Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:43:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155298 пъти)

princessdiki
Гост
« Отговор #105 -: май 09, 2009, 17:38:18 »

Амелиа мисля че роклите на Ателие Диагонал могат да бъдат порачвани в Брайдъл Фешън но съм останал с впечатление че са доста по скъпи от тези на Пронвиас
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 09, 2009, 17:53:15 »

и искам да ви се похваля че и аз вече си имам рокля от Проновиас и съм много щастлива че тази мъка приключи защото имаше моменти в които бях стигнала до отчаяние че никога няма да мога да си намеря

Welcome princessdiki
От новата колекция ли ти е роклята? Питам защото и аз от Проновиас я взех и ми е интересно? Как се казва ако не е тайна?  blush
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #107 -: май 09, 2009, 18:13:06 »

Ами моята рокля е от тези които са  само в един размер и са малко по евтини от тези които са в каталога. Мисля че няма име или поне аз не разбрах защото бях толкова развълнувана докато я капарирах и забравих да питам толкова много неща и дори да се снимам. Смятам като ида на корекции да я снимам и да ви я покажа. Много си я харесвам yahoo
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 09, 2009, 20:30:08 »

И аз да се похаваля - днес бях на първа проба и роклята изглеждаше много добре, макар и незавършена. Естествено не мина без емоции, тъй като шивачката реши да бе убеждава, че на тази рокля не може да се сложи сутиен при положение, че това вече го бях обсъждала с дизайнерката, когато я поръчвах. Добре, че мацката се появи и си спомняше абсолютно точно какво сме говорили.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 10, 2009, 08:17:58 »

Благодаря ви за куража, момичета give_rose
Аз съм по-спокойна сега и даже снощи като си говорихме с милото, той ми вика "Я кажи сега, ама честно, притесняваш се ( щото кат те гледам най- много пак да трябва да се стесни до август) или просто те е яд, че ще се позабави още малко роклята?" И кат се замислих, май точно това ми е проблема... О, при всички случаи ще внимавам да не кача, че току-виж ми дошъл вълчи апетит, ама... офф, изчака ми се чакалото вече с тая рокля и ако има проблем някакъв с нея- незнам angry
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #110 -: май 10, 2009, 20:45:13 »

Здравейте! Нова съм във форума... Преди месец получих предложение и сега започва всичко - рокл, аксесоари, букет, бля бля бля бля бля... Знаете как е... Искам малко помощ, защото хората около мен за пристрастни и не мога да им се доверя... Висока съм 1.64см. и съм слаба и се колебая каква да ми е роклята - права, изчистена с висока талия, за да се опитам да ме издължи или традиционната булченска кринолинена-бална рокля...?!
Може да има такава тема, но аз не открих...
благодаря предварително!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 10, 2009, 21:49:17 »

Welcome
Предполагам, че харесваш и двата типа рокли, за да се колебаеш.
И от собствен опит мога само да ти кажа, че трябва да се пробва. Пoвярвай ми и аз си правих разни идеи кое как ми ще ми седи, но няма нищо общо с това да премериш роклята, тогава ти става ясно какво ти отива и какво не.
Ти пробвала ли си досега или тепърва се каниш?
Роклите, които са по тялото издължават дори и да не са с висока талия. Доста добър такъв ефект имат тези , които се завързват на врата и имат плат отпред (ох, предполагам че нищо не разбра от прекрасното ми обяснение, затова ето един пример : http://album.aufeminin.com/album/see_470357/Collections-2009-la-Sposa.html#p3)
Активен
Vilito_az
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #112 -: май 10, 2009, 22:09:51 »

не съм пробвала нищо още... и двете идеи, които имам са за рокли по поръчка, за това тябва да реша коя от двете да е... варианта е да отида в някой бутик и пробвам и от двата вида, да видя кое ще ми стои по-добре, към кое да се оринетирам преди да отида при шивачка... едната рокля съм си я харесала преди много много много години и си бях казала, че ще е тази, но преди няколко дни видях една в която направо се влюбих и тъй като са напълно различни като модели не мога да реша... близки, приятели и познати ми казват различни неща и аз не мога да реша...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 10, 2009, 22:29:53 »

Даже отиди в няколко бутика и пробвай не само тези, които си си набелязала, ами всички типове силуети, които имат. Може да се изненадаш коя е всъщност твоята рокля. Аз съм от изненаданите  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #114 -: май 11, 2009, 00:32:17 »

Момичета, от старите теми останах с впечатление, че в разните маркове магазини правят намаление на колекциите, чиято година изтича и започват от около Ноември и са до февруари. Има ли такова нещо или не е точно така?
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #115 -: май 11, 2009, 08:12:04 »

И аз съм от изненаданите Girl_hide. Накрая си поръчах рокля, която няма нище общо с това, което по принцип харесвам. Така, че трябва да се пробва...
Активен
princessdiki
Гост
« Отговор #116 -: май 11, 2009, 08:48:57 »

И аз съм от изненаданите. Преди да пробвам се бях насочила към съвсем друг тип рокля от тази която си купих smile . Според мен трябва да се вслушаш в себе си и да си помислиш коя рокля те кара да се усмихваш и в коя рокля се чувстваш истински красива и щастлива и да се насочиш към нея.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: май 11, 2009, 18:12:43 »

Мале момичета, вижте тези красоти на които попаднах днес:

Активен
svetleto24
Новак
*
Публикации: 12

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 11, 2009, 18:41:29 »

аз съм нова във форума, но след като прочетох обстойно всички мнения за купуване на роклята изпаднах в шок. Аз моята си я поръчах по интернет, дали не е по добре да отида до Асеновград като резервен вариант  GROAN
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #119 -: май 11, 2009, 19:33:20 »

Момичета, освен нашата съфорумка monikabiri, друг шил ли е в Принцес по оригинал на някаква марка?

П.С. Нейната рокля е станала наистина прекрасна!!!
« Последна редакция: май 12, 2009, 00:14:50 от Amelia » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: