Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:25:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155278 пъти)
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #90 -:
май 07, 2009, 17:31:39 »
Bianka,lady_in_love, блогадаря за отговорите!
sildicheva, добре дошла! къде може д авидим роклята ти? дай повече информация за нея
аз забравих да ви питам за магазина на Грънчаров и син - единият са гомахнали от безистенчето на пиротска. май имаха още един на Княз Борис. Той дали още е там? видях там такава шаферска рокличка за сестра ми, каквато бях пуснала в темата, и ми се ще да питам за цената.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #91 -:
май 08, 2009, 02:57:39 »
Момичета аз май си пак си харесах нова рокля,оффф незнам вече май трябва да спра да гледам,защото иначе никога няма да мога да се спра на една
Ето това е рокличката много ми харесва.На дизайнера Jim Hjelm.
Споделете мнение,какво мислите???
Тази ли да бъде или...
roklq 1.jpg
(29.28 KB, 297x414 - видяно 2649 пъти.)
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #92 -:
май 08, 2009, 03:00:27 »
или тази ... ама не на точки,просто като моделче.
Леле май сега полудях по първата рокля
,ама тя май струва 3800 долара.
Bulka_Winter09_HolidaySona [800x600].jpg
(74.83 KB, 478x600 - видяно 352 пъти.)
«
Последна редакция: май 08, 2009, 03:04:20 от lady_in_love
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
май 08, 2009, 10:50:22 »
от тези двете - първата, но в галерията има и по-хубави. Ох, мила, виждам, че сме от една порода. и за всяка седмица, ако не и по-често, си сменям желанието за рокля. Мен ако питаш потрай седмица и после ще си харесаш друга и по-евтина, и по-лесна за намиране
Аз за това спрях с кризата"Няма да съм с Маги Сотеро!", защото знам, че при първото ми излизан еи вече ще имма нов фаворит.
Активен
smarty_bonita
Любопитен
«
Отговор #94 -:
май 08, 2009, 11:04:46 »
И аз съм за първата, страхотна е! Но... ако всеки ден си харесваш нова рокля, то моят съвет е спри да гледаш рокли на снимки и отиди да пробваш, така ще разбереш, че не всичко, което ти харесва стои добре и не всичко подхожда на тялото ти. По този начин ще ограничиш избора си до няколко модела и така по- лесно ще избереш "своята" рокля. Успех!!!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #95 -:
май 08, 2009, 11:24:18 »
Благодаря ви много за мненията момичета!
Обаче май Amelia и smarty_bonita са прави,че трябва май да спра да гледам малко рокли,че иначе така няма да го докарам до никъде.Най-добе ще е найстина да се хвана и да отида да премеря нещо.Иначе з апървата рокля и на мен ми харесва много,но май тази рокля в България няма от къде да си я купя и ако се спра на нея ще трябва да я шия.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
май 08, 2009, 21:54:41 »
lady_in_love, роклята на Jim Hjelm е много красива, с нормална талия, която е подходяща за всички фигури и имаш най-голям шанс да ти стои приказно (и ниската и високата талия си имат изисквания, на които ако отговаряш, може и да са по-подходящи, ама нормалната винаги е подходяща), ОБАЧЕ, изглежда страхотно сложна за изпълнение, с усукана визия, която тук едва ли ще направят като хората, просто ще ти обяснят, че то така трябва да е, ама на снимката са го оправили. Ще рискуваш много ако дадеш този модел да ти го шият. Харесай си нещо по-подходящо за местните особености
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #97 -:
май 08, 2009, 23:02:36 »
Незнам момичета много ми хареса тази рокля,от вчера само за нея мисля.
Обаче и аз споделям мнението на pebbles ,струва ми се,доста рискова да е дам за шиене,незнам другите модели са някак по масови и като са ушили няколко подобни е по-лено да се довериш,че ще направят и твоята,обаче когато им дадеш да ушият рокля,която никога не се шили като модел,тогава незнам
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #98 -:
май 08, 2009, 23:14:43 »
Аз разглеждам различни салони и бутици какво предлагат и гледам и платовете, и кройкте. В Холидей Сона предлагат рокля, която е подобна на Бианка/ последната от галерията ти/ тоест има в полата така подвит пласт плат. Но въпреки всичко и аз се съмнявам, че ще има прилика между копието и оригинала.
