм пила ама винаги си ми е идвало нормално. Лекарката казва, че може да се случи, ама аз да потърся и вашето мнение. Благодаря ви предварително и успех на всички вас!
На мен с противозачатъчни винаги ми идва едва забележимо, 2-3 дни ми прокапват по няколко кафеникави капки - като зацапване. Какви са ти противозачатъчните?
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #428 -:
август 21, 2009, 14:27:20 »
Цитат на: verdad в август 21, 2009, 11:14:16
Какви са ти противозачатъчните?
Лекарката ми изписа Регулон, но май ще го сменяме, защото от него имам главоболие и шум в ушите. Една седмица като съм в почивка всичко е ок. Сега пак го почнах и главоболието се появи. Ама нормален цикъл не.
Активен
verdad
Сватбар
«
Отговор #429 -:
август 21, 2009, 16:25:30 »
Цитат на: Рени в август 21, 2009, 14:27:20
Лекарката ми изписа Регулон, но май ще го сменяме, защото от него имам главоболие и шум в ушите. Една седмица като съм в почивка всичко е ок. Сега пак го почнах и главоболието се появи. Ама нормален цикъл не.
Аз пих Регулон първия месец като почнах да пия противозачатъчни, ама се депресирах малко и лекарката ми го смени с Жанин, което ми е хапче чудо, но пък този път не ми дойде
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #430 -:
август 22, 2009, 20:06:00 »
от Жанина и аз съм доволна
, това са много леки притовозачатъчни, така каза моята лекарка, когато ми го изписваше.Пих го година и половина без прекъсване и нито съм качила килограми, нито съм се чувствала дискомфортно, просто се чувствах нормално все едно не пия хапчета.
Активен
verdad
Сватбар
«
Отговор #431 -:
август 22, 2009, 20:16:31 »
Цитат на: anita81 в август 22, 2009, 20:06:00
от Жанина и аз съм доволна
, това са много леки притовозачатъчни, така каза моята лекарка, когато ми го изписваше.Пих го година и половина без прекъсване и нито съм качила килограми, нито съм се чувствала дискомфортно, просто се чувствах нормално все едно не пия хапчета.
Аз ги пих 10 месеца, спрях ги за 2-3 и се чувствах зле без тях като че ли. Пак ми се появиха пъпки, гърдите ми спаднаха...Нямах търпение пак да си ги почна. И препоръчвам на всичките ми приятелки със сериозни партньори да минат на противозачатъчни, но по лекарско предписание.
Активен
бебоче
Новак
Обичам да обичам...
«
Отговор #432 -:
август 24, 2009, 09:20:46 »
Здравейте момичета,
при нас и този месец не стана.....
знам че е рано да се отчайвам това е едва втория месец но ми е адски мъчно а и все си го изживявам сама. Любимия ми смята че твърде много се вживявам и че прекалено го мисля. Та затова избягвам да му плача на рамото. А и двамата така го искаме
Добре че сте тук и има с кого да споделя. Желая на всички ви да усетите така желаната емоция да бъдете мами
Активен
Рубин
«
Отговор #433 -:
август 24, 2009, 09:38:56 »
И аз съм на твоето положение мила!Само разликата е ,че още ни съм разбрала със сигурност,защото трябва да ми доиде днес,а аз силно се надявам да не се случи!Макар,че съм почти сигурна че и при нас от 2 месеца опити още не е станало чудо!Не се отчаиваи и мисли положително!Живеи с мисълта,че е станало и това ще се случи!Психологичната нагласа влияе много!Пожелавам ти успех и дано скоро да отчетем положителен резултат!
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #434 -:
август 24, 2009, 10:02:01 »
Бебоче, не се отчайвай, може пък следващия месец да стане. Два месеца са малко време, така че няма място за отчаяние.
Рубин, стискам палци днес, а и в близките девет месеца да няма лелка.
Аз пък този месец много се надявам да не е станало нищо. Появи ми се проблем с един зъб, наложи се да пия аулин, правиха ми снимка, а сега пия за три дни и антибиотик. Може да се наложи да се вади зъба, но ще разбера в сряда. Затова ще е жалко ако е станало точно този месец. Тази нощ сънувах че правя тест за бременност и той е с бледа втора черта .Ужас, пслед като се събудих правих тест, който е отрицателен.ННо ми е едно такова притеснено. Иначе чакам на 2 септември, да видим какво ще стане.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32