Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:22:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155320 пъти)

dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #120 -: май 11, 2009, 21:47:25 »

аз си мисля за щура рокля някак си в лила или стандартна бяла...ох как решавате не знам аз се побърквам вече angry
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 12, 2009, 11:06:02 »

svetleto24, не се шашкай! Няма смисъл само за едната резерва. Ако вземе да се бави прекалено много, тогава, но вярвай в своята щастлива звезда smile
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: май 12, 2009, 12:44:24 »

Роклята е готова smile
Снимките са в галерията, но нещо не мога да ги подредя  blush
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tasty/roklqta/2.jpg.html?action=gallery

ох, нямам търпение да идва деня  smile
Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 12, 2009, 13:05:53 »

Момичета, току що сложих 3 от любимите ми модели в галерията. Аз за съжаление няма да имам време да шия  cray , но ако някой търси нещо по разчупено  good Моя фаворит беше сребристата рокля..
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 12, 2009, 13:09:58 »

tasty, роклята ти е много готина! Аз съм я виждала и на живо как стои, защото моя приятелка се омъжи есента с този модел рокля. Танцуваше много, цяла вечер - така, че вярвам, че е и доста удобна. А това, че се "скъсява" е просто чудесно  good

И аз взех в почивните дни моята рокля. Отидох на 4-ти на проба, да видя как е и да вземат точна дължина. Промених и презрамките. Трябваше на 5-ти да я взема, но аз исках на 7-ми, за да не се разхождам още веднъж до Варна. От магазина обаче държаха на 5-ти да съм я вземела  crazy Както и да е - може би проблема им беше в паричките, защото като им казах, че съм съгласна да я платя сега, но да не се разхождам пак се навиха. Аз обаче не издържах и на 5-ти пак в салона, казах си по-добре да си я взема. Отивам и роклята се оказа дълга  girl_impossible  Oh my ...  Хайде пак мерки - и вече на 7-ми си я взех готова, точно по размер. Харесах и було, което поръчах сестра ми да вземе като е готово.
Няма да ви качвам снимки (то аз и нямам де), защото милото може да надникне, като ме знае, че първо тук показвам всичко  Girl_hide

Та така - и аз вече чакам големия ден  tease
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 12, 2009, 13:16:42 »

бубе, честито тогава за роклята! Нямам търпение да те видя булка! smile Направо като ви чета, аз май на голямо спокойствие съм се отдала!  blush Направо ме засрамихте.  Аз сега в събота съм да ми вземат мерки и да харесаме с дизайнерката плат и дантела! Роклята ще мие готова седмица преди сватбата.  smile
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: май 12, 2009, 13:19:30 »

Tasty да ти кажа роклята е много хубава и ти седи супер.Аз също харесвам това, че става на къса рокля good

Бубка теб ще те чакам до сватбата да те видя в роклята, че и твоята е супер.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #127 -: май 12, 2009, 13:46:19 »

Тасти, роклята е супер!!!  Bravo Честито!   Може да си писала, но съм забравила къде си я шила?

Бубка, и на теб честито. Да сложиш снимки поне после да те видим Wink

Веси, огледай щом нямаш време. Има такива рокли, е не с такова бюстие, но полата е често срещон модел. Може нещо да ти хареса, а може да се напавят набрзо корекции. Не знъм коя съфорумка беше писала, че от Асеновград платила пари отгоре и за 1 ден и напарвили роклята каквато искала  good

Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 12, 2009, 14:24:59 »

Ами сватата е на 30.05. Нещо се омотахме с котето в подготовката и работа много се насъбра и така и не можах на време да се ориентирам за шивачи и прочие (уф, да бях открила форума по рано, ама нали съм първа булка от компанията, та аз явно ще откривам топлата вода..). Така, че за мене остава варианта с готовата рокля. Ще гледам да избера модел максимално близко до желанието ми, но ми е малко мъчно че няма да е фаворита ми. Явно не ми е била писана тази рокля. Но пък като гледам колко момичета (съвсем правилно) почват отдалече с проучванията и търсенето, може някой да си хареса модела  Wink Много ще се радвам да я видя на някой в албумчето  blush  danceg
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 12, 2009, 15:45:28 »

Благодаря момичета. Роклята е на Аз и Ти, но аз си я поръчах, чрез модна къща Милена Асеновград, защото излизаше по-евтино отколкото от бутика им в Смолян, но си е оригинална на Аз и Ти навсякъде си има техните щампи. Наистина е това, което очаквах и е много нежна и се радвам.  yahoo

Vesi, ако си стандартен размер в Асеновград никак няма да ти е трудно да си харесаш рокля и за 2 часа ще ти я вталят или скъсят ако има нужда

cvety_p с нетърпение очакваме да видим роклята  give_rose
tasty   Bravo най-сетене от колко време чакам да те видя с роклята страхотна и ти си страхотна с нея  Bravo
Благодаря мила  smile

bubka, няма ли опция в някоя галерийка скришом да ни я пуснеш да я погледнем  blum
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 12, 2009, 16:06:33 »

Само имам една чуденка, като стане къса роклята се слага едно тюлче хем да я повдига, хем по така и се чудя дали да го слагам. На снимките е без него и е много изчистена, може би трябва да снимам и стюлчето.  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #131 -: май 12, 2009, 17:53:16 »

Тасти, как така Аз и Ти са представени в Милена? И като си я поръчваш какво казваш - искам те да ми я шият или самите дизайнерки те насочват натам?  Аз съм казвала вече, че Аз и ти бях решила да ми я шият още преди да започна да чета тук. Сега в темите за Асеновград само хубави неща з аМилена чувам, но коя от двете фирми да ми шие роклята? Ако искам да са Аз и Ти какда им кажа в Милена, че искам да са те?  crazy ох, не знам дали се разбира нещо от поста ме аз самата се обърках  crazy
Активен
Yaci
Ентусиаст
**
Публикации: 104

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 12, 2009, 18:44:50 »

Bubka, стана ми интересно...Тъй като живея във Варна...Къде ти шият роклята?
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 12, 2009, 21:24:27 »

Тасти, как така Аз и Ти са представени в Милена? И като си я поръчваш какво казваш - искам те да ми я шият или самите дизайнерки те насочват натам?  Аз съм казвала вече, че Аз и ти бях решила да ми я шият още преди да започна да чета тук. Сега в темите за Асеновград само хубави неща з аМилена чувам, но коя от двете фирми да ми шие роклята? Ако искам да са Аз и Ти какда им кажа в Милена, че искам да са те?  crazy ох, не знам дали се разбира нещо от поста ме аз самата се обърках  crazy
Ми в Милена се предлагат рокли на Аз и Ти и те си казват, че са на Аз и Ти и че ги поръчват директно от там. Имат някакви договорености и предлагат добри цени за роклите им. Моята имаше нужда от стесняване и те ми я стесниха, но е много хубава smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 12, 2009, 21:27:44 »

tasty, много ме зарадва роклята ти. Наистина ми хареса късичкият вариант и ти стои ЧУДЕСНО! Малко егоистично, преценявам, че дължината, която съм си избрала е много красива, поне върху теб Bravo Wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: