Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:40:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155586 пъти)

princessdiki
Гост
« Отговор #270 -: май 29, 2009, 00:15:53 »

Благодаря ви. Сложих снимка и отзад обаче е доста измачкана. А и понеже ми е малко тясна горе ще се наложи корекция и ще ми сложат вразки донякъде. Дано не се развали гърба на роклята:)
Активен
linna_1986
Ентусиаст
**
Публикации: 60

г-жа Димитрова

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: май 29, 2009, 08:24:25 »

princessdiki, страхотна рокля, от къде си я поръчала? smile
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: май 29, 2009, 08:42:04 »

Ботевинка разчетох се аз назад и какво да видя....една малко поизмачкана рокля,но много симпатична и едни страхотни крака  girl_wink Та моя съвет е дай я в някое химическо или булчински магазин да я изгладят и пооправят и акцентиряй върху едни прекрасни високи обувки и прибрана косичка,за мен това би бил най-чудесния вариант  give_rose

Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: май 29, 2009, 09:02:18 »

Ботевинка - можеш да намашеш ципа с малко свещ, така по-лесно ще се отваря. good
Мое мнение, въобще не си длъжна да го взимаш под внимание дори - можеш да махнеш розите, да сложиш една панделка от малко по-убит цвят(немога да преценя точно от снимката какъв да предложа crazy) точно над полата, която да се връзва отзад. Видях, че си писала, че розата, която е посредата държи полата, няма ли как за я захванеш с панделка? Отпред едни ефектни бижута и
Ботевинка акцентиряй върху едни прекрасни високи обувки
. good
То и моята рокля беше нестандартен цвят, но аз такава си търсех, а колко пъти ме питаха дали не ми е втори брак. sarcastic
« Последна редакция: май 29, 2009, 09:14:12 от Алексчето » Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #274 -: май 29, 2009, 13:48:56 »

Роклята от тези единичните модели на Pronovias от Bridal Fashion
Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: май 29, 2009, 19:49:44 »

Алексчето, Данитка  give_rose

Върнаха ни вече половината пари, така че със сигурност няма да връщам роклята и ще бъда с нея. За съжаление тук ( САЩ) не знам къде да я дам да я изгладят, но мисля, че и сама ще се справя  girl_wink .
Много благодаря за съвета за свещта-ще го пробвам дано ципа проработи по плавно, че мазола дето го получих в понеделник от опити за закопчаване още ми седи  girl_impossible .
Няколко момичета вече ме съветват да взема обувки с висок ток, само че сватбата ще е на плажа и няма как да стане, да не говорим, че и 1 крачка не мога да направя на висок ток Girl_hide, така че отпада този вариант. Цветята няма да ги махам, може да се опитам да ги пооправя малко, но остават  good . Получавам и съвети за дълго було, но на брега е мноооого ветровито и навсякъде съветват да се избягва було...ще видя може и да си взема и на място да преценя дали да го нося  Wink .
Още веднъж искам да ви благодаря за съветите и съпричасността  give_rose , вече ми стана неудобно, че в последните страници все моя казус се обсъжда  Girl_hide.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #276 -: май 29, 2009, 19:53:45 »

На мен пък ми се вижда сладко да си с късо було. Или пък с някакво чадърче или просто с много сладко букетче и нищо повече!  Мисля, че ще си страхотна булка!  good
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: май 29, 2009, 19:59:35 »

botevinka супер е че сватбата ще е на плажа  yahoo Да права си, че в този случай дългото було не е подходящо, обаче можеш да помислиш за мрежичка, която да пада над очитети като в по-старите клипове на Мадона  girl_wink или да заложиш на стилна прическа с естествени цветя
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: май 30, 2009, 21:43:10 »

И аз днес си взех роклята. Направили са всичко както поръчах, тъй че да похваля Holiday Sona. Снимки за съжаление нямам, защото роклята остана в майка ми.
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: май 31, 2009, 12:42:37 »

Момичета какво мислите за роклята (има я в галерията) ще ми я ушият в сватбен салон и за около месец ще е готова  yahoo  надявам се поне да прилича на тази която е на снимката  crazy

и да не забравя ЧЕСТИТО на всички за роклите!! ще бъдете страхотни булки yahoo 
« Последна редакция: май 31, 2009, 12:51:23 от *Bibi* » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: май 31, 2009, 13:40:21 »

Роклята е страхотна!  Bravo Bravo
Стискам палци да ти я ушият същата good good
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #281 -: май 31, 2009, 14:55:38 »

Ох, още една булка влюбена в раклите на Маги Сотеро! Нали не бъркам?
Роклята е страхотна! Стискам палци да я ушият същата! А къде ще я шият?
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: май 31, 2009, 20:35:14 »

Всички рокли са ви хубави момичета! :bravo:Надявам се и аз да си намеря някоя подходяща.Да се впиша и аз в темичката ,че май вече е време  да се ориентирам към търсене ,а времето си лети. vivasvat
« Последна редакция: май 31, 2009, 20:38:19 от trinity_vn » Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 01, 2009, 08:26:34 »

Точно така на  Maggie Sottero е роклята  girl_wink , а ще я шият в салон "Сватбен ден" във Варна
имам им доверие на хората там, ще пращам снимки когато я получа  yahoo
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 01, 2009, 08:31:10 »

Къде се намира този салон Сватбен ден?И аз съм си харесала няколко рокли и искам да намеря някое ателие където могат да ми ушият това което искам give_rose
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: