Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:46:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 156511 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юни 22, 2009, 11:30:39 »

redreny,моята рокля също беше бюстие с пола,с връзки на гърба-цяла нощ скачах и дивях и нищо не ми се свлече pardon Щом казваш че са  ти я ушили стегната -не мисля че ще имаш проблем good
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 22, 2009, 12:16:43 »

За мога също да си кажа за роклите без презрамки.Миналата година бях абитуриентка и бях с такава рокля цяла вечер дивях и беснях,но никакви проблеми не съм имала със свличане или изсухляне.Ако ти е ушита точно не би трябвало да имаш проблем.Даже моята не беше бюстие,а цяла и още повече тжеше надолу,отколкото само едно бюстие.Спокойно!!!  good good good
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #407 -: юни 22, 2009, 12:34:17 »

redreny, не се притеснявай за бюстието.моята ролкя дето я шият също в горната част е без презрамки,тип-бюстие.продавачката за да ме увери,че няма от какво да се притеснявам,прибегна до един "номер"..хвана долната част на бюстието и взе,че се отпусна цялата,а както тя каза-момиче, аз тежа 110 кг. Oh my ....не мръдна дори и см. бюстието Bravo.така,че СПОКО girl_wink
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юни 22, 2009, 12:55:35 »

Redreny, защо не облечеш бюстието у вас и да пробваш няколко по-резки движения, дори поскачай малко ако трябва. Ако всичко е наред, значи нямаш нужда от презрамките. Ако ще се чувстваш по-спокойна обаче, сложи ги - важното е на теб да ти е добре!
Активен
redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #409 -: юни 22, 2009, 13:51:34 »

Момичета,

страхотни сте, благодаря ви на всички:) Май не съм обяснила много точно - роклята ми е цяла, не е в две части и горната част е тип бюстие, така че си натежава. Но щом вие имате опит ще взема да се поуспокоя, че от няколко дена съм се запритеснявала нещо. Но пък и за успокоение мога да си пришия две презрамки (аз си имам парче от плата) и да си ги скрия в бюстието. За жалост оставих роклята при кумовете, за да не се изкушава младоженеца, и я нямам снимана да ви я покажа.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юни 22, 2009, 16:27:29 »

Днес ходих да си поръчам роклята и я капарирах. Казаха ми след месец и половина, че ще е готова като скоро ще ходя на първа проба и аз изявих желание по- често да проверявам как вървят нещата, защото съм доста притеснена, че ще стане, но рискувах. crazy
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юни 22, 2009, 19:40:16 »

И тук да се похваля още веднъж - днес ходихме до Асеновград и вече си имам рокля. Направо не мога да повярвам Oh my ... Oh my ... Малко по-късно ще кача и снимките. Искам да ви кажа, момичета, че аз първоначално си бях харесала модел по снимка в списание. Обаче днес решихме да отскокнем до Асеновград за дреболийките и се прибрах с рокля. Свекито предложи да обиколим из магазин да разгледаме. Влязохме в "Милена"-та. Харесах си рокля, 560лв shok. Облякох я, обаче изглеждах като бъчва в нея. Беше в екрю. Мерих още, но определено нищо не ми хареса. Влязохме в още един магазин, не си спомням кой беше, нищо. Влязохме в "Сияна"-та. Нищо. И накрая влязохме в "Росица". Харесах си една бяла още от вратата и реших просто да я премеря. Като я облякох и се видях с ореолче на главата yahoo Просто реших, че това е тя. Помотахме се още малко да решим, върнахме се и я платихме, като изчакахме само да ми сложат леки презрамки. От там си взех и цветенцата за закичване, жартиера, воала, чантичката... Абе общо 482лв. Аз съм много щастлива и доволна. По-късно ще кача снимки да си дадете мнението, мацки. blum
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юни 23, 2009, 06:36:11 »