Не се тормози, мила, знаеш, че преди месец си въздишала по друга рокля. След седмица ще си имаш нов идеал
Мен ако питаш, обаче, е време да тръгнеш по магазините и да видиш какво се прредлага, защто не става само на картинка. Не само защото различно стои н атеб и на модела, но е не всичко го има в нета, което се предлага .
Момичета, някой знае ли нещо за Ателие Диагонал? В София има ли магазин? Разбрах, че някъде във Варна имали, но къде не знам. А за София нямам представа. Как са цените там също ме вълнува. Разгледах сайта им и роклите са страхотни!!!
Жена съм, но накрая се чудех какво гледам - момичето или роклите
«
Последна редакция: май 09, 2009, 00:41:17 от Amelia
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #99 -:
май 09, 2009, 00:57:18 »
Прави сте момичета,време е да отида да меря малко рокли,за да добия реална представа.Иначе,ако може би отида в Росица Котюр-Варна,може и да успеят да ми направят тази рокля максимално близо до оригинала.Но това вече ще е вариант,ако найстина не харесам нищо готово.Аз вс епак когато отида в Принцес да меря рокли, ще питам и тях,да видя какво ще ми кажат.Аз съм малко като магаренцата,не се отказвам до последно!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #100 -:
май 09, 2009, 08:17:17 »
Аз да се оплача, че вече до гуша ми дойде от всичко. Роклята ми се забави и късно снощи ми се обадиха да ми кажат, че утре(днес я изпращат вече), ако има нещо допълнително, което искам да им кажа, докато още е там(примерно воал, дали шлейфа да имал за закрепяне незнам си какво или само нещо като кука, в която се мушкала ръката ей такива неща). Аз обаче реших да проверим мерките наново, които съм дала и какво се оказа- ми тя ще ми е голяма сега. Явно зора ми е дошъл в повече и О, чудо- доста май съм смъкнала, хем се радвам, хем ми идва.......
Сега трябва да я стесняват.
Ми ако другия месец взема, че наддам, тогава какво ще правя??? Вече ми писна и от рокли и от всичко
Сега отивам да се оплаквам и в другите теми, че имам чувството, че всичко отива назад вече. Аман.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
май 09, 2009, 08:26:34 »
то си е до физика, но дали не можеш да се претеглиш сега като я коригират роклята и да си следиш килограмите, като усетиш че наддаваш малко на диетка и така да се запазиш килограмите, които си сега
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #102 -:
май 09, 2009, 08:29:33 »
mucito
, не се притеснявай. Едва ли ще напълнееш пак до сватбата. Обикновено всички булки свалят килограми. Затова препоръчват роклята да се взима 1-2 месеца преди събитието, а не по-рано. Сигурна съм, че ще ти стои стрхотно. Нали знаеш.....грозни булки няма
.
И аз си поръчах рокля, която няма нищо общо с това, което харесвам по принцип,на всичкото отгоре от Асеновград,но ми стоеше добре.А и толкова ми писна вече от обикаляне, че просто исках да взема нещо.
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #103 -:
май 09, 2009, 14:49:52 »
Муцито, не се притеснявай. Наистина ще се наложи да се наблюдаваш, зада не качиш пак, но мен ако питаш така ще се чувстваш още по-красива - отслабнала.
не се тормози излишно.
Момичета, а за
Ателие Диагонал
да знаете нещо??? На какви цени вървят? Видях, че Ла Споса ги предлагат, но за цените нищо не знам.
«
Последна редакция: май 09, 2009, 15:08:51 от Amelia
»
Активен
princessdiki
Гост
«
Отговор #104 -:
май 09, 2009, 17:16:54 »
и искам да ви се похваля че и аз вече си имам рокля от Проновиас и съм много щастлива че тази мъка приключи защото имаше моменти в които бях стигнала до отчаяние че никога няма да мога да си намеря
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...