Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 00:36:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 156688 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: май 04, 2009, 17:30:30 »

Момичета аз съм много щастлива,защото днес си избрах най-накрая рокля и я капарирах.Под наем ще е от Demetrios,наемът е 800лв.За съжаление нямам снимка,иначе роклята е по тялото и е цялата в камъчета.Много си я харесвам и бързо се убедих.
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #61 -: май 04, 2009, 20:50:41 »

Специално за Cymbeline останах малко разочарована. Материите, няма спор, че са страхотни, но някакси (незнам аз ли съм много претенциозна), но не мога и да си помисля да дам над 1000 лв. за рокля, която да бъде не шита, а стеснявана с минимум 2-3 номера и да рискувам крайният резултат да е  cray
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: май 04, 2009, 22:58:52 »

Не ameliq,няма за какво ми е,тя вече ще си е изпълнила предназначението,тъжно ще е да стои в дрешника.Важното е да направи сватбения ми ден такъв,какъвто съм си го представяла.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: май 05, 2009, 10:13:59 »

Ами да ти кажа,стана малко недообмислено,защото те не дават да се снима,аз след тази рокля пробвах друга и след като се облякох реших,че ще я взема и тогава вече не ми се обличаше пак и така,сега нямам снимка.Пратих и-мейл на момичето ако може да ми изпрати някаква снимка,та сега чакам.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #64 -: май 05, 2009, 12:01:44 »

Момичета, някоя от вас ползвала ли е силиконови ленти за закрепване? И помагат ли при тежка рокля? Вчера четох за такава в старите теми, но не съм убедена, че това би ми задържало роклята да не падна
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 05, 2009, 14:25:24 »

Ето я моята рокля,само че на моята подплатата е дълга до долу,не като на снимката къса,....и всъщност е много по-хубава на живо,както всяка рокля предполагам.

Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: май 05, 2009, 17:52:41 »

Благодаря ви,да ви кажа,че като я видях на закачалката изобщо не ме впечатли,затова вече се убедих,че всички рокли трябва да се пробват и да не се отписват прибързано.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 05, 2009, 19:54:02 »

Момичета, някоя от вас ползвала ли е силиконови ленти за закрепване? И помагат ли при тежка рокля? Вчера четох за такава в старите теми, но не съм убедена, че това би ми задържало роклята да не падна
Зависи за колко "тежка" рокля става дума,една позната си беше взела,ноооо се получи една голяма трагикомедия  nea Затова,ако роклята е по-тежка....най-добре да е с презрамки  good

krisssy Роклята е прекрасна....с нетърпение чакам да те видя облечена в нея.Чудесен избор  Girl_hide
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #68 -: май 05, 2009, 20:09:48 »

Момичета, страшно ми харесват моделите на Fede . Някои да има представа на какви цени са, а също и тези на Elie Saab (ако въобще ги има в България)?  scratch one-s head
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #69 -: май 05, 2009, 20:16:20 »

Момичета, страшно ми харесват моделите на Fede . Някои да има представа на какви цени са, а също и тези на Elie Saab (ако въобще ги има в България)?  scratch one-s head
Доколкото съм чела са повече от 2000-3000лв нагоре. подчертавам чела, защото лично не съм провелявала.

Зависи за колко "тежка" рокля става дума,една позната си беше взела,ноооо се получи една голяма трагикомедия  nea Затова,ако роклята е по-тежка....най-добре да е с презрамки  good

krisssy Роклята е прекрасна....с нетърпение чакам да те видя облечена в нея.Чудесен избор  Girl_hide

И аз от такива инциденти се притеснявам, но мислите ли, че ще стоят грозно презрамки на такива рокли като тези на M-Tyler, Eddy K и др.?

Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #70 -: май 05, 2009, 20:40:03 »

Момичета, имате ли представа в булченските  магазини в Асеновград като шият по мой модел дали може да си занеса мой плат и колко гора долу ще струва услугата.аз съм шаферка и става дума за къса рокличка.
« Последна редакция: май 05, 2009, 22:00:17 от Suei » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #71 -: май 05, 2009, 21:49:58 »

била си много красива булка, но аз съм ти го казвала вече! И маникюра ти ми хареса много!

За рокли, ето такива харесвам:

* giselle_899.jpg (32.36 KB, 389x529 - видяно 377 пъти.)
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 05, 2009, 22:47:30 »

Amelia  благодаря  give_rose

Мисля,че може да се измисли  нещо с презрамки,но това само шивачът може да каже със сигурност  girl_wink

Малко  Offtopic фотографа е в Индия  blush Късно да кажа,но .... pardon
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #73 -: май 06, 2009, 01:41:59 »

Мерси, Данитка! То до моята сватба има мноооого време. Той може и да се върне от Индия.  sarcastic

Момичета, имате ли представа какви са цените на Маги Сотеро? разбрах, че най-близкият магазин им е в Гърция, но бил близо до границата. Та не е невъзможно много да се вземе рокля от там. Все пак въпросът е в цените.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 06, 2009, 01:49:05 »

linna_1986 относно цените на Маги Сотеро в Гърция,мога да ти помогна с моя опит,аз също си бях харесла няколко нейни рокли и правих запитване към тях,цените на роклите който аз си бях харесала бяха от 1500 до 2000 евро.Също така може да ти е полезна й информацията,че нямат всички налични модели.Попринцип роклите на Маги Сотеро са по евтини в Америка,в Европа май практиката е,че са доста по солени.Надявам се да съм ти помагнала поне малко.

Amelia аз бях отговорила на една съфорумка за роклите на маги Сотеро,ето копвам ти го напарво и на теб.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: