Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 09, 2024, 23:31:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155066 пъти)
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #45 -:
май 03, 2009, 08:21:51 »
Привет и от мен. Обръщам се към момичетата от Варна и изобщо към всички, които са запознати. Скоро ще ми се наложи едно пътуване до Варна и искам да го комбинирам с посещение и на магазините за сватбени рокли. Единствения, за който съм чувала е Росица Котюр
Сигурна съм, че има доста магазини и ще ви бъда много благодарна ако ме ориентирате
Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172
«
Отговор #46 -:
май 03, 2009, 09:50:48 »
За Шу-ши, те са представители на различни фирми и цените варират, но във всички случаи мисля, че тръгват от 1800 - 2000 лв и вървят нагоре
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #47 -:
май 03, 2009, 10:39:21 »
Аз не съм от Варна,но мога да ти препоръчам сватбен салон "Контеса".Имат доста голям избор готови рокли за всеки джоб и вкус, асъщо така и шият по поръчка.Мога да ти дам телефона на лични ,ако проявиш желание
Активен
Maya820528
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
май 03, 2009, 10:54:42 »
Tierra има доста магазини във Варна сега ще ти дам адресите на част от тях, през които мисля че си заслужава да минеш
:
Холидейсона
Варна 9000 България
бул. "8-ми Приморски полк" 81
тел. +359 (0)52 69 13 64
Булчинска къща "Десислава"
Варна 9000, ул. „Кръстю Мирски” № 11А
GSM: 0887/ 235 883
0887/ 235 884
тел. 052/ 37 58 11
Сватбен ден
гр. Варна, бул. Мария Луиза 35
тел052/609 688
La Sposa
гр.Варна бул."Чаталджа"20, вх.В.,ет.2. Телефон: +359 52/ 721-140
Надявам се да съм ти помогнала. Поне за тези се сещам за сега.
Активен
Tierra
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #49 -:
май 03, 2009, 11:32:44 »
jasmine и Maya820528, много благодаря
В сайта на Холидейсона си харесах разни рокли и може да отида и до техния магазин, защото може да има по-различни моделчета от този тук в София. jasmine, Контеса дали имат сайт?
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #50 -:
май 03, 2009, 18:08:04 »
Момичета, Деметриос имат ли магазин в София? И какви са цените при тях?
Активен
Maya820528
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
май 03, 2009, 20:09:32 »
Съжелявам но мисля че трябва да го споделя абитиурентската ми рокля беше от Контеса, но не съм много доволна. Така че бих казала на всички момичета първо да си помислят преди да си поръчат каквото и да е от там. Но това все пак беше преди 8 години:)
Активен
mjoys
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #52 -:
май 03, 2009, 20:25:33 »
здравейте,колко време преди сватбата да си поръчам роклята
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #53 -:
май 03, 2009, 20:56:33 »
За поръчката - питаш в магазина колко време отнема изработката, защото зависи от модела и сезона. По време на абитуриентските балове или по-точно преди тях се занимават с техните рокли и трябва повече време.
За Аз и Ти - има коментари във всички теми за роклите и до сега не съм виждала отрицателен, но ако искаш сама си ги прочети.
Цитат на: Amelia в май 03, 2009, 18:08:04
Момичета, Деметриос имат ли магазин в София? И какви са цените при тях?
Момичета, ако някой знае, моля да ми пише. Също ме интересуват имат ли магазини Mori Lee i My Lady? Ако не в София, то поне в България.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #54 -:
май 03, 2009, 21:58:24 »
Цитат на: botevinka в април 28, 2009, 23:10:42
Благодаря на всички, които откликнаха на моя въпрос
. За сега нямам много време да гледам рокли и на нищо не съм се спряла
.
Искам да попитам
Пебълс
за една снимка, която е публикувала в миналата тема. Пебълс, можеш ли да ме насочиш от кой сайт е тази рокля
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,17257.120.html
( отговор# 126 късата рокля). Благодаря предварително
Момичета, нямаше ме по-малко от седмица, вие сте завършили една тема, почти изписали втора...
Не съм прочела още новата, само стигнах до въпрос към мен и отговарям, преди да съм забравила. Ако някой е отговорил също - извинявам се за повторението.
Не че ще отговоря конкретно, защото не успях да стигна до точно тази рокля пак. Но със сигурност беше от сайта brides.com. Има доста красиви неща, като рокли, другото не съм го разглеждала, огромно количество информация е. Една от любимите ми дизайнерки, по роклите представени там е Мелиса Суийт, има страхотно идейни неща. Друга марка със също много допадащ ми стил е Присила от Бостън (нескопосан превод на български, ама Присила се пише с доста съгласни на английски и най-вероятно няма да ги уцеля). Ти си в Америка и предполагам, че имаш достъп до тези дизайнери в оригинал. Пращам линкове към няколко къси роклички, които видях там сега, като рових за тази, за която ме пита, другите ще си ги разгледаш сама, ако вече не си го направила
http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/wedding_dresses/vendor/detail/186562?offset=35
http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/wedding_dresses/vendor/detail/188632?offset=172
http://www.brides.com/fashion/dresses/gallery/wedding_dresses/vendor/detail/186563?offset=196
Стана малко дълго, ама да допълня.
Да, Контеса имат сайт и са нещо като институция сред варненки (аз не съм тук от много време и още с интерес изучавам местните "особености"). И, откривайки това, решавам аз, че те ще ми ушият роклята - на принципа рече и отсече, бях се спряла на модел, трябваше ми само шивач. Отивам, нося снимка, говорим си с момичето за платове, искам съвет за това, кое ще стои най-добре и т.н., питам за срокове и остава те да ми се обадят до ден - два с ориентировъчна цена. И до сега никой не ми се е обадил. Не значи, че не са им хубави роклите, ама на мен не ми обърнаха внимание. Такова нещо не би трябвало да си позволяват колкото и да са институция.
Другият магазин, който си струва да посетиш, според мен, е на Холидей (без сона), той се намира на улицата на Десислава, малко по-нагоре, то там има доста магазинчета, разходи се. И те имат сайт, ама не съм сигурна, че излиза в Гугъл актуалният, а не се сещам в момента как беше.
И бъдете снизходителни към дължината, все пак цяла седмица никого не съм тормозила със себе си :')
«
Последна редакция: май 03, 2009, 22:16:13 от pebbles
»
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #55 -:
май 03, 2009, 22:31:31 »
Amelia в София има магазини и на трите марки за който си питала.
За Мори Лий знам,че Романтика са представители,адресите са следните :
Магазини :
Бутик Романтика: София, бул. "Витоша" 42, ет. 1, тел: 0898 671 706
Бутик Eddy K: София, ул. "Солунска" 52, тел: 0896 876 171
Магазин Романтика: София, ул. "Пиротска" 3
Бутик Romantika Fashion: Бургас, ул. "Републиканска" 56, тел: 0899 994 050
За Деметриос знам,че представители са Арети :
ARETI на ул."Крум Попов" 63,ет. 3
За My lady,знам че представите ли са Брайдъл фешън и,че там се ходи само с предварително уговорен час,иначе не става и роклите са много скъпи,адреса е :
Брайдъл фешън ООД
ул."Оборище" 72А
Надявам се,да съм помогнала.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #56 -:
май 03, 2009, 23:19:28 »
Мила мисля,че в Деметриос може и да намериш малко по евтини,в Мори Лий най-вероятно започват от толкова,а за My lady съм чувала цени и от 5000 лв. нагоре.Аз не съм ходила все още никъде,но след 15 смятаям да пътувам до софия и да разгледам подробно всички магазини. Късмет и на вас в търсенето!
Активен
botevinka
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #57 -:
май 04, 2009, 07:03:47 »
Пебълс
много ти благодаря за изчерпателния отговор. Доста порових из Brides.com и така и не открих роклята, но след това чичико Гугъл ми помогна и разгадах мистерията - роклята е на Алан Ханна, модела се казва Татяна
http://www.blogcdn.com/www.aisledash.com/media/2008/07/1alanh.jpg
.
При мен нещата се развиха в неочаквана посока
. Първоначално никаква рокля не мо да си харесам. След много разглеждане една сладурка рокличка ми хвана окото
http://shop.nordstrom.com/S/2920434?refsid=174929_1&refcat=&SourceID=1&SlotID=1&origin=related
, но се оказа, че нямат наличност в момента и ще могат да я доставят чак към края на август
. Аз разбира се откачих и обърнах света да намеря вариант да я имам...знаете как е :'( . Всички видове ибей прерових, всякакви сайтове местни и европейски, накрая попаднах на един китайски сайт, където могат да ми я ушият
. В последствие открих няколко такива сайта, изтекоха ми очите да се ровя в интернет с дни наред
голяма лудост по тази рокля
Днес почти я бях поръчала, но влезнах въ форума и видях отговора на
Пебълс
и се присетих за тази ролкя на Алан Ханна и просто откачих за нея....та сега май нея ще поръчвам
. Не съм очаквала такава лудост да ме обхване на тема рокли
. Та стискайте палци ...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
май 04, 2009, 09:12:08 »
botevinka, добре дошла в клуба!
Ако учените можеха да уловят и оползотворят енергията, която бъдещите булки хабят само по роклята, щяхме да сме решили енергийните проблеми на планетата
И да те успокоя, че лудостта в насока "Искам това
!!!" е много по-добра от "Не искам нищо
" или "Искам всичко
"
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #59 -:
май 04, 2009, 12:59:30 »
Цитат на: pebbles в май 04, 2009, 09:12:08
botevinka, добре дошла в клуба!
Ако учените можеха да уловят и оползотворят енергията, която бъдещите булки хабят само по роклята, щяхме да сме решили енергийните проблеми на планетата
И да те успокоя, че лудостта в насока "Искам това
!!!" е много по-добра от "Не искам нищо
" или "Искам всичко
"
Много добре казано!
Аз видях, че в M-Tyler може да намеря и нещо на по-прилични цени от минали колекции/ то и без друго от тазгодишната нищичко не харесах/ и ще се насоча натам. Лошото е, че ад като видя някоя рокла и край
У дома си имам конкретен модел, който ми е харесал и си е "МОЯТ"! Защо си харесвам и другиииии?
Така няма да си харесам моята си рокля никога! Ще домъкна нещо, което няма да харесвам след два дена! Пуууууу!
И за да нее постът ми само излияние на душата ми, ще задам въпросче. Cymbeline само във Варна ли имат бутик? няма ли и в София? И в M-Tyler избаротват ли роклите си в различен цвят от бяло / ако някой си е поръчвал и вече знае/?
«
Последна редакция: май 04, 2009, 13:16:01 от Amelia
»
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5