Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 13, 2024, 01:33:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155166 пъти)
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #75 -:
май 06, 2009, 02:34:53 »
Благодаря ти!
Не знам сег акакво да правя! Оказа се / тази вечер разбрах/, че хаотично сваляйки снимки на Моята рокля от нета съм подбирала все на Маги Сотеро! Явно това е за мен най-красивото. Всички рокли, които съм свалила с 1-2 изключения са техни. Имат магазин и в Босна, но виждам, че пишеш, че в цяла Европа цените са такива!
сага къде да си ушия роклята???
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179
«
Отговор #76 -:
май 06, 2009, 09:10:16 »
Amelia, Маги Сотеро има магазин и в Букурещ. Аз също си бях харесала тяхна рокля. Цената беше 900 (или 950 не мога да се сетя точно) евро. Поръчва се минимум 4 месеца предварително. На мен ми оставаха 3 и ми казаха, че е късно. В магазина се ходи с предверително записан час. Много лесно се открива - в центъра на Букурещ е и нямах проблем (с GPS-а естествено) с намирането. Имат към 30-тина рокли в ателието си. Друго не се сещам, но ми казаха ако си избера друга рокля от сайта, направо да им звънна да питам за цената. Конкретната рокля, за която говоря е Leesa.
PS Според мен роклите и са просто уникални.
«
Последна редакция: май 06, 2009, 10:49:09 от Bianka
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #77 -:
май 06, 2009, 13:30:03 »
Цитат на: Bianka в май 06, 2009, 09:10:16
Amelia, Маги Сотеро има магазин и в Букурещ. Аз също си бях харесала тяхна рокля. Цената беше 900 (или 950 не мога да се сетя точно) евро. Поръчва се минимум 4 месеца предварително. На мен ми оставаха 3 и ми казаха, че е късно. В магазина се ходи с предверително записан час. Много лесно се открива - в центъра на Букурещ е и нямах проблем (с GPS-а естествено) с намирането. Имат към 30-тина рокли в ателието си. Друго не се сещам, но ми казаха ако си избера друга рокля от сайта, направо да им звънна да питам за цената. Конкретната рокля, за която говоря е Leesa.
PS Според мен роклите и са просто уникални.
Дали няма да е неудобно им да пиша или да им звънна и да питам направо за цената? И в Букурещ предполагам на английски ще се разбираме?
На мен очите ми останаха в Nerida i Bianka!
те и в Белград имат, в Ниш и Нови сад. Имат във всички балкански държави,в някой имат в различни градове по няколко магазина, че дори в Черна гора, а в България нямат!
«
Последна редакция: май 06, 2009, 13:37:52 от Amelia
»
Активен
Bianka
Сватбар
«
Отговор #78 -:
май 06, 2009, 14:28:16 »
Ами те самите ме посъветваха така да направя с обаждането. Май имам една визитка в къщи ( в момента съм на работа), мога да погледна за координати. Говорехме си на английски ама момичето, което аз случих трудно разбираше и една от клиентките и превеждаше описанието на роклята. В крайна сметка разбра за коя говоря и я намери в каталозите. В наличност я нямаха. Основното, което ме притесни мен е как да поръчам рокля без да я пробвам, макар и да е по-голям размер... Може би е добро решение първо да се пробват някакви подобни модели...
Активен
Rapunzel
Професор
«
Отговор #79 -:
май 06, 2009, 17:49:08 »
моята рокля е на Маги Сотеро, всички я харесахте, а аз се чувствам великолепно в нея, изобщо не съжалавям за 1000-то $ които дадох, съвета ми е да се пробва, дори и да се разкарате до Солун където е най-близкия магазин, по-добре да се пробва, понеже аз си бях харесала много рокли от нея, приблизително една линия, но половината не ми стояха добре и не ги усещах приятно.
За Европейските им цени не мога да говоря, но дори и да си харесате някой по-евтин модел изработката и платовете са им прекрасни(дано не прозвучи като реклама-нямам това за цел)
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
май 06, 2009, 18:48:36 »
Cinderella , Може ли да ми кажеш горе-долу какви бяха цените в магазина и дали имаш конгретни спомени за конкретни модели. мен малко ме притеснява да отида там, защото не знам гръцки и ще ми е ужасно притеснено. На английски ли комуникирахте? Лелеееее това с 1000 $много ми хареса, защото е доста по-различно от 2000Е. Имам надежда вече!
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
май 06, 2009, 18:56:47 »
Извинявам се, че отговарям вместо Cinderella, но нейната роклята е закупена от САЩ на 100%, за това цената е в долари.
в зависимост от модела - дали има дантела, колко е богат, цените за САЩ на Маги Сотеро грубо казано вървят между $800 и $1600, като може би средна цена на нейните рокли е $1100.
«
Последна редакция: май 06, 2009, 19:00:44 от Anichka
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #82 -:
май 06, 2009, 19:17:27 »
Това обеснява и разликата в цените, защото, доколкото разбрах, тук в Европа са на двойни цени.
Аз вече взех да се чудя с пътните до Солун или Букурещ, няма ли да ми излезе колкото рокля и то от скъпите в Деметриус примерно...
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #83 -:
май 06, 2009, 19:33:10 »
Мила и аз бях в твоята ситуация,бях си харесала нейни рокли,исках да ходя в Гърция да си купувам,но първо цените ми се видяха някак доста височки,второ като сложиш и пътните става още по зле,то ще ти излезе колкото да си купиш рокля на Проновиас тук в България,че ако не и по-скъпо.и после почнах да търся други варианти,единия от който е Росица Котюр Варна,шият рокли по снимка и от мой опит мога да кажа,че ги правят много добре/моя позната е шила там рокля/,с почти максимална точност до оригинала,аз бях пускала запитване там за първата рокля на Маги Сотеро,която си бях харесла,казаха ми цена от 1200 лв.,но роклята беше доста пишна.Затова,ако искаш им пиши,прати им снимка на роклята и те ще ти кажат цена.По мое мнение няма да съжалявам,щият добре и найстина много близко до оригинала,като визия.Попринцип аз се отказах от роклите на Маги Сотеро,защото си промених виждането за вида на моята рокля,аз реших,че ще търся готова и евентуано,ако не харесам тогава ще шия,най-вероятно в Принцес Пловдив,защото Варна ми е малко далече и не ми се иска да се натоврвам толкова с пътувания за проби и такива неща.
«
Последна редакция: май 06, 2009, 19:37:02 от lady_in_love
»
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
май 06, 2009, 21:01:38 »
Благодаря ти! Цяло съкровище си!
Сега се опитвах да намеря информация за роклите в Принцес, защото и на мен там ми е по-близо, но няма нищо или поне аз не намерих.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #85 -:
май 06, 2009, 21:04:21 »
Имат сайт,обаче не го помня,ама да ти кажа чесно в него няма абсолютно нищо,има 10 рокли и те с епоне от 2 години,затова определено е по добре да отидеш на живо.Принцес има и в Пловдив и в София,така че където ти е по удобно мила!
Активен
Bianka
Сватбар
«
Отговор #86 -:
май 07, 2009, 09:22:50 »
Ето това е сайта:
http://www.princess-fashion.eu
ако става въпрос за същите "Принцес" от Благоевград. Цените на роклите им (тези, който имаха в наличност) бяха около 700-800 лв. Amelia май търси друг тип рокля обаче, поне съдейки по снимките.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #87 -:
май 07, 2009, 11:31:49 »
Ами незнам,когато аз ходих да си поръчвам подаръчетата там,хвърлих едно око на роклите,бяха в диапозон от 900 нагоре.И имаше всякакви модели,но при тях най-хубавото е ,че шият всичко по поръчка,аз затова съм се спряла на тях,ако се наложи да шия,и затова ги споменах по-горе,не толкова заради готовите им рокли.А колкото до сайта аз съм гледала друг,не този.Въпреки,че така като гледам в този имат рокли от колекция 2009.Незнам и аз!
«
Последна редакция: май 07, 2009, 12:27:44 от lady_in_love
»
Активен
sildicheva
Любопитен
«
Отговор #88 -:
май 07, 2009, 13:38:58 »
Здравейте, момичета!
От няколко месеца чета форума, но едва днес се престраших да понапиша нещичко. И аз като вас се вълнувам околоо сватбата ни. Тя ще е на 10.07.2009г във Варна. В понеделник се сдобих с моята прекрасна сватбена рокля - първата, която пробвах - стои страхотно и просто сравнявах всяка рокля с нея, докато просто разбрах, че трябва да отида и да я купя и сега съм много щастлива!!!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #89 -:
май 07, 2009, 16:26:56 »
Цитат на: Amelia в май 03, 2009, 00:36:49
Момичета, аз продължавам с въпросите - имате ли представа от цените в салон Шу-ши?
аз бях харесала тяхна рокля на изложението в шератон 690 евро
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8