Rednely, опитах се да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Не се притесняавй - аз също имах резервни презрамки, но частта под бюстието е толкова стегната, че роклята изобщо не мръдна. Самото бюстие също беше доста стегнато и нямах никакви проблеми, пък наистина 10 часа не спрях да танцувам:)
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #413 -: юни 23, 2009, 07:50:58 »

момичета,на какво мнение сте за обръчите на роклята?говоря за удобство когато вървиш,танцуваш(особено танцуването).някои от моделите просто не предразполагат да се махне обръча-губи се красотата на роклята...много се притеснявам за това и искам мненията ви blush
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юни 23, 2009, 08:01:52 »

princesata9 ,честита да ти е роклята! Щом НА ТЕБ е харесала, значи е най-хубавата!!! Аз поне за това се убедих- най-важното е ние как си я усещаме и как се чувстваме с нея heart
Не че не чакам снимките, де crazy
Лошка, а с твоята какво стана? Ще ти я оправят ли?
За обръчите аз нищо не мога да кажа, зависи си от модела. Аз не си падам много по тях и затова търсих модел, който да е без.
« Последна редакция: юни 23, 2009, 08:03:35 от mucito » Активен
redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #415 -: юни 23, 2009, 08:25:02 »

Rednely, опитах се да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията. Не се притесняавй - аз също имах резервни презрамки, но частта под бюстието е толкова стегната, че роклята изобщо не мръдна. Самото бюстие също беше доста стегнато и нямах никакви проблеми, пък наистина 10 часа не спрях да танцувам:)

monikabiri, благодаря ти много за орговора. Май вече се поуспокоих и след вчерашните менния, дадени от другите момичеата тук. Явно фактът, че големия ден наближава, а си има още доста неща за правене, ме поизнервя вече:)
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юни 23, 2009, 09:48:10 »

Поля, втората рокля с воала е по-добрата от двете. Пък ти знаеш как се чувстваш в тях ...
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юни 23, 2009, 11:14:39 »

Мила Поля, на мен повече ми допада роклята в екрю /без воала която е/, виждала съм я и по списания - страхотна е. Но най-важно е ти как се чувстваш и какво желаеш  girl_wink
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юни 23, 2009, 11:35:05 »

Да, тя е спечелила приз в Милано за най-добро дизайнерско решение. Ами с нея май ще съм, обаче ще си я ушия, че толкова пари не ми се дават. Благодаря на всички за мненията!

Муци, айде и ти да се похвалиш вече с роклята и вече всичко да е както трябва!
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юни 23, 2009, 12:38:56 »

Браво за Принцеса9  Bravo Bravo Bravo Много стилна рокля!Наистина ще си много красива булка!
Поля,за съм за екрюто,но във вариант бяло или слонова кост.Много е красив модела,но не ми се връзва в този цвят!Ням значение де,ти ще решиш! good
Принцеса, личи си че това е твоята рокля. Изглеждаш много щастлива. good
Поля, на мен ми харесваш с тази, която има и було. Разбира се ти ще си прецениш, но ... аз съм за нея.
Момичета, благодаря ви много. Радвам се, че ви харесва и ме подкрепяте give_rose
Поли, роклите са много готини. Шлейфа е божествен. Добре върви за сега с тях... give_rose
princesata9 yahoo Много ми харесва честито Bravo

А, видях я! princesata9, подкрепям! Седи ти много добре роклята!!!! Bravo Bravo
Polia, и двете рокли ти седят много добре, но аз съм за тази с булото където си judges
Честита рокля, принцеска! Сладурска е много, харесваш ми в нея  Bravo

И аз качих снимките от пробите в събота, кяжете си мнението - с коя ви харесвам повече? Моето мъжле ги погледна на телефона и каза, че на снимката с булото съм като бялата смърт, а аз толкова се харесвам с було  girl_impossible
princesata9, честито, много е сладка роклята  Bravo
« Последна редакция: юни 24, 2009, 19:06:51 от fiibi_bg » Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: