Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:00:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155645 пъти)

kpucu
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #315 -: юни 05, 2009, 14:25:23 »

princesata9: Права си, втората и на мен повече ми харесва, но на яве е точно обратното, първата ми седи по-добре  smile

За втори път пускам сайта:

http://www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Apart-ApartDe-Site/de_DE/-/EUR/AP_BrowseCatalog-Start;sid=BQ3SU9OxiWXGUZmZ0nXPkYbhVHQGIwJ7S5dZlMNXLJxlWvogsgRZlMNXY8r_Rg==?ls=0&CategoryName=sh7820139

.

« Последна редакция: юни 16, 2009, 14:25:45 от fiibi_bg » Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юни 05, 2009, 15:28:49 »

Криси на теб ти е изтрито точно едно мнение и няма просто за какво да правиш фасони и муцуни.

Лейди ин лов няма лошо човек да сподели, че си е поръчал рокля, но всичките честитки товарят темата и пречат за намиране на информация.После някоя от булките ще пише, че е трудно да се намери това или онова, защото имало много куха информация в темите и не можело ли модераторите да поизтрият малко мнениея, че да се намират по лесно нещата дето ви вълнуват

Общо взето угодия няма.

Четете правилата на форума.Недейте да пишете неща там където не им е мястото.Създадени са достатъчно теми и ако някъде нещо липсва обърнете са към модератор или пишете в темата за подобряване на форума.

Недейте само да искате дайте и нещо от себе си. good
« Последна редакция: юни 05, 2009, 19:13:14 от магито » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юни 05, 2009, 23:04:29 »

Такаа, аз мога да се похваля, че НЯМАМ вече рокля laugh sarcastic focus
Върнах я, не можах да свикна с нея  и с тея вързалки и това е, а и това златно ми идваше в повече. Така че, мили момичета, аз отново НЯМАМ рокля.  GROAN star
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юни 05, 2009, 23:22:35 »

Момичета не се сърдете на модераторите, те са между чука и наковалнята. Не им е лесно да угодят на всички. Наистина е форум за обсъждане, но все пак си има правила. Супер приятно е да получаваме одобрение за роклите си(и аз толкова пъти съм се хващала да честитя, пък после съм се усещала pardon), но може и с лични съобщения, защото много булки се сърдят, че немогат да намерят информация.

mucito аз като избирах рокля, обикалях, обикалях и уж си харесах. Колко се колебаех и сега малко ми е тъпо, че не си послушах шестото чувство. Избери си това, което наистина ти харесва, за да се чувстваш най-прекрасната булка.
« Последна редакция: юни 06, 2009, 08:27:49 от Алексчето » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 05, 2009, 23:23:37 »

Oh my ...  Върнала си тази прекрасна рокля?!? Ама ти си я харесваше? Какво те е прихванало, бре момиче? А сега какво ще правиш?
не знам и аз какво ме е прихванало, но не е на добре работата...Харесвах я- да, но аз си бях поръчала рокля с цип, не ги понасям тея връзки и колкото пъти я погледнех все те ми се набиваха на очите. Освен това това златното.. много златно ми беше. Като капак на всичко любимия ми бъдещ мъж си купи сив костюм, който му заспа и му седеше прекрасно. И... ей така, явно малко ми е трябвало да ми се вижда още по-златна и по... офф не знам. Факт е- сега отново се започва великата одисея crazy
Не знам защо съм такава, но винаги е било така- поръчвам нещо, очаквам точно такова да е и даже точка да е не на място аз го виждам като петно... Луда работа... Повече няма да се женя tease tease

mucito аз като избирах рокля, обикалях, обикалях и уж си харесах. Колко се колебаех и сега малко ми е тъпо, че не си послушах шестото чувство. Избери си това, което наистина ти харесва, за да се чувстваш най-прекрасната булка.
Аз го послушах, ама да видим. Накрая имам една бяла рокличка за плаж- с нея  Tc
« Последна редакция: юни 05, 2009, 23:26:01 от mucito » Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юни 06, 2009, 23:21:44 »

Аз няма да се стърпя да чакам до сватбата и ще ви покажа моята рокля!  Girl_hide Пазих я до сега, въпреки че бебето я е виждал.  pardon Уж не вярвам на тези суеверия ... Само дето снимката е от каталога на фирмата. Нещо се прецака кабелът на фотоапарата ми.  smile

* моята сватбена рокля.jpg (30.72 KB, 402x606 - видяно 297 пъти.)
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юни 08, 2009, 19:37:46 »

момичета трябва ми съвет help реших роклята ми да е с по-лека материя,нещо в което август месец няма да се сваря focus трябва да избирам между тафта,органза  и японски сатен. Роклята я има в галерията ми.Вие как мислите?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юни 08, 2009, 20:20:39 »

Не разбирам от платове Биби, но питах жената, която ще ми шие роклята и каза, че какъвто и плат да изберем през август ще ми е приятно топло  pardon
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юни 08, 2009, 21:06:32 »

Вярно е, че през топлите месеци сватбените рокли колкото и да са ефирни, ще ни топлят.  girl_wink Затова и аз избрах модел с по-малко плат.
Относно твоя модел рокля, Bibi, предполагам, че японски сатен или тафта ще свършат идеална работа! Но не се опитвай с органза, защото тя е по-твърда и няма този ефект, с който е роклята на снимката. Сатенът е жив плат, който се хлъзга. Не зная дали японският е такъв. Това е мое мнение.  Good luck
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #324 -: юни 08, 2009, 21:23:12 »

Биби, това, което си харесала е рокля на Маги Сотеро, както 100% вече знаеш. Ако си разгледала внимателно сайта, ще видиш, че отстрани на всяка рокля пише подробности за нея, включително и от какви материи е направена. Прочети и се придържай максимално към написаното, ако искаш същия ефект! Иначе рискуваш да имаш друга рокля, с нищо не приличаща на тази. Не знма кка тази рокля може да се ушие от органза?!?!? То изобщо няма да стои и да изглежда като н аснимката!
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юни 08, 2009, 22:23:51 »

Биби, това, което си харесала е рокля на Маги Сотеро, както 100% вече знаеш. Ако си разгледала внимателно сайта, ще видиш, че отстрани на всяка рокля пише подробности за нея, включително и от какви материи е направена. Прочети и се придържай максимално към написаното, ако искаш същия ефект! Иначе рискуваш да имаш друга рокля, с нищо не приличаща на тази. Не знма кка тази рокля може да се ушие от органза?!?!? То изобщо няма да стои и да изглежда като н аснимката!

прочетох миличка ,но за съжаление пише само че е от мек сатен.... а то има японски ,италиански,американски,креп сатен и какъв ли още не.... crazy и сега се обърках вече....  cray
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #326 -: юни 09, 2009, 00:13:43 »

Ами ако ще я шиеш някъде, поискай да ти покажат платовете и сама си избери.  Wink Ако не, аз лично съм чувала най-добри отзиви за американския, но не съм шивачка и не мога да дам компетентно мнение. Успех с търсенето!

Ти насочила ли си се вече къде да шиеш?

Сънфлауър, защо да не може д аси с червена рокля??? Аз не знма да има някакви забрани, дори за суеверия не съм чувала! Ти много ме очуди с това.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юни 09, 2009, 10:36:13 »

Mucito, за първи път чета как някой се хвали, че вече НЯМА рокля TONGUE Много странно, но пък мисля че те подкрепям за това, че щом не си съгласна с връзките и то при положение, че си искала нещо друго, си върнала роклята. В крайна сметка, всички искаме да сме с тов, което най-много ни харесва на сватбения ни ден Bravo
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 09, 2009, 21:27:39 »

момичета трябва ми съвет help реших роклята ми да е с по-лека материя,нещо в което август месец няма да се сваря focus трябва да избирам между тафта,органза  и японски сатен. Роклята я има в галерията ми.Вие как мислите?
Биби Според мене заложи на сатена,ако може най-качесвтения който намериш.С органзата няма да изглежда същата рокля а тафтата няма да пада по този начин и пак няма да прилича на модела.
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юни 09, 2009, 21:44:04 »

Аз имах предвид да кажеш къде - в кой салон  smile

В салон Сватбен ден - Варна  girl_wink

trinity_vn мерси миличка smile
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